Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Nowy Świat] Sesja  (Przeczytany 18556 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Nowy Świat] Sesja
    « Odpowiedź #30 dnia: Maja 13, 2014, 07:59:15 »
    Sopio Szket

Wyciągam blaster ukradkiem idąc po rampie, po czym staję na niej i mówię:
    -Lubicie się chować, co... - Po czym odwracam się przez lewe ramię.

Rozglądam się po lądowisku, i patrzę gdzie jest jego obsługa. Wywąchuję skąd dochodzą charakterystyczne zapachy.

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #31 dnia: Maja 13, 2014, 11:50:21 »
    Sopio Szket

Co dziwne nie wyczuwasz ,żadnych charakterystycznych zapachów, rozglądając się po lądowisku przy wejściu do jednego z hangarów widzisz pojazd mechanika i dwóch prawdopodobnie mechaników (wnioskujesz tak ponieważ są w kombinezonach)...

Kashyy Lucre

Słodko śpisz.... xD

Brakko
    Twoje Eq:
    -Blaster SE-148 ,który niedawno znalazłeś (prawdopodobnie zgubiony przez nieuważnego idiotę)
    -500 kredytów
    -zegarek
    -komunikator
    -pilot od zdalnego sterowania twojego statku

Milicjant po raz drugi ,tym razem jednak nieco pewniejszym głosem prosi byś wstał, przy czym mocno ściska swój blaster ,który nadal znajduje się jednak schowany.... jest on mocno zdenerwowany i doskonale widać ,że jest totalnie zielony w tych sprawach

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Maja 13, 2014, 12:00:44 »
    Sopio Szket

-Hej wy dwaj. Co zrobiliście z moim statkiem?!! Nie po to przepłacam za strzeżone lądowisko aby zastać mój statek w takim stanie. - Drę się w ich stronę

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 13, 2014, 13:29:41 »
    Brakko
    -Do mnie mówisz? - rzucam niedbale przez ramię do milicjanta.
    -Otóż powiem ci, że zaniedbałeś zasady. Powinieneś grzecznie do mnie podejść. Ale nieważne... - stwierdzam, po czym wstaję powoli, pijąc ciągle drinka, przy czym jedną rękę sugestywnie kładąc na blasterze.
    -Czego chcecie? - zadaję pytanie po przełknięciu łyku napoju, lecz teraz w moim głosie nie słychać niedbałości, staram się by zabrzmiał groźnie.

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 13, 2014, 13:41:12 »
    Brakko

Wkurzony twoimi słowami milicjant nabiera pewności siebie i z prędkością światła przystawia ci do twarzy skaner, po czym zaczyna skanować twoją twarz...
    po chwili uśmiecha się szyderczo i woła swojego dowódcę... -Brath chodź no tu!!! mamy jednego z nich!!!-
    Po tych słowach nie tylko dowódca ale cały oddział ,który wszedł do baru zwrócił uwagę w twoją stronę i zauważalnie przygotował się do użycia broni ,jednak nie celując w ciebie jednak.... wywołany Brath jak się okazuje jest Trandoshianinem i porucznikiem w lokalnej milicji.... podchodzi on do ciebie i mówi -To jak ? idziesz po dobroci czy mam ci pomóc ?-

Sopio Szket

Zdziwiony mechanik podchodzi do ciebie i odpowiada -Ale o co chodzi ?? jestem tutaj dopiero od kilku minut i nie za bardzo wiem co się dzieje-....

Kashyy Lucre

śpi

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 13, 2014, 13:50:29 »
    Sopio Szket
    Czemu w moim kadłubie jest dziura, której wcześniej nie było? Waszym przekletym obowiązkiem jest chyba pilnować aby okręt klienta był nienaruszony. Naprawić to natychmiast, oraz prowadźcie do zarządcy lądowiska

Zbulwersowany patrzę na mechanika z bronią w ręku.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 13, 2014, 14:18:33 »
    Brakko
    -Nie wiem, gdzie miałbym iść, i co, według was, zrobiłem. Jestem spokojnym weteranem Rebelii. Po takiej wojnie, nigdzie już mi się nie spieszy. I wam radzę, żebyście zwolnili, bo, jak mówiłem, walczyłem w Rebelii i osobiście znam Luke Skywalkera, mistrza Jedi, który z pewnością się za mną wstawi - dorzucam, między fakty, małe kłamstwo, które i tak nie zrobi im, mam nadzieję, większej różnicy, po czym dodaję - A teraz, pozwólcie dokończyć mi drinka, bo sporo za niego zapłaciłem, potem możemy iść - i wychylam go, lecz tylko udaję picie, wyczekując ataku i cały czas opierając prawą rękę na blasterze.

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 13, 2014, 16:12:19 »
    Brakko

Brath -Pójdziesz tam gdzie ci każemy!! Zakichany Łowco!!!!!!!!! Dla takich jak ty nie ma miejsca na tej planecie!!!!- mówi bardzo podniesionym i pewnym siebie głosem ,po czym wytrąca ci z ręki trunek i sięga po coś w rodzaju kajdanek....

Sopio Szket

Mechanik patrzy na ciebie w dziwny sposób, i po chwili wybucha śmiechem i mówi... -my ludzie mamy w nosie problemy takich jak ty, jesteś zwykłym zwierzęciem co właśnie potwierdzasz grożąc mi bronią i drąc na mnie mordę... jednakże tam masz biuro zarządu lądowiska- wskazuje palcem na budynek po twojej prawej stronie i dodaje... -natomiast na naszą pomoc z tym starym rzęchem nie licz...- po czym wraca do siebie

Kashyy Lucre

Nadal śpisz xD

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 13, 2014, 16:15:26 »
    Sopio Szket

Oh wybacz mi. Proszę, przyjmij moje przeprosiny.

Rzekam do mechanika po czym podchodzę wyciągając rękę prawą gdy już będę w stanie uścisnąć mu dłoń, w lewej trzymając broń udając, że zapomniałem o jej schowaniu .
    Jeśli mechanik uściśnie mi dłoń to patrzę mu w oczy, po czym strzelam trzy razy mu w brzuch, jeśli nie, strzelam mu w głowę
    « Ostatnia zmiana: Maja 13, 2014, 16:30:45 wysłana przez Peterov »

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 13, 2014, 16:24:04 »
    Brakko
    -Nie za szybko sięgasz za te swoje bransoletki, żołnierzyku? Jak już mówiłem, znam najwyżej postawione osoby w Nowej Republice, i to może być najgorsza decyzja, jaką w życiu podjąłeś - stwierdzam, po czym patrzę na rozlany alkohol, i mówię do barmana:
    -Jeszcze raz to samo. Na koszt tego pana - wskazuję na Bratha, po czym niedbałym ruchem wyciągam blaster z kabury.

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 13, 2014, 16:34:53 »
    Brakko

Brath mimo wszystko wyciąga "bransoletki" po czym próbuje chwycić cię za dłoń....
    Barman niewzruszony całą sytuacją czyści kufle i udaje jakby cię nie słyszał...
    Pozostali milicjanci ,których jest jeszcze 4 oprócz tych 2 stojących koło ciebie patrzą na całą tę sytuację rozluźniając się i uśmiechając, oparci o stoły....

Sopio Szket

Mechanik niewzruszony odwraca się do ciebie i po chwili spoglądania w twoją stronę kiwa lekko głową, po czym nadal zmierza w kierunku hangaru...
    Czując się urażonym przez mechanika, szybkim ruchem blastera niczym z filmu o rewolwerowcach strzelasz w mechanika i trafiasz go w głowę (udany rzut - wypadło 6)...
    Drugi mechanik ,patrzący na całą sytuację wbiega wystraszony do hangaru i po chwili rozlega się głośny alarm.... chyba czas uciekać !!!....

Kashyy Lucre

Śpisz (we śnie zajadasz racuchy xD)

Offline Peterov

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 13, 2014, 16:37:39 »
    Sopio Szket

Wbiegam na pokład, po czym odlatuję do Naboo

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 13, 2014, 18:52:47 »
    Brakko
    -Dobra... Próbowałem być uprzejmy, ale chyba nie zrozumiałeś - mówię do Bratha, teraz ewidentnie trzymając wyciągnięty blaster - Nigdzie nie idę. Tu jest mi dobrze, dają dobre alko, a ty, Trandoshianinie, udaj się lepiej do bezpieczniejszej dzielnicy - przykładam mu blaster do głowy, po czym staję tak, by być zasłonięty przez niego od ewentualnych strzałów ze strony jego oddziału.
    // Sory, że mnie nie było, ale ważne sprawy

Offline ćwieku89

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 13, 2014, 19:14:26 »
    Brakko

Brath daje za wygraną po czym karze wyjść swoim ludziom, i mówi do ciebie... -tym razem ci odpuszczę jednak nie licz na to następnym razem- po czym także wychodzi...

Sopio Szket

Wbiegasz szybko do swojego statku i natychmiast startujesz, a w międzyczasie na lądowisko wbiega około 10 strażników miejskich ,którzy od razu zaczynają ostrzał statku... nic jednak nie są w stanie zrobić ze swoich blasterów... po opuszczeniu atmosfery odpalasz hipernapęd i ustalasz koordynaty na Naboo masz 5 godzin lotu przed sobą więc teraz masz czas na zapoznanie się ze statkiem, sprawdzenie zapasów itp...

Kashyy Lucre

Na planecie nareszcie nastał ranek ,a ty budzisz się choć nieco zdrętwiała..

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 13, 2014, 19:47:02 »
    Brakko
    -Zapewne, zapewne - stwierdzam, żegnając milicjanta wzrokiem, po czym zwracam twarz do barmana:
    -Jeszcze raz to samo! Tym razem ja zapłacę, bo mój sponsor chyba sobie poszedł!