Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 3  (Przeczytany 74255 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: WNL 3
    « Odpowiedź #90 dnia: Kwietnia 28, 2014, 22:56:45 »
    SRC zwaliło - bez dominika na chyba pierwszym spawnie 2 cav żaden nie umiał grać, pełne gatki i szarże na awlpike XD i jeszcze ich noob M pocisnął.
    Ale imo będziecie trzeci.

Offline HappyDexter

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Servi simus iuris, ut liberari possimus.
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #91 dnia: Kwietnia 29, 2014, 00:09:36 »
    No cóż, jak można było zobaczyć, nawet gdy udało się ściągnąć Dominika na otwartą, to nie wiele to zmieniało.
    Nie podajemy się, show must go on, gramy dalej.
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #92 dnia: Kwietnia 29, 2014, 15:19:47 »
    Najgorszy mecz w naszym wykonaniu w tym WNL. Nie ma co się usprawiedliwiać zagraliśmy beznadziejnie i trudno. Wciąż mamy szanse na pierwszą czwórkę w Grupie A co daje nam szanse na grę dalej i nawet wygranie WNL :D. Najlepsze zostawiamy na koniec nie ma co pokazywać pełnej mocy i czekamy już na finał.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #93 dnia: Kwietnia 29, 2014, 15:32:12 »
    Wasza konnica na Verloren się popisała, oglądaliśmy z OeS'em wasze szarże XD
    W dodatku 2 rundy na Frosty wygrane trochę z błędu AE, które znów próbowało zastosować swoją taktykę 6+2 + szczęśliwe flagi dla SRC, jak dobrze pamiętam 4 rundy pod rząd były w tym samym miejscu, gdzie obsadziliście ruinki.
    Jak obstawiacie z KURWA, znowu 16-0? xD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #94 dnia: Kwietnia 29, 2014, 15:57:42 »
    Wasza konnica na Verloren się popisała, oglądaliśmy z OeS'em wasze szarże XD
    W dodatku 2 rundy na Frosty wygrane trochę z błędu AE, które znów próbowało zastosować swoją taktykę 6+2 + szczęśliwe flagi dla SRC, jak dobrze pamiętam 4 rundy pod rząd były w tym samym miejscu, gdzie obsadziliście ruinki.
    Jak obstawiacie z KURWA, znowu 16-0? xD

Oczywiscie, znowu 16-0. Reszty nie bede komentowal, bo to jest leczenie twoich wlasnych kompleksow.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Kwietnia 29, 2014, 16:09:02 »
    Jakie kompleksy? Grasz w tą grę i myślisz że nikt nie może skomentować waszej gry? Zauważ, że wygraliście z AE przy ich taktyce 2 rundy, zmienili potem na normalne jednostki i wygrali pozostałe 6. W dodatku mieliście 4 razy flagi w miejscu gdzie staliście, więc dobrze wybraliście miejsce do rozegrania rund, a to że przegraliście je to inna sprawa. Ale nie wiem o co chodzi ci dokładnie z leczeniem moich kompleksów. Stwierdziłem fakty, które miały miejsce, bez żadnego zmyślania. No chyba że stwierdzisz że to przypadek że wygrywacie z AE gdy mają tą swoją taktykę, a gdy zmienili na "tradycyjną" ponownie zwyciężyli.
    A co do waszej konnicy, to może Trebron, OeS też mają kompleksy bo również zauważyli wasze wjeżdżanie się konnicy na awlpike? Czy również stwierdzić że to leczenie kompleksów, bo tobie brakuje argumentów?
    Beka z typów, którzy nie chcą się odnieść do drugiej osoby, zasłaniając się leczeniem kompleksów innego użytkownika XD
    Jakbym je leczył, to bym chyba się wypowiedział szybciej po meczu Nameless czy po CoR, że fartem niby wygraliście, a nie po meczu z AE, który miałem szczęście oglądać. Ale oczywiście są ludzie, którzy mają swój własny, oddzielny, ułomny tok myślenia.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #96 dnia: Kwietnia 29, 2014, 16:26:38 »
    Jakie kompleksy? Grasz w tą grę i myślisz że nikt nie może skomentować waszej gry? Zauważ, że wygraliście z AE przy ich taktyce 2 rundy, zmienili potem na normalne jednostki i wygrali pozostałe 6. W dodatku mieliście 4 razy flagi w miejscu gdzie staliście, więc dobrze wybraliście miejsce do rozegrania rund, a to że przegraliście je to inna sprawa. Ale nie wiem o co chodzi ci dokładnie z leczeniem moich kompleksów. Stwierdziłem fakty, które miały miejsce, bez żadnego zmyślania. No chyba że stwierdzisz że to przypadek że wygrywacie z AE gdy mają tą swoją taktykę, a gdy zmienili na "tradycyjną" ponownie zwyciężyli.
    A co do waszej konnicy, to może Trebron, OeS też mają kompleksy bo również zauważyli wasze wjeżdżanie się konnicy na awlpike? Czy również stwierdzić że to leczenie kompleksów, bo tobie brakuje argumentów?
    Beka z typów, którzy nie chcą się odnieść do drugiej osoby, zasłaniając się leczeniem kompleksów innego użytkownika XD
    Jakbym je leczył, to bym chyba się wypowiedział szybciej po meczu Nameless czy po CoR, że fartem niby wygraliście, a nie po meczu z AE, który miałem szczęście oglądać. Ale oczywiście są ludzie, którzy mają swój własny, oddzielny, ułomny tok myślenia.

Co do kompleksów : http://zapytaj.onet.pl/Category/002,018/2,4536221,Jak_leczyc_kompleksy.html

Polecam & Pozdrawiam Krzysztof Prime !

Przepraszam bardzo , ale trzeba być inteligentnym konnym żeby pchać się na typa z piką czy włócznią na pełnej prędkości . A poza tym jest różnica jechać na piechociarza który gapi się na cb i cię zatrzyma , a piechociarzem który stoi do ciebie plecami i gapi się z tyldy a potem cb zatrzyma , mój drogi Prusaku xDDD 

Poza tym fajnie się oglądało ten mecz , a to że ty się z tego śmiałeś to świadczy o tobie Prusak i twoim stosunku do SRC , może hat tricka zrobisz ?
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #97 dnia: Kwietnia 29, 2014, 16:36:01 »
    Prusak, wystarczy, kompromitujesz sie. Jesli znalbys sie chociaz troche to zauwazylbys co tak naprawde zdecydowalo na 1szym spawnie Frosty. Wiecej tego nie komentuje, jak chcesz podyskutowac to zapraszam na TS SRC.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #98 dnia: Kwietnia 29, 2014, 19:14:18 »
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Kwietnia 29, 2014, 21:14:40 »
    Co do kompleksów : http://zapytaj.onet.pl/Category/002,018/2,4536221,Jak_leczyc_kompleksy.html

Polecam & Pozdrawiam Krzysztof Prime !

Przepraszam bardzo , ale trzeba być inteligentnym konnym żeby pchać się na typa z piką czy włócznią na pełnej prędkości . A poza tym jest różnica jechać na piechociarza który gapi się na cb i cię zatrzyma , a piechociarzem który stoi do ciebie plecami i gapi się z tyldy a potem cb zatrzyma , mój drogi Prusaku xDDD 

Poza tym fajnie się oglądało ten mecz , a to że ty się z tego śmiałeś to świadczy o tobie Prusak i twoim stosunku do SRC , może hat tricka zrobisz ?
    Zacznijmy od tego - jesteś jednym z wielu użytkowników, który pisze w tym wątku swoje recenzje. Przeczytaj może raz, drugi, trzeci jak wyglądają twoje posty. Niesłychanie ubogie jeśli chodzi o język, co nie? Cały czas powtórzenia, więc nie oszukujmy się, ale oczytana osoba, ma bardziej bogate słownictwo. U twojej osoby ciągle widzimy to samo, zamiast używania zaimków nazwy klanów etc...
    Po drugie - objawiłeś się w tym wątku jako wielki obrońca SRC, a ja jako osoba, która wyśmiewa niby ten klan. Pytanie skłania się takie - jak ty, wielki orędowniku tegoż to klanu sam wczoraj śmiałeś się na teamspeak'u z niektórych członków, iż są debilami, teraz stałeś się jego przyjacielem? Bardzo ciekawi mnie twa odpowiedź.
    Po trzecie - gdy jakiś czas temu, pewien klan nazwałem jako "gówno" to byłeś taki szczęśliwy na ts jak wymieniłem to słowo, nie słyszałem żadnego słowa, że leczę w ten sposób swoje kompleksy? Czyżby tutaj nie wiało hipokryzją? Wiesz jaka jest różnica między mną, a tobą lub wieloma tutaj obecnymi użytkownikami? Taka, że mówię wprost co myślę o wybranym graczu, a nie próbując nieudolnie jak większość być sobie miła nawzajem. Problem wasz jest taki, że zgadzając się na słowa swoich "przyjacieli" jesteście przy tym przez nich nielubiani. No i właśnie tutaj, w internecie staracie się "zaprzyjaźnić" z drugimi osobami. Więc akurat ja nie leczę swoich kompleksów - mam przyjaciół, znajomych w świecie realnym (który dla dużej społeczności jest fikcyjnym), którzy mnie szanują, tak samo jak ja inne osoby. Więc wchodząc tutaj do gry, nie zabiegam o bycie lubianym, szanowanym, potrzeby posiadania znajomych. Gram tutaj dla zabawy, całe to forum jest takie, a to, że chcę również przy okazji rywalizacji to inna sprawa. Taki już jestem, trudno mi się przegrywa gdy gram mecze w klubie gdzie mimo dania z siebie wszystko kończymy z porażką, więc nagle nie stanę się kimś innym, który z takowym stanem pogodzi się w grze komputerowej. Warband na multiplayer to rywalizacja, chyba nikt nie wchodzi na serwer (dajmy IG), po to by zginąć. Co mi sprawia przyjemność i nie myślę o rywalizacji? Na przykład na The Deluge kiedy jeszcze prowadziłem klan i ćwiczyliśmy formacje na treningach, musztrę. Wtedy ważna była nasza atmosfera na teamspeak'u, a nie wyniki. Zapewne podobnie czuje VEINRUS, który chyba też gra, prowadzi Pułk 4 Piechoty bo robi to co jest jego hobby (uważam tak ze względu na jego pracę". Przyjemność sprawiała mi gra w South Park, który niestety przeszedłem.
    Tym chciałbym zakończyć, jeśli ktoś to przeczytał to fajnie, jeśli nie, to nie, ja o nic nikogo się prosić nie będę. Różni nas tylko to, że ja nie boję się otwarcie przyznać co było źle a co dobrze, bo jeśli osoba udaje w internecie miłą osobę, która boi się powiedzieć co jej leży na sercu, to powodzenia w życiu i odezwania się do drugiej osoby.
    Co do pana Carpe Diem, bardzo mi przykro że brak Ci argumentów do prowadzenia merytorycznej dyskusji, bo jedyne co robisz to "walisz" tutaj puste słowa, które nie mają żadnego większego sensu i piszesz slogany typu "Lecz kompleksy!!!". Wiesz co, przypominasz mi jednego pana ze świata polityki (Shav wstawiał link do filmiku na yt), który jedynie szczekał "jakie to oburzające", "nie mogę na to patrzeć", no ale używania argumentów dlaczego na to patrzeć nie może już nie podawał. Jeśli uważasz, że osoba która oceni grę twojego klanu na forum leczy kompleksy, to tylko ty tutaj leczysz je poprzez swój twór, o którym nie chcesz słyszeć nawet konstruktywnej krytyki. Grasz gdzieś w jakiś sport? Nikt ci nigdy nie powiedział "graj lepiej", "nie starasz się", "zepsułeś akcje"? Jeśli ktoś w trakcie gry na orliku powie do ciebie "miałeś mnie wolnego, a ty pchałeś się w dwóch" to też powiesz do niego, że leczy kompleksy?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2014, 21:25:01 wysłana przez Prußak »

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #100 dnia: Kwietnia 29, 2014, 21:54:15 »
    Ciekawe pisz dalej wszystkich to interesuje, tylko proszę tym razem tak z 3x dłuższą sformułuj wypowiedź. Bardzo lubię jak porównujesz sytuacje z świata realnego do gry komputerowej. Tak btw temat dot. WNL, a nie pisania o tym co nas boli i irytuje....no chyba, że dotyczy to meczy :)

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2014, 22:15:48 wysłana przez Celtic_William »
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #101 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:25:11 »
    Chciałem posta napisać tutaj ale stwierdziłem że wystarczy , będę mądrzejszy i nie będę wrzucał jak ty prywatnej rozmowy ze steam . Jak jeden robi z siebie kretyna i pokazuje swoje obliczę to chyba wystarczy ...

Temat WNL , więc gadamy o WNL Prusak , btw odpowiedz masz na PW ...

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2014, 22:49:16 wysłana przez CMpunkRASTA »

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #102 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:27:50 »
    Division A

Week 3

Verloren
    Frosty Battle
    Swadia vs Rhodoks
    Nords vs Sarranids

Odnośnik do tematu Dywizji A na 3 weeka : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,301531.0.html

11 Nameless : 5 Court of Renegades

Mecz Okiem Prajma : Według mnie zasłużone i definitywne zwycięstwo Nameless . Bardzo dobrze zagrali na Verlo wygrywając 1 całą mapę 8:0 , dobrymi statystykami popisał się Vivar . Druga mapa zaczęła się dobrze dla Nameless , wygrali 1 spawna 3:1 lecz ostatnie słowo należało do graczy CoRu którzy wygrali 2 spawna na FB 4:0 . Szkoda że CoR stać było tylko na wygranie ostatniego z 4 spawnów w meczu , może Nameless odpuściło już skoro mecz mieli wygrany już po 1 spawnie na FB . Po 3 zwycięstwach Nameless coraz bardziej staje się jednym 3 faworytem do wygrania rywalizacji w dywizji A . Gracze CoRu grają coraz słabsze mecze i już pewnie w ogóle nie będą się liczyć w rywalizacji .

Inquisition 0 : 16 Legend

Mecz Okiem Prajma : Walkower !

Saracens 3 : 13 Apis Europae

Mecz Okiem Prajma : Wczorajszy mecz , według mnie największa klapa w historii SRC . Byli pewni zwycięstwa ale niestety AE okazało się silniejsze niż przypuszczali . Pierwszy mapa zakończyła się zwycięstwem AE 7:1 , bardzo dobrze swoją robotę wykonywali Anders oraz Peter . Druga mapa zapowiadała się dobrze dla SRC , wygrywali 1 spawna już 2:0 wszyscy myśleli że to będzie wielki powrót SRC , niestety 1 spawn zakończył się remisem 2:2 . Drugi spawn na FB wygrało AE , 4:0 i dobrze drugą mapę znowu zagrali Anders oraz Peter . Mecz po prostu był jedną wielką porażką kawalerii SRC na którą najbardziej liczyliśmy . Nie zawiedli chociaż mogli zagrać lepiej strzelcy oraz piechociarze z Sebkiem na czele . AE odniosło swoją 3 wygraną w dywizji A , a SRC musi wziąć się w garść i wygrywać następne mecze bo co ? BO POLAK POTRAFI ! http://www.youtube.com/watch?v=6RbJMOySQ_c :D

KURWA 14 : 2 Guard of Istiniar

Mecz Okiem Prajma : Według mnie najlepszy jak dotąd mecz KURWY . Bardzo dobrze zagrali na Varle przeciwko IG wygrywając 7:1 , dobrymi statystykami popisał się SotaMorsu . Druga mapa zakończyła się takim samym wynikiem dla KURWA czyli 7:1 , ostatnią rundę w meczu jakoś udało się graczom IG ugrać , lecz cały mecz zagrali bardzo słabo . KURWA na czele tabeli z 3 zwycięstwami lecz teraz czekają ich cięższe mecze i muszą się dobrze do nich przygotować . IG w następnym tygodniu ma wolne lecz żeby się liczyć w rywalizacji muszą wygrać następne mecze . I w ogóle co to za TK na Trebronie , bez przesady to jest dyskryminacja moi drodzy , tak być nie może ...

Co nas czeka w następnym tygodniu ?

Week 4

Reveran Village
    Vendetta
    Swadia vs Sarranids
    Rhodoks vs Vaegirs

Legend : Nameless         
    Apis Europae : Court of Renegades         
    Guard of Istiniar 16 : 0 Inquisition         
    KURWA : Saracens

Zapowiedz Prajma : Legend vs Nameless , mecz będzie zaiste ciekawy i emocjonujący . W tym meczu zobaczymy wielu polaków i zobaczymy też jak przygotowały się Legendy bo przerwie . AE zagra z CoRem który prezentuje się bardzo słabo , faworyt jest tylko jeden , AE . IG odpoczywa w tym tygodniu i ostro trenuje do następnego ! KURWA vs SRC najciekawszy mecz w weeku 4 w którym  SRC znowu ma zamiar wygrać , ale czy im się uda ? Czy zobaczymy popisy polaków z Legend i Nameless ? Czy AE odniesie swoje 4 zwycięstwo i rozniesie CoR ? Czy TREBRON pokaże SRC dlaczego jest najlepszym konnym w Polsce i kto mu dał prawko na konia ? Czy SRC zagra jak z AE ? Czy może zaskoczą wszystkich i wygrają z faworyzowaną KURWĄ ? Dla kogo to będzie dobry week, a dla kogo fatalny ? Wszystko wyjdzie w praniu,  a ja mogę jedynie was zaprosić do śledzenia informacji dotyczących tych meczy .

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #103 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:30:10 »
    Division B

Week 3

Verloren
    Frosty Battle
    Swadia vs Rhodoks
    Nords vs Sarranids

Odnośnik do tematu Dywizji B na 3 weeka : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,301578.0.html

Aquilae Calradiae 14 : 2 Schwertbrüderorden

Mecz Okiem Prajma : Kolejna wygrana Aquila Calradiae , tym razem z Sbo . Na Varle Sbo było tylko w stanie nawiązać walkę na 1 spawnie gdzie padł remis 2:2 , drugiego spawna wygrała już pewnie 4:0 Aquila . Na Frosty Battle pokazali klasę i wygrali w dobrym stylu 8:0 , dobrze zagrał na tej mapie gracz Aquilii , Firunien . Ogólnie wychodzi na to że pierwszy mecz Aquilii był tylko wpadką na starcie , odnieśli swoje 2 zwycięstwo już . Natomiast Sbo musi wziąć się w garść i zacząć grać na wysokim poziomie bo jak na razie ich sytuacja wygląda nie za ciekawie .

Druzhina 3 : 13 Wolfpack

Mecz Okiem Prajma : Kolejny dobry mecz w wykonaniu Wolfpacku , wygrali pewnie i zdecydowanie . Pierwsza mapa zakończyła się zwycięstwem ekipy Arthasan 7:1 , sam Arthasan i jego kolega Slow zagrali bardzo dobrze na tej mapie . Pierwszy spawn na FB zaczął się dla tej pary i całego Wolfpacku zwycięstwem 3:1 , drugi spawn zakończył się tym samym wynikiem lecz wtedy dobrą grą popisał się Caratacus i Aborson . Cały mecz dobrze prezentował się gracz DRZ , BlackDevil . Cały mecz pokazał też dobrą formę Wolfpacku i nieznacznie prowadzą w dywizji B , a DRZ prawie zamyka tabelę .

Irish Rebels 16 : 0 Nords

Mecz Okiem Prajma : Nords poszło w ślady Inkwizycji i wypisało się z WNL , ich mecze będą zapisywane w ten sam sposób jak mecze inkwizycji czyli walkower . Lecz mecz się odbył i go dla was zredaguje moi drodzy , ponieważ to po tym meczu Nordzi właśnie się wycofali z rozgrywek . Mecz i jego wynik był już prawie znany od początku , dobra postawa graczy IR na Varle gdzie wygrali 7:1 całą mapę , dobrymi statystykami na 2 spawnie popisał się Hopkiin . Druga mapa zakończyła się takim samym rezultatem dla IR czyli 7:1 , cała drużyna zagrała tam dobrze i z klasą . Wynik 14:2 dla IR . Po 3 zwycięstwach jeden z 3 faworytów do wygrania jest pewny swoich umiejętności i trzeba się z nimi liczyć !

Westward 6 : 10 Warriors of Quiperland

Mecz Okiem Prajma : Według mnie WQ zagrało najsłabszy mecz jak dotąd . Pierwszą mapę wygrali 7:1 , 1 spawna zagrało od nich dobrze aż 3 graczy , a 2 spawna między innymi nasz Apocalyps . Na Frosty Battle wygraną WQ zapewnił remis na 1 spawnie 2:2 , i mogli już spokojniej zagrać na 2 spawnie , na moje zbyt spokojnie bo go przegrali 1:3 , dobrze zagrał wtedy Oguz z WW . 2 miejsce w tabeli i wielkie ambicje , WQ jeden z faworytów pokonał WW i liczą na kolejne wygrane . WW musi się przygotować do następnego meczu by zatrzymać IR !

Week 4

Reveran Village
    Vendetta
    Swadia vs Sarranids
    Rhodoks vs Vaegirs

Wolfpack : Aquilae Calradiae      
    Nords 0 : 16 Schwertbrüderorden      
    Warriors of Quiperland : Druzhina   
    Westward : Irish Rebels

Zapowiedz Prajma : Ekipa Arthasana czyli Wolfpack zagra z odrodzonym Aquilae Calradiae , kto wygra ? Czy Sbo przygotuje się do następnego meczu w czasie okresu wolnego ? Czy WQ naszego Apocalypsa rozniesie do 0 DRZ ? Czy WW zatrzyma w 2 najciekawszym meczu weeku 4 w dywizji B ? Czy Arthasan podoła AC ? Czy Apo poprowadzi swoje WQ do kolejnego zwycięstwa ? Czy IR będzie w stanie wygrać z WW ?Dla kogo to będzie dobry week, a dla kogo fatalny ? Wszystko wyjdzie w praniu,  a ja mogę jedynie was zaprosić do śledzenia informacji dotyczących tych meczy .

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #104 dnia: Kwietnia 29, 2014, 22:32:31 »
    Division C

Week 3

Verloren
    Frosty Battle
    Swadia vs Rhodoks
    Nords vs Sarranids

Odnośnik do tematu Dywizji C na 3 weeka : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,301628.0.html

The Kingdom of Swadia 7 : 9 Slavian School of Slavimir

Mecz Okiem Prajma : Według mnie najważniejszy mecz całego weeku 3 w dywizji C . Na Varle SSS wygrało 7:1 i chyba wszyscy wierzyli że na drugiej mapie odniosą wysokie zwycięstwo . Lecz na FB zaczęła się pogoń swadii , ale według mnie zbyt późno , starania Mihy i Streloka nie wystarczyły by wygrać mapę do 0 albo chociaż wyjść na remis . SSS odniosło swoje 3 zwycięstwo i jak na razie dopisuje im spore szczęście . Liczymy na to że Swadia podniesie się po tym meczu i wygra następny !

Team Aesir 7 : 8 Knights of Malta

Mecz Okiem Prajma : Drugi najciekawszy mecz tego weeka w dywizji C . Cały mecz był streamowany wczoraj przed meczem AE vs SRC , był bardzo emocjonujący i wyrównany jak diabli . Dwie bardzo mocne drużyny się spotkały i zagrały piękny mecz !

West Knights 11 : 5 Veche

Mecz Okiem Prajma : Według mnie Wk zagrało pewnie i a szczególnie na 1 spawnie na Varle gdzie dobrymi statystykami popisał się też ich gracz oodle . Pierwsza mapa zakończyła się remisem 4:4 lecz druga to już popis Wk które wygrało FB w dobrym stylu .  Dobrze zagrał na tej mapie PPK którego Wk jest na czele tabeli dywizji C .

Polish Chivalry 4 : 12 Bohemian Guard

Mecz Okiem Prajma : Mecz polskiego klanu , PCH przeciwko czeskiemu klanowi Bohemian Guards . PCH słabo zagrało całe spotkanie , nie byli pewni tego co robią i grali jakby byli zagubieni . Po stronie Bohemi dobrze w całym meczu grał Umpa oraz Thunderon . PCH musi się lepiej przygotowywać do swoich meczy jeśli chce coś jeszcze ugrać .

Die Acht Monuren 4 : 12 Valhalla Rising

Mecz Okiem Prajma : Dobry mecz w wykonaniu VR , zagrali pewnie jak Bohemia i pokonali DAM w dobrym stylu . Bardzo dobrze spisał się nasz rodak Ghazi oraz RitterSexy którzy poprowadzili VR do zwycięstwa . I jak Bohemia mają już 2 zwycięstwa na swoim koncie .

Paladins and Defenders 8 : 8 Habichtorden 

Mecz Okiem Prajma : Zacięty mecz który PaD chciał rozstrzygnąć na swoją korzyść poprzez dogrywkę ale przyjęto wynik 8:8 .  Najlepszym zawodnikiem całego meczu był chyba Varagian z PaDu , grał pewnie i konsekwentnie jak zwykle . Głównie dzięki niemu PaDowi udało się zremisować ten mecz , HO było blisko sprawienia niespodzianki !

Loyalty 13 : 3 White and Red Guards

Mecz Okiem Prajma : Kolejny przegrany mecz WaRGów , czyżby w pierwszym meczu mieli szczęście po prostu ? Nic nie dały starania Prusaka i niestety przegrali swój 3 mecz z Loyalty . Liczymy na poprawę sytuacji WaRGów w weeku 4 oraz na lepsze przygotowanie do meczu !

HITMEN 9 : 7 Immortal Brotherhood

Mecz Okiem Prajma : Według mnie nasi zabójcy zagrali dobre wyrównane spotkanie lecz muszą lepiej się przygotowywać . ImB było blisko sprawienia niespodzianki lecz udało się HITMENom wygrać ten emocjonujący mecz . Liczymy na kolejne zwycięstwa naszych rodaków !

Werewolf Warriors 16 : 0 The Mad Pack

Mecz Okiem Prajma :   Walkower dla WWW ponieważ TMP się nie zjawiło ...

Galloglass 15 : 1 Wolfs of Odin

Mecz Okiem Prajma : W końcu moje Galloglass wygrało mecz , chociaż byli faworytami od samego początku . Wilczki stać tylko na honorowe rundy , zamykają tabelę , czy stać ich chociaż na jedno zwycięstwo bądź remis ?  Galloglassi natchnieni tym zwycięstwem na pewno poprawią swoją grę i odniosą zwycięstwo w weeku 4 .

Fearless 11 : 5 Sultans Gaming

Mecz Okiem Prajma : No i w końcu dobry mecz w wykonaniu Fearless z lekka osłabionego . Wygrali z przed ostatnią drużyną w tabeli , chociaż mieli problem ale udało im się odnieść zwycięstwo . Liczymy że na tym jednym wygranym meczu się nie skończy !

9th Legion 11 : 5 Iron Knights

Mecz Okiem Prajma : Iron Knights ... Cóż przegrali z słabą drużyną . Grają fatalnie , jakby im coś nie działało , dowodzenie było kiepskie ... Jedno wielkie zaskoczenie to zwycięstwo 9 legionu , tylko Adidas z IK starał się jak mógł ale to było za mało tego dnia . Fatalna sytuacja Ironów , 24 pozycja w tabeli , panowie zacznijcie grać jak kiedyś !

Week 4

Reveran Village
    Vendetta
    Swadia vs Sarranids
    Rhodoks vs Vaegirs

West Knights : Old Slavian School of Slavimir         
    Knights of Malta : The Kingdom of Swadia      
    Team Aesir : Bohemian Guard         
    Werewolf Warriors : Valhalla Rising         
    Veche : Hitmen      
    Loyalty : Paladins and Defenders         
    Habichtorden : Die Acht Monuren         
    Polish Chivalry : The Mad Pack         
    Galloglass : White and Red Guards            
    Fearless    : Immortal Brotherhood         
    9th Legion : Teutonic Knights            
    Sultans Gaming : Iron Knights         
    Wolfs of Odin : Principality of Power

Zapowiedz Prajma : Wk vs SSS , czyli bardzo ciekawy mecz , kto go wygra ? Malta vs Swadia , o mój boże ! Kolejny trudny mecz dla Maltańczyków , czy go wygrają ? Aesir vs Bohemia , ciekawy mecz który wygra ? WWW podejmie VR , czy Ghazi powstrzyma Wilkołaki ? Hitmenów czeka trudny mecz z Veche , liczymy na 3 zwycięstwo ! PaD zniesmaczony remisem zamierza pokonać Loyalty ! Niemiecki pojedynek HO vs DAM , kto wygra ten mecz ? PCH podejmie TMP ! Czy PCH wygra ? Czy TMP stawi się na mecz ? Czy Galloglass zagra pięknie przeciwko WaRGom ? Czy może na odwrót ? Fearless pobudzone zwycięstwem zagra z ImB które jest zniesmaczone porażką z zabójcami ! 9 legion zagra z nowym klanem w dywizji C , czyli z Teutonicem  , kto wygra ? SGaming vs IK , liczymy na pierwsze zwycięstwo Ironów ! Wilczki podejmą kolejną nową drużynę PoP , stawiamy na naszych , ale muszą się przygotować bo kto wie jak zagra PoP ? Dla kogo to będzie dobry week, a dla kogo fatalny ? Wszystko wyjdzie w praniu,  a ja mogę jedynie was zaprosić do śledzenia informacji dotyczących tych meczy .