Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 3  (Przeczytany 74477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: WNL 3
    « Odpowiedź #195 dnia: Maja 14, 2014, 22:06:51 »
    Niemożliwe, WoO wygrało mecz! Za tydzień może zdobędziemy drugą wygraną, z 9. Legionem.

Nie rozumiem ciebie typie , jak można nabijać się ze swojego klanu ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #196 dnia: Maja 14, 2014, 23:31:35 »
    Myśli, że jest śmieszny :(
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    « Odpowiedź #197 dnia: Maja 15, 2014, 11:27:03 »
    Ja się nabijam, bo to nie jest klan profesjonalny. Brak im jakiejkolwiek dyscypliny, wolą pograć w Majnkrafta i pogadać na Skajpie z 4-klasistami...

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #198 dnia: Maja 15, 2014, 15:30:11 »
    Ja się nabijam, bo to nie jest klan profesjonalny. Brak im jakiejkolwiek dyscypliny, wolą pograć w Majnkrafta i pogadać na Skajpie z 4-klasistami...

Czyli wasz klan nie używa TS`a, lecz Skype?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #199 dnia: Maja 15, 2014, 16:09:35 »
    Bardzo ładnie, że widzisz iż wasz "klan" jest totalnym stolcem, ale po co nam to mówisz, skoro i tak to wszyscy tutaj zgromadzeni wiedzą? I pod jakim względem ten klan nie jest nieprofesjonalny? AE ma kogoś za sponsora, który im płaci za grę, a wy robicie to w ramach dodatkowych zajęć i dbaniem o własną duchowość oraz bycia wysportowanym? No bo ja sądziłem, że profesjonalny to może być na przykład klub w świecie sportowym, który przynosi zyski, straty albo chociaż organizacja jakiegoś turnieju w grze, bo w końcu robią to dla ludzi.
    A wy, robicie stolec we własnym gnieździe i uważacie że nie wygląda on przez to profesjonalnie? W końcu razem z nimi tworzysz ten klan, a wszystko tutaj zależy od gracza ;)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #200 dnia: Maja 15, 2014, 16:37:36 »
    Coś mi się wydaje, że dyskusja znowu schodzi na tor, po którym tematy są zamykane. Osobiście mi taka wymiana zdań nie przeszkadza, ale niewiele mam chyba do gadania w tej kwestii, więc żeby nam Luca znowu kłódki nie zakładał (szczególnie, że Rome poręczył za temat, by go otwarto), wróćmy na tory WNL-a ;) A więc.. może małe zakłady wewnętrzne? :) Ofc żadne nie będą punktowane, ani nic w tym stylu, tylko przekonamy się, kto w tym tygodniu ma najlepsze wyczucie :>

Mecze div A Week 6
    (click to show/hide)

Mecze div B Week 6
    (click to show/hide)

Ciekawsze mecze div C Week 6 (możecie obstawiać też inne, jeśli wam się chce):
    (click to show/hide)

A tutaj moje typy:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2014, 21:55:02 wysłana przez Dyktator »
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #201 dnia: Maja 15, 2014, 16:39:11 »
    Statystyki polskich graczy z 5 tygodnia Warband Native League.

Court of Renegades 1 - 15 KURWA
    (click to show/hide)

Nameless 12 - 3 Apis Europae
    (click to show/hide)

Guard of Istiniar 11 - 5 Legend
    (click to show/hide)

Wolfpack 9 - 7 Warriors of Quiperland
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Gallloglas 5 - 11 HITMEN
    (click to show/hide)

Principality of Power 8 - 7 White and Red Guards
    (click to show/hide)

Polish Chivalry 4 - 12 Bohemian Guard
    (click to show/hide)
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #202 dnia: Maja 15, 2014, 19:14:16 »
    Nie fair, mam niezliczone staty z drugiego spawna bo mnie wywaliło : /

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #203 dnia: Maja 15, 2014, 21:54:00 »
    O boże ktoś mocniej coś napiszę i już mają zamykać temat? Ja rozumiem, że Luca ma słabe serce i inne rzeczy na głowie to po prostu niech się wyluzuje to tylko forum. Tym bardziej, że nic się nie dzieję na tym forum a więc im ciekawsza i emocjonująca dyskusja tym lepiej. Jak dotąd nie widziałem żadnych wyzwisk osobistych ani rzeczy poniżej poziomu a więc nie przesadzajmy.

Co do meczy.

Ja osobiście bardzo liczę na Namelessów. Nie wiem co to za klan XD. Jednak urzekła mnie ich historia, że z klanu nie wierzącego w swoje możliwości naglę wybili się dzięki temu zwycięstwu z AE. Może to trochę spudłowane porównanie ale przypomnieli mi poczynania poczciwego SRT, które potem się wybiło więc im po cichu kibicuje. Mimo mojej sympatii do Trebrona mam nadzieję, że jego twór oparty na rynsztokowej trollerce przegra ten turniej. Wtedy też banda karierowiczów odejdzie od Was i może trochę zdrowej rywalizacji wróci na pola WB. Dawanie pożywki takiej trollerce to naprawdę w oczy kuje. SRC niech wygra co tam ma do wygrania, niech nie spadają bo dopóki WV nie wróci to miło by było aby ktoś z PL utrzymał się w górze. W końcu to jedyny jednolicie naradowy klan, który walczy o najwyższe laury. Nie liczę Legend bo wg. mnie na wyrost ich dano do dywizji A i jak widać po ich poczynaniach nie mylę się bo najprawdpodobniej spadną do dywizji B. Tutaj moja wiedza o klanach się rozmywa. Kibicuje jednak po cichu Apocalypsowi. Może jest bucem, jednak jego determinacja jest godna przyklasku, należy mu się coś za nią. Wolfpackowi też, ale ich sukcesy akurat mnie nie dziwią skoro mają byłego członka REFu, to zrozumiałe, że ciągnie ich do góry i stąd ten awans. W dywizji C pojedynki muszek i emerytów jeden wielki galimatias, może coś z tego się narodzi. Trzymajcie kciuki za naszych. Martwi mnie tylko, że polskie klany się wycofały z turnieju, po co się zapisywać w takim razie ;s

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #204 dnia: Maja 15, 2014, 21:58:11 »
    SRC niech wygra co tam ma do wygrania, niech nie spadają bo dopóki WV nie wróci to miło by było aby ktoś z PL utrzymał się w górze. W końcu to jedyny jednolicie naradowy klan, który walczy o najwyższe laury.

Hmm.. ale ty wiesz, że SRC walczy o podium, a nie o utrzymanie się w dywizji, które już mamy? :P
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Maja 15, 2014, 22:06:37 »
    Hmm.. ale ty wiesz, że SRC walczy o podium, a nie o utrzymanie się w dywizji, które już mamy? :P

Jeśli mówisz o walkę o pudło to możecie co najwyżej kupić pudło pączków i rozdać o ile Carpe nie zje po drodze. To niewykonalne chyba też matematycznie w tej chwili nawet. Ja wiem, że najlepsi zawsze mierzą najwyżej. W tym przypadku jednak posypałbym głowę popiołem i ratował co jest do uratowania ;)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #206 dnia: Maja 15, 2014, 22:10:14 »
    To zobacz Ive na tabele... Wygrana z Legend i IG wystarczy do przejścia dalej. Nie wiem co ty chcesz ratować :).

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Maja 15, 2014, 22:11:58 »
    Jeśli mówisz o walkę o pudło to możecie co najwyżej kupić pudło pączków i rozdać o ile Carpe nie zje po drodze. To niewykonalne chyba też matematycznie w tej chwili nawet. Ja wiem, że najlepsi zawsze mierzą najwyżej. W tym przypadku jednak posypałbym głowę popiołem i ratował co jest do uratowania ;)

Są półfinały. Wychodzi AE, KURWA i Namelss oraz na czwartym miejscu IG lub SRC. Jak wyjdziemy my, to są całkiem spore szanse, żeby chociaż ten brąz mieć :P
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #208 dnia: Maja 15, 2014, 22:15:17 »
    Jeśli tak się sprawy mają (nie wiedziałem, że jest jakaś faza pucharowa później) to matematyczne macie. Jednak w praktyce pozostają wam pączki. Jednak życzę Wam jak najlepiej.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #209 dnia: Maja 15, 2014, 22:25:00 »
    bo najprawdopodobniej spadną do dywizji B

Ta bez kitu to prawda xDD 

Sam nie wiem jak tam trafiły te francuzy,  ale sam bym stwierdził że My[(Legend)tylko do WNL] i Inkwizycja powinniśmy być w dywizji B :)

Poza tym już szans na wygraną jakiegokolwiek meczu nie mamy no , ale wypada dograć w dobrym stylu te 2 ostatnie mecze i mamy zamiar jeden z nich wygrać . A co będzie potem tego nawet Bóg nie wie :)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !