Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej  (Przeczytany 48840 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej
    « Odpowiedź #90 dnia: Września 08, 2014, 09:48:02 »
    Boshe. Zapisaliśmy się dla WWC, żeby sobie pograć i potrenować. A wolę trenować z lepszymi. Na samym meczu szlag mnie trafił bo miałem 5 razy DC i graliśmy kompletnie bez dowódcy większość meczu. Nie boję się oficjalnie przegrać 0:16 widocznie są lepsi, pewne okoliczności były na ich korzyść ale trudno z tego też trzeba umieć skorzystać. Lepsze to niż chowanie się po innych klanach albo unikanie sparingów. REF nie ma kompleksów. Potem mieliśmy zagrać drugi mecz ale wyjechane w ten Gondor bo wolałbym zagrać z kimś lepszym, do tego miałem focha na neta i wolałem grać w EU IV :D. No i oczywiście problemy ze składem bo jednak 2 mecze koło siebie to zbyt ciężko zebrać nam skład. Mam nadzieję tylko, że zdążę jakiś mecz w PP zagrać bo najprawdopodobniej mnie nie będzie.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #91 dnia: Września 08, 2014, 11:48:32 »
    Wpiszesz sobie to w CV? Śmiejesz się z duelerów a podniecasz z wygranego wnl. Penis większy od tego się staje? Beka ;DD
    Beka z ciebie gościu, wytykasz klanowi to że chciał pograć w Weekend Cup i rzucasz jakimiś kiepskimi sarkazmami. Jeszcze bierz niemieckich duelerów rocznik 99 w obronę, ciągnie do swoich co nie. Z wyników rozliczaj sam siebie i swoją grupę na PP do której zapisujesz ludzi bez pytania się czy chcą grać.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #92 dnia: Września 08, 2014, 13:40:05 »
    Trebron pozer który liże innym jaja na priv. Nie pamiętasz już co do mnie pisałeś? Przypomnijmy sobie - pozdro dla wszystkich pozerów1!!1
    Poza tym ive - chcesz sobie pograć po czym w trakcie turnieju nie grasz z innymi meczu i wystawiasz do wiatru. Udajesz czy jesteś głupi?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #93 dnia: Września 08, 2014, 13:44:12 »
    Sami skończycie czy może potrzebujecie pomocy?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #94 dnia: Września 08, 2014, 13:58:17 »
    Witam
    Nie wiem czy zauważyliście, ale klan REF podjął się zadaniu reprezentowania polskiej społeczności na WWC. W pierwszym meczu zagrał on z klanem Inquisition, a wynik zakończył się (hipstersko tym razem, bo liczono ilość zabójstw poszczególnych drużyn)....
    Inquisition 128 : [color=niematakiegoodcieniaczerwonegolol-_-]18 REF[/color]
    (click to show/hide)
        Kiedyś z tawerny byś wyleciał, 100 postów temu. Świat się nie kręci wokół gry, jeśli ktoś ma okazję by wyjść i pobawić się ze znajomymi, to czemu ma tego nie zrobić? Bo turniej? A nawet jeśli ktoś w tym samym momencie, ma ochotę obejrzeć sobie serial, to jest to jego sprawa. Drużyna, przegrywa 16:0 i nie dzieje się nic złego, do momentu gdy nagle do tematu nie wpada, kilku osobników i nie kpią z tego, wtedy zaczynają się problemy. Kiedyś więc ich sprawcy byli wyrzucani z tawerny.
    « Ostatnia zmiana: Września 08, 2014, 14:35:58 wysłana przez Warder »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #95 dnia: Września 08, 2014, 14:09:19 »
    Byli... I zaczynam coraz bardziej tęsknić za tymi czasami...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Września 08, 2014, 15:48:16 »
    Niestety, wysmialem ref bo sami tego chcieli. Zapisują się na turniej, twierdza ze dla zabawy. Przegrywają 16-0 to spoko. Nic nie pisalem w sobotę bo po co. Jednak zamiast zagrać mecz z Gondorem to zwyczajnie olewaja sobie turniej i jedyne co, to psują gre innym. Nie mowie tutaj o całym klanie, bo na przykład Romę jest bardzo ogarnięty. W szczególności rozchodzi się tu o ive, który pragnie chyba spełnić swoje niespełnione ambicje.
    Zobaczymy na pp, czy ive jak dziecko rzuci zabawki w kat po stracie szans na awans.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #97 dnia: Września 08, 2014, 15:49:55 »
    Hehe Prusak
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Września 08, 2014, 15:52:39 »
    Pusty śmiech, szklanki brzęk
    Topimy smutki w walce wręcz
    Hehe

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #99 dnia: Września 08, 2014, 15:53:17 »
    Tak było
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #100 dnia: Września 08, 2014, 17:31:54 »
    Nie no Prusak ma rację w jednym. Powinnienem dać chociaż informację Gondorowi, że nie zagramy meczu. Tak to obudzili się z ręką w nocniku. Nie mogłem wiedzieć jednak, że będę miał tak mało osób. Trudno się mówi przypadek losowy, przynajmniej wiem aby się nastepny raz nie zapisywać gdzie mecze są w takiej częstotliwości. Warto jednak było się spróbować i zobaczyć w jakieś się jest dyspozycji. Nie widzę tutaj powodu do kpin i nie napinaj się tak Prusak. No ale co mogę się spodziewać po typie, który regularnie mi odmawia wyjścia na piwo :D Napinaczu ty :D Wyluzuj.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Września 08, 2014, 17:48:34 »
    Ive spokojnie :D
    Następny rok i pójdziemy spokojnie na piwo, nawet z 2 Ci mogę postawić za rangę weterana :DD 5 złotych na 2 harnasie i hulaj dusza xD
    Sam wiesz z ts'a, sztuczna spina do podwyższenia testosteronu :D

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #102 dnia: Września 08, 2014, 18:06:59 »
    Ja dostałem punkty za umieszczenie wyniku SWOJEGO klanu w temacie innego klanu. Tutaj Prusak wysłał wynik klanów kompletnie z nim nie związanych. Nie wiem czego jeszcze potrzebuje moderacja, aby go stąd zbanować. I poziom forum i średnia inteligencja by się podniosły :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Września 08, 2014, 18:25:24 »
    Powiem jedno - wybaczam tobie, nie wiesz co czynisz, więc przymykam na to wszystko oko. Kochajmy się, konto jest tylko jedno, nie traćmy czasu na błahostki. Dostałeś punkty, przyjmij je na klatę, a nie robisz teraz aferę niczym ja kiedyś na tym forum.
    Zacytuję aż piękną piosenkę dla Ciebie!
    "Nie płacz Ewka, bo tu miejsca brak
    Na twe babskie łzy"

Peace, love & harmony!!

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #104 dnia: Września 08, 2014, 20:01:40 »
    DANCE OR GET BANNED