O boże ktoś mocniej coś napiszę i już mają zamykać temat? Ja rozumiem, że Luca ma słabe serce i inne rzeczy na głowie to po prostu niech się wyluzuje to tylko forum. Tym bardziej, że nic się nie dzieję na tym forum a więc im ciekawsza i emocjonująca dyskusja tym lepiej. Jak dotąd nie widziałem żadnych wyzwisk osobistych ani rzeczy poniżej poziomu a więc nie przesadzajmy.
Co do meczy.
Ja osobiście bardzo liczę na Namelessów. Nie wiem co to za klan XD. Jednak urzekła mnie ich historia, że z klanu nie wierzącego w swoje możliwości naglę wybili się dzięki temu zwycięstwu z AE. Może to trochę spudłowane porównanie ale przypomnieli mi poczynania poczciwego SRT, które potem się wybiło więc im po cichu kibicuje. Mimo mojej sympatii do Trebrona mam nadzieję, że jego twór oparty na rynsztokowej trollerce przegra ten turniej. Wtedy też banda karierowiczów odejdzie od Was i może trochę zdrowej rywalizacji wróci na pola WB. Dawanie pożywki takiej trollerce to naprawdę w oczy kuje. SRC niech wygra co tam ma do wygrania, niech nie spadają bo dopóki WV nie wróci to miło by było aby ktoś z PL utrzymał się w górze. W końcu to jedyny jednolicie naradowy klan, który walczy o najwyższe laury. Nie liczę Legend bo wg. mnie na wyrost ich dano do dywizji A i jak widać po ich poczynaniach nie mylę się bo najprawdpodobniej spadną do dywizji B. Tutaj moja wiedza o klanach się rozmywa. Kibicuje jednak po cichu Apocalypsowi. Może jest bucem, jednak jego determinacja jest godna przyklasku, należy mu się coś za nią. Wolfpackowi też, ale ich sukcesy akurat mnie nie dziwią skoro mają byłego członka REFu, to zrozumiałe, że ciągnie ich do góry i stąd ten awans. W dywizji C pojedynki muszek i emerytów jeden wielki galimatias, może coś z tego się narodzi. Trzymajcie kciuki za naszych. Martwi mnie tylko, że polskie klany się wycofały z turnieju, po co się zapisywać w takim razie ;s