Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 3  (Przeczytany 74291 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    Odp: WNL 3
    « Odpowiedź #105 dnia: Kwietnia 30, 2014, 01:38:34 »
    Czy TREBRON pokaże SRC dlaczego jest najlepszym konnym w Polsce
    No no, proszę nie zapominać o Apocalypsie!

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #106 dnia: Kwietnia 30, 2014, 09:46:36 »
    Zacznijmy od tego - jesteś jednym z wielu użytkowników, który pisze w tym wątku swoje recenzje. Przeczytaj może raz, drugi, trzeci jak wyglądają twoje posty. Niesłychanie ubogie jeśli chodzi o język, co nie? Cały czas powtórzenia, więc nie oszukujmy się, ale oczytana osoba, ma bardziej bogate słownictwo. U twojej osoby ciągle widzimy to samo, zamiast używania zaimków nazwy klanów etc...
    Po drugie - objawiłeś się w tym wątku jako wielki obrońca SRC, a ja jako osoba, która wyśmiewa niby ten klan. Pytanie skłania się takie - jak ty, wielki orędowniku tegoż to klanu sam wczoraj śmiałeś się na teamspeak'u z niektórych członków, iż są debilami, teraz stałeś się jego przyjacielem? Bardzo ciekawi mnie twa odpowiedź.
    Po trzecie - gdy jakiś czas temu, pewien klan nazwałem jako "gówno" to byłeś taki szczęśliwy na ts jak wymieniłem to słowo, nie słyszałem żadnego słowa, że leczę w ten sposób swoje kompleksy? Czyżby tutaj nie wiało hipokryzją? Wiesz jaka jest różnica między mną, a tobą lub wieloma tutaj obecnymi użytkownikami? Taka, że mówię wprost co myślę o wybranym graczu, a nie próbując nieudolnie jak większość być sobie miła nawzajem. Problem wasz jest taki, że zgadzając się na słowa swoich "przyjacieli" jesteście przy tym przez nich nielubiani. No i właśnie tutaj, w internecie staracie się "zaprzyjaźnić" z drugimi osobami. Więc akurat ja nie leczę swoich kompleksów - mam przyjaciół, znajomych w świecie realnym (który dla dużej społeczności jest fikcyjnym), którzy mnie szanują, tak samo jak ja inne osoby. Więc wchodząc tutaj do gry, nie zabiegam o bycie lubianym, szanowanym, potrzeby posiadania znajomych. Gram tutaj dla zabawy, całe to forum jest takie, a to, że chcę również przy okazji rywalizacji to inna sprawa. Taki już jestem, trudno mi się przegrywa gdy gram mecze w klubie gdzie mimo dania z siebie wszystko kończymy z porażką, więc nagle nie stanę się kimś innym, który z takowym stanem pogodzi się w grze komputerowej. Warband na multiplayer to rywalizacja, chyba nikt nie wchodzi na serwer (dajmy IG), po to by zginąć. Co mi sprawia przyjemność i nie myślę o rywalizacji? Na przykład na The Deluge kiedy jeszcze prowadziłem klan i ćwiczyliśmy formacje na treningach, musztrę. Wtedy ważna była nasza atmosfera na teamspeak'u, a nie wyniki. Zapewne podobnie czuje VEINRUS, który chyba też gra, prowadzi Pułk 4 Piechoty bo robi to co jest jego hobby (uważam tak ze względu na jego pracę". Przyjemność sprawiała mi gra w South Park, który niestety przeszedłem.
    Tym chciałbym zakończyć, jeśli ktoś to przeczytał to fajnie, jeśli nie, to nie, ja o nic nikogo się prosić nie będę. Różni nas tylko to, że ja nie boję się otwarcie przyznać co było źle a co dobrze, bo jeśli osoba udaje w internecie miłą osobę, która boi się powiedzieć co jej leży na sercu, to powodzenia w życiu i odezwania się do drugiej osoby.
    Co do pana Carpe Diem, bardzo mi przykro że brak Ci argumentów do prowadzenia merytorycznej dyskusji, bo jedyne co robisz to "walisz" tutaj puste słowa, które nie mają żadnego większego sensu i piszesz slogany typu "Lecz kompleksy!!!". Wiesz co, przypominasz mi jednego pana ze świata polityki (Shav wstawiał link do filmiku na yt), który jedynie szczekał "jakie to oburzające", "nie mogę na to patrzeć", no ale używania argumentów dlaczego na to patrzeć nie może już nie podawał. Jeśli uważasz, że osoba która oceni grę twojego klanu na forum leczy kompleksy, to tylko ty tutaj leczysz je poprzez swój twór, o którym nie chcesz słyszeć nawet konstruktywnej krytyki. Grasz gdzieś w jakiś sport? Nikt ci nigdy nie powiedział "graj lepiej", "nie starasz się", "zepsułeś akcje"? Jeśli ktoś w trakcie gry na orliku powie do ciebie "miałeś mnie wolnego, a ty pchałeś się w dwóch" to też powiesz do niego, że leczy kompleksy?
    Wiecej tego nie komentuje, jak chcesz podyskutowac to zapraszam na TS SRC.
    Ponawiam zaproszenie, mam swoje argumenty i z checia ci je przedstawie nie zasmiecajac tematu.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    « Odpowiedź #107 dnia: Kwietnia 30, 2014, 12:35:26 »
    Kto wie, może PoP wygra. Ale na pewno nie przegramy 1-15. :) Wezmę w obroty niektórych ludzi i przygotuję ich na mecz. Może w końcu coś wygramy? (hahah)

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 30, 2014, 13:06:04 »
    Statystyki polskich graczy z 3 tygodnia Warband Native League.

Sarracens 3 - 13 Apis Europae
    (click to show/hide)

Nameless 11 - 5 Court of Renegades
    (click to show/hide)

KURWA 14 - 2 Guard of Istiniar
    (click to show/hide)

Druzhina 3 - 13 Wolfpack
    (click to show/hide)

Warriors of Quiperland 10 - 6 Westward
    (click to show/hide)

HITMEN 9 - 7 Immortal Brotherhood
    (click to show/hide)

Iron Knights 5 - 11 9th Legion
    (click to show/hide)

Polish Chivalry 5 - 11 Bohemia Clan
    (click to show/hide)

Galloglass 15 - 1 Wolfs of Odin
    (click to show/hide)

Loyalty 13 - 3 White and Red Guards
    (click to show/hide)

Valhalla Rising 12 - 4 Die Achtung Morten
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2014, 12:38:59 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 30, 2014, 16:02:47 »
    O, Prussak. Fajnie poedytotwałeś te tabelki ze statami. Tylko jestem ciekawy, czemu wyśmiewając mój słaby wynik w Week 2, usunąłeś własny wynik z tegoż samego tygodnia (było 1-9, tak?) ? :) Jak liczysz wszystkim, to wszystkim.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #110 dnia: Kwietnia 30, 2014, 21:22:04 »
    Każdy sobie rzepkę skrobie.
    (I tak staty nie są najważniejsze, chyba D: )
    DANCE OR GET BANNED

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    « Odpowiedź #111 dnia: Maja 01, 2014, 01:17:59 »
    Staty nie są najważniejsze na meczach i treningówkach. Bo możesz zadawać 90% hp,a inni mogą wykańczać i mieć fragi. Zazwyczaj tak mają łucznicy.

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #112 dnia: Maja 03, 2014, 15:53:49 »
    Hej Trebron
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #113 dnia: Maja 03, 2014, 16:13:54 »
    Hej Trebron
    Zero poczucie humoru zupełnie jak w IG

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #114 dnia: Maja 04, 2014, 17:55:41 »
    Staty nie są najważniejsze na meczach i treningówkach. Bo możesz zadawać 90% hp,a inni mogą wykańczać i mieć fragi. Zazwyczaj tak mają łucznicy.

Nie zgadzam się z tobą :) Dobry łucznik ma dobre staty. Może teraz wygląda to inaczej, ale kiedyś tak było :P

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #115 dnia: Maja 04, 2014, 18:34:41 »
    Blast, dobrze godosz. Nie słuchaj noobów :P

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #116 dnia: Maja 04, 2014, 19:01:25 »
    Nie zgadzam się z tobą :) Dobry łucznik ma dobre staty. Może teraz wygląda to inaczej, ale kiedyś tak było :P
    Co ty wiesz o łucznictwie
    (click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #117 dnia: Maja 04, 2014, 23:21:33 »
    Chyba koza usunęła Raydenowi aimbot.exe z kompa

Offline Rooster1999GER

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • DEEP♀DARK♀FANTASY
    « Odpowiedź #118 dnia: Maja 05, 2014, 18:33:40 »
    Rayden i aimbot? Chyba sobie żartujesz. Rayden to najlepszy strzelec w WB, więc nie potrzebuje aimbota!

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #119 dnia: Maja 05, 2014, 18:36:29 »
    Przecież żartuję, a z tym że jest najlepszy, to się nie zgodzę ; )