Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [CTF]Drużyny  (Przeczytany 12059 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Drużyny
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 12, 2014, 16:02:31 »
    [...]

[...]

Gotowe

Do rostera BoT dodano:
     Kripsu 1136013
     Arlen_Bales 1604846
    oraz Habraka jako trzeci kontakt.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline aram126

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 22, 2014, 18:38:54 »
    Prosze o dodanie do drużyny Flying Dildo :
    Kriksos - 1170052

Offline neri

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 27, 2014, 18:23:26 »
    Proszę o podmienienie w  drużyny HR  Kajoj- 1230109 Za Charlie-1003954

Offline Sarracen_Sebek

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #33 dnia: Maja 04, 2014, 19:42:15 »
    BoT
    Z drużyny wypisujemy-Kerkis
    Dodajemy-Niezniszczalny ID: Odrzucone
    « Ostatnia zmiana: Maja 04, 2014, 22:10:04 wysłana przez Dyktator »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #34 dnia: Maja 04, 2014, 22:23:25 »
    Powiem tak - turniej jest bardziej 4fun, i czuję że ludzie tak też do tego podeszli. Owszem, nie można na coś takiego pozwolić, ale nie ma też za bardzo co się nad tym spuszczać. Zchrzanili sprawę, to walkower, zakaz transferów i plama na honorze wystarczy : P

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #35 dnia: Maja 04, 2014, 22:26:08 »
    Tylko publiczne harakiri ocali honor CarpeDiema!
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #36 dnia: Maja 04, 2014, 22:29:17 »
    Powiem tak - turniej jest bardziej 4fun, i czuję że ludzie tak też do tego podeszli. Owszem, nie można na coś takiego pozwolić, ale nie ma też za bardzo co się nad tym spuszczać. Zchrzanili sprawę, to walkower, zakaz transferów i plama na honorze wystarczy : P
    Dziękuje za opinię.

Tylko publiczne harakiri ocali honor CarpeDiema!
    Seppuku*
    Długość ostrza tanto wynosi około 20 centymetrów, przez co wydaje się to zbyt mała długość by mogła przebić tkankę tłuszczową.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Maja 04, 2014, 22:29:23 »
    (click to show/hide)

Prussak, sam jesteś po jednej ze stron, więc zdecydowanie, jak nie powinienem wydawać osądów, to ty też nie. Walkower padł i tyle. Nie będziesz decydował sam za cały team adminów, twoją decyzję oddalam. I zanim zaczniesz coś dyskutować/robić opanuj swoje emocje, bo TYLKO ty się niesamowicie plujesz.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Maja 04, 2014, 22:31:51 »
    Dlaczego oddalasz? Pisałem wcześniej, że mogę odejść z Lam i zakończyć swój turniej na fazie grupowej tylko po to, by pokazać wam, że powinniście przyjąć na klate karę którą sami wam wymierzymy, a nie że wy ustalacie sobie po swoim zachowaniu sami walkower i myślicie że wszystko jest w porządku.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Maja 04, 2014, 22:35:41 »
    Dlaczego oddalasz? Pisałem wcześniej, że mogę odejść z Lam i zakończyć swój turniej na fazie grupowej tylko po to, by pokazać wam, że powinniście przyjąć na klate karę którą sami wam wymierzymy, a nie że wy ustalacie sobie po swoim zachowaniu sami walkower i myślicie że wszystko jest w porządku.

W lamach grałes podczas tego. I powtórzę - nie bedziesz decydował za cały team. Pod wpływem emocji teraz szalejesz i odpierdalasz swoje cyrki. Padł walkower i stało się zadość. Idź odreagować gdzie indziej. Cholernie się przy tej grze napinasz. Co chciałeś, to ci napisałem na Steam, a to, że nei zrozumiałeś to nie moja wina. I odradzam zaczynanie długiej dyskusji w celu nabicia paru postów.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Maja 04, 2014, 22:39:03 »
    Dlaczego usuwasz moje posty i ten co w nim dokładnie napisałem o co mi chodzi?
    Nie dość że próbuje oszukiwać w grze to jeszcze na forum usuwa posty. Powodzenia!

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #41 dnia: Maja 05, 2014, 11:07:24 »
    Do Lam:
    Kontakt #3 - Tawerna: Rooster1999GER Steam: ciastko927

Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Prußak

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Maja 05, 2014, 11:26:26 »
    Zaktualizowane.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #43 dnia: Maja 05, 2014, 13:16:52 »
    a jeszcze na chwilkę wracając do tematu, nie ma po co nakładać na Carpego takiego zakazu, gdyż:
    2) Każdy gracz może znajdować się tylko w jednym rosterze. Jeśli po zamknięciu zapisów był wpisany w skład któregokolwiek team'u, do końca turnieju nie może znaleźć się w innym.
    Miłego dnia życzę.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Maja 06, 2014, 19:07:47 »
    a jeszcze na chwilkę wracając do tematu, nie ma po co nakładać na Carpego takiego zakazu, gdyż:
    2) Każdy gracz może znajdować się tylko w jednym rosterze. Jeśli po zamknięciu zapisów był wpisany w skład któregokolwiek team'u, do końca turnieju nie może znaleźć się w innym.
    Miłego dnia życzę.

Nie zacytowałeś całego punktu :P

Cytat: Regulamin
    2) Każdy gracz może znajdować się tylko w jednym rosterze. Jeśli po zamknięciu zapisów był wpisany w skład któregokolwiek team'u, do końca turnieju nie może znaleźć się w innym. Dozwolone wyjątki (zmiany team'ów po zamknięciu zapisów) po uzyskaniu zgody administracji turnieju.
    Skoro zbliża się druga faza turnieju, to teorytycznie byłby to dobry czas, jeśli jacyś gracze chcieliby zmienić team'y. Szczególnie, że turniej powstał po to, aby dobrze się bawić. Jednak powiem tak- jeżeli Carpe wystąpi z wnioskiem o przeniesienie  go z WaRG do BoT, to zrzekam się głosu w tej sprawie, a więc jego argumenty przegłosowaliby Rome, Sebek i Prusak. Oczywiście o ile taki wniosek złoży. W przypadku innych wniosków (nie dotyczących BoT), będę również głosował.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)