Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej  (Przeczytany 48753 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej
    « Odpowiedź #150 dnia: Kwietnia 11, 2015, 14:25:14 »
    Nie spodziewałem się tak wysokiej przegranej, ale w sumie to starzy weterani. Było sporo głupich błędów. Hańba dla Capui XD
    Nie powstrzymaliśmy islamizacji Europy. Akurat dziwne, że polegliśmy z nimi dzień po 774 rocznicy bitwy pod Legnicą, gdzie poległ Henryk II Pobożny i w dzień 5 rocznicy katastrofy/zamachu (kto co woli, niech sobie wybierze) w Smoleńsku.
    Przepraszam, bo to w dużej mierze moja wina :/

W kluczowych momentach zabanglało ale jakby komuś nagle padł net, albo ktoś by zniknął na tydzień jak rok temu to kiepsko ze zmianami i by było, że repka słaba, a Harman się z choinki urwał. Jeżeli reprezentacja ma utrzymać poziom to nie może się opierać na 9 graczach. :)

Widać, że ludzie jeszcze grają, więc fajnie by było widzieć z jakimi wynikami.
    Czasami wąska kadra, oczywiście przy odrobinie szczęścia to nie problem. Bo liczy się jakość, a nie ilość. Jeżeli interesujesz się piłką nożną, a zwłaszcza BPL to sprawdz sobie kadre Liverpoolu z tamtego sezonu i ich ostateczne miejsce w tabeli (Crystal Palace i Gerrard, pamiętamy :( ) i porównaj do ich obecnej sytuacji, w której podczas letniego okienka wydano około 120 mln. na transfery, jednak nic nie wniosły większego poza Alberto Moreno. Bo chyba, nikt nie spodziewał się, że Suareza zastapi Bario lub uwaga - Ricky Lambert XDDD

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #151 dnia: Kwietnia 11, 2015, 15:40:07 »
    Szkoda, że nie ma loosers bracket. Tak to jeden mecz i po zabawie.

Czasami wąska kadra, oczywiście przy odrobinie szczęścia to nie problem. Bo liczy się jakość, a nie ilość. Jeżeli interesujesz się piłką nożną, a zwłaszcza BPL to sprawdz sobie kadre Liverpoolu z tamtego sezonu i ich ostateczne miejsce w tabeli (Crystal Palace i Gerrard, pamiętamy :( ) i porównaj do ich obecnej sytuacji, w której podczas letniego okienka wydano około 120 mln. na transfery, jednak nic nie wniosły większego poza Alberto Moreno. Bo chyba, nikt nie spodziewał się, że Suareza zastapi Bario lub uwaga - Ricky Lambert XDDD

Wiadomo, że gra 8 najlepszych. Jeżeli masz 8 osób, które mogą grać 7 dni w tygodniu i jeszcze grają na 2 klasach każda to idealnie. Tyle, że w praktyce to mało prawdopodobne. Dwa lata temu mieliśmy sytuacje w ćwierćfinale, że ktoś nie przyszedł, inni się spóźnili, a jedna osoba miała problem z netem i na 2 min przed meczem szukaliśmy 8 gracza. Skończyło się kiepsko. W tym roku jak nie było wiadomo czy będą wszyscy z pierwszego składu to nawet nie było kogo zaprosić na trening.

Fajnie by było poszerzyć trochę grono i mieć informację kto gdzie grał i z jakim efektem na przyszły rok. Obojętnie kto będzie kapitanem, w najbardziej optymistycznym scenariuszu będzie musiał dobrać parę osób, bo nie wiadomo kto się ostanie :P

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #152 dnia: Kwietnia 11, 2015, 16:00:27 »
    Do następnego roku wyjdzie Bannerlord, powstanie scena e-sportowa i na NC zagra virtus.pro :D

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #153 dnia: Kwietnia 11, 2015, 19:12:30 »
    Szkoda, że nie ma loosers bracket. Tak to jeden mecz i po zabawie.

Wiadomo, że gra 8 najlepszych. Jeżeli masz 8 osób, które mogą grać 7 dni w tygodniu i jeszcze grają na 2 klasach każda to idealnie. Tyle, że w praktyce to mało prawdopodobne. Dwa lata temu mieliśmy sytuacje w ćwierćfinale, że ktoś nie przyszedł, inni się spóźnili, a jedna osoba miała problem z netem i na 2 min przed meczem szukaliśmy 8 gracza. Skończyło się kiepsko. W tym roku jak nie było wiadomo czy będą wszyscy z pierwszego składu to nawet nie było kogo zaprosić na trening.

Fajnie by było poszerzyć trochę grono i mieć informację kto gdzie grał i z jakim efektem na przyszły rok. Obojętnie kto będzie kapitanem, w najbardziej optymistycznym scenariuszu będzie musiał dobrać parę osób, bo nie wiadomo kto się ostanie :P

Ja na cav!!!

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #154 dnia: Kwietnia 15, 2015, 21:37:08 »
    Dzisiaj nasz team przegrał walkowerem z drużyną LeRoux w turnieju 3vs3 Clerica. Powód? ....-ciach-

Lepiej innych nie wyzywać, to nie ładnie.//Trebron
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2015, 22:06:11 wysłana przez Trebron »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline HappyDexter

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Servi simus iuris, ut liberari possimus.
    « Odpowiedź #155 dnia: Kwietnia 15, 2015, 21:50:51 »
    Brudy na forum...
    Swoją drogą to o co dokładnie chodzi?

EDIT:
    Aby Pan powyżej nie musiał już mieć żadnych wątpliwości, pragnę zaznaczyć, że moja wypowiedź zawierała pytanie retoryczne, a także niedosadnie wpleciony sens ironiczny.
    Pozdrawiam i życzę miłej nocy.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2015, 22:34:05 wysłana przez HappyDexter »
    (click to show/hide)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 16, 2015, 00:14:54 »
    Zaczęły się zapisy do Warband Doubles Tournament (klik!). Jak nazwa wskazuje, będą to walki 2v2, nie ma ograniczeń co do klasy, pod warunkiem że zawsze będzie przynajmniej jeden piechur.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 16, 2015, 15:17:07 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/board,398.0.html ECL ma swój dział już. Załóżcie jakiś temat boty i informujcie o postępach swoich, zamiast tutaj strzępki informacji wrzucać :D
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Buchol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #158 dnia: Lipca 01, 2015, 13:22:40 »
    Dużo jest Polskich klanów do Native'a ?

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #160 dnia: Lipca 01, 2015, 13:32:35 »
    Myślę, że w tej liście brakuje HITMEN-ów, bo chyba nadal grają. Ale o ile dobrze pamiętam, trzeba mieć 18 lat żeby móc do nich dołączyć.

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #161 dnia: Lipca 01, 2015, 13:40:48 »
    Ja też może nas tam zgłoszę, w sumie już dawno powinniśmy to zrobić. Tylko w naszym przypadku rekrutacja i tak jest zamknięta.
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline ZefirKefir

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #162 dnia: Lipca 01, 2015, 16:21:45 »
    Myślę, że w tej liście brakuje HITMEN-ów, bo chyba nadal grają. Ale o ile dobrze pamiętam, trzeba mieć 18 lat żeby móc do nich dołączyć.
    20lat trzeba mieć(chyba)

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #163 dnia: Lipca 01, 2015, 16:47:49 »
    Nie wiem, mogę się mylić, ale jak przeglądałem wątek NIFNa kiedy ktoś wyrzucił właśnie ten stary do kosza, to pisało że 18 lat.

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #164 dnia: Lipca 01, 2015, 17:06:47 »
    20lat trzeba mieć(chyba)

Ja słyszałem, że 22 ale lepiej mieć 25 dla pewności.