Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej  (Przeczytany 48645 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Ogólne informacje ze sceny międzynarodowej
    « Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 06, 2015, 11:52:27 »
    DJIN!!!!!!!
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 06, 2015, 13:24:11 »
    Przeciez dokladnie tak dzialalo SRC.

Naszym pierwszym sukcesem (tak to wtedy odebralismy) w WNL bylo ugranie rundy z 22nd.

Dokładnie !

Swoją Drogą, polecam Michała Carpe Diema. Solidny młody i rzetelny młodzieniec ! Prawie tak łebski jak jego kolega Sebastian !

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 07, 2015, 15:23:41 »
    No, to będziemy mieli co najmniej 3 polskie klany w eliminacjach do ECS - zapisały się THD, HITMEN i MC.

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 07, 2015, 15:41:33 »
    Dokładnie !

Swoją Drogą, polecam Michała Carpe Diema. Solidny młody i rzetelny młodzieniec ! Prawie tak łebski jak jego kolega Sebastian !

Zgadzam się, Michał jest najlepszy! :D
    Carpe, buziaczki od Mikołaja !!! :*

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 07, 2015, 15:51:06 »
    No, to będziemy mieli co najmniej 3 polskie klany w eliminacjach do ECS - zapisały się THD, HITMEN i MC.
    Czekam na recenzje pana Norberta!!! Poza tym w składzie MC widzę jednego znajomego który dość wyraźnie wybija się ponad średnią wieku w klanie.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 08, 2015, 14:33:05 »
    Ruszyła 1 kolejka turnieju Total Annihilation 3vs3 Infantry Tournament która potrwa do 15 kwietnia. Na starcie mamy 62 ekipy w fazie pucharowej, 2 drużyny mają już zapewniony udział w 2 rundzie zawodów. Mamy też kilka polskich akcentów, takich jak: Single Ladies (Carpe, Error oraz Sebek), Gods of Capua (Blackhawk, Kamillo, Warh), Sponge w Smoke B Squad, panzerkampfswagen (JA) w Joga Bonito, Trebronbest kavs WB and winked hussurs since Atatürk, Cramer w Fearless. Łącznie wystąpi około 10 polskich zawodników, więc wszystkim z tego miejsca życzę powodzenia.

A co do kolejki - Single Ladies trafili na Fearless (gdzie gra właśnie CRAMER), powinna to być dla nich rozgrzewka przed następnymi meczami, według społeczności należą do jednych z faworytów tego turnieju. Trzech gladiatorów z Capui trafiło na turecki team Blood Brothers (Aleksey, Grenade i Toi), szykuje się więc tym samym bardzo wyrównany pojedynek. Na ich niekorzyść wpływa też fakt, iż jeśli awansują do kolejnej rundy to na przeciw siebie dostaną trójkę z AE (Scar, Blivandefar i Deacon), a jeśli i ich pokonają to w 3 rundzie mogą zagrać przeciwko wcześniej wymienionych już graczom SRC. Dość mocno obsadzona część drabinki. A co do reszty zawodników - mój team czeka jeden z najtrudniejszych przeciwników, Definitely Not Infantry złożony z Bloody_Death, LeRoux oraz Wierdo. Także na dzień dobry otrzymałem przeciwnika, który zweryfikuje - możemy walczyć o wyższe miejsca czy swój udział zakończymy w 1 rundzie. Sponge z kolegami spotka się w 1 rundzie z trójką graczy z Sbo, szykuje się wyrównany pojedynek, a Trebron z Legion, duelowcami, których umiejętność teamworku stoi pod znakiem zapytania.
    Innym meczem wartym zainteresowania może być pojedynek Let Arni Play (Achto, Arni, Rempica i Sifon) z trójką Finów z KURWY (Elazul, Paraxdosa i SotaMursu).

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 08, 2015, 16:26:04 »
    Hmmm a więc z ciapakami w pierwszej rundzie :D
    Trzeba się postarać, by awansować, bo walka w II rundzie z kolesiem, który jest dla mnie bogiem Warbanda (Blivandefar) to będzie zaszczyt :D

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 08, 2015, 17:02:44 »
    Nie powinno być trudno w 1. rundzie, ale lekceważyć ich też nie można. W 2. mam nadzieję na nawiązanie równej walki i zwycięstwo. Łatwo nie będzie. Zobaczymy.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 08, 2015, 18:31:13 »
    Pozwole sobie zrecenzować klany xd dla hajpu, niech się dzieje.

THD - napisali na tw że będą najlepszym polskim klanem. Ogromny plus ode mnie za duze jaja i brak pokory. Tak trzymac!
    Nie wiem kto tam na czym gra, ale nie wypadają blado na tle innych klanów w eliminacjach. Jedyne o co się martwie to dowodzenie. Czy dowódca zna mapy i potrafi wprowadzić własną inicjatywę na nich? I to wszystko po treningach z klanami typu MAĆKI2003PL? xd Wątpię. No ale każdy się kiedyś uczył. Życzę powodzenia. Wyjście THD z grupy zakorzeni klan na scenie. Może nawet urośnie nowa średnia siła.
    szanse na wyjscie z eliminacji: 50%

HITMEN - chłopaki grają na luzie. Pewnie z grupy nie wyjdą. A szkoda. Dla hitmenow najlepszym turniejem bylby WNL z gwarancją meczy przez 8 tygodni.
    szanse na wyjscie z eliminacji: 20%

MC - mimo że się zapisują do ECS dalej grają treningi z jakimiś undergroundowymi klanami. Chodzą z retard eq i 2h. Najsłabszy klan w eliminacjach. Jeśli nic się nie zmieni pod względem gry MC, wyniki potwierdzą moje słowa.
    szanse na wyjscie z eliminacji 0%

SRC&PE - trochę smieszna koalicja bo kiedyś te klany miały kosę xd Jako że SRC i PE to zupełnie inna liga niż klany wymienione wcześniej to zostały zaproszone do turnieju i nie grają w eliminacjach. Wróżę im 2, 3 albo 4 miejsce. Zależnie od tego jak im pójdzie i czy będzie motywacja i czy Habrak znowu padnie pierwszy. W tej chwili SRC&PE uległoby max dwóm klanom z tych aktywnych.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 08, 2015, 19:43:31 »
    Miło, że na scenie dalej są organizowane turnieje, widzę sporo klanów dalej istnieje, Powodzenia :P

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #145 dnia: Kwietnia 10, 2015, 22:44:32 »
    Nie wiedziałem, że jeszcze tyle PL gra, żeby 4 teamy uzbierać do turnieju. Fajnie jakbyście wrzucali screeny, wyniki i wrażenia w jedno miejsce ze wszystkich ECSów, WNLi i 3v3. Wtedy na przyszłość łatwiej by było wyłowić kadrę. W tym roku to wszystko odbywało się pocztą pantoflową.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #146 dnia: Kwietnia 10, 2015, 22:54:37 »
    Nie wiedziałem, że jeszcze tyle PL gra, żeby 4 teamy uzbierać do turnieju. Fajnie jakbyście wrzucali screeny, wyniki i wrażenia w jedno miejsce ze wszystkich ECSów, WNLi i 3v3. Wtedy na przyszłość łatwiej by było wyłowić kadrę. W tym roku to wszystko odbywało się pocztą pantoflową.

Może i się odbywało, ale jednak była to ostatecznie złota reprezentacja ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #147 dnia: Kwietnia 10, 2015, 23:09:00 »
    W kluczowych momentach zabanglało ale jakby komuś nagle padł net, albo ktoś by zniknął na tydzień jak rok temu to kiepsko ze zmianami i by było, że repka słaba, a Harman się z choinki urwał. Jeżeli reprezentacja ma utrzymać poziom to nie może się opierać na 9 graczach. :)

Widać, że ludzie jeszcze grają, więc fajnie by było widzieć z jakimi wynikami.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #148 dnia: Kwietnia 10, 2015, 23:18:19 »
    Odnośnie ECS powstał temat: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=16131.0 wyniki najlepiej tam wrzucać
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #149 dnia: Kwietnia 11, 2015, 10:44:19 »
    Blood Brothers 20 vs 9 Capua

(click to show/hide)
    (click to show/hide)

Nie spodziewałem się tak wysokiej przegranej, ale w sumie to starzy weterani. Było sporo głupich błędów. Hańba dla Capui XD