Prace waszą szanuję i doceniam bo eventy są ciekawe co do tego o czym mówił Oktawian o trollowaniu niemieckiego pułku to ja nic do nich nie pisałem. Ci dwaj wspomniani panowie to nie pisałem tego co pisałem z powodu ich narodowości tylko z powodu ich owego zwrotu.
Jeśli chodzi o obrazę narodu to ja niczego takiego nie pisałem Santa pisał :"ty niemiecka kurwo". Do samych Niemców nic takiego nie mam chodzi mi o ten zwrot o którym już swoje napisałem. Skoro na serwerach są administratorzy mam nadzieję, że patrioci to dlaczego tam nie byli i nie załagodzili całej sprawy. Ja rozumiem i teraz nie wytykam palcem tylko chce pomóc co do moda. Może to trochę potrwać, ale sugerowałbym załatwić adminów takich, którzy dosyć często, by grali lub wchodzili od czasu do czasu. A co tego rasizmu to rasizm jest jeśli ktoś obraża z powodu koloru skóry, a nie jeśli chodzi tu o nazizm lub komunizm czy jeszcze inny ustrój. Gimba okres trudny i jak za dużo siedzę w różnych społecznościach to już tak działam wiem, że jest to chamskie i obraźliwe, ale ja nie umiem nad tym zapanować w większości sytuacji. Co do tego to inni gracze mogli mnie uspokoić lub próbować wyrzucić z serwera. Jeśli są jeszcze jakieś pytania lub rozkminy to mogę chętnie udzielić odpowiedzi. Pozdrawiam i przepraszam za urazę jeśli kogoś to w ogóle uraziło. Co do organizatorów to wiem że coś takiego nie jest łatwe w sensie ogarnąć eventu i ludzi na deluge także z mojej winy pułki NW mają tu Focha to sorka. Pozdrawiam