Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 3  (Przeczytany 74391 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: WNL 3
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 24, 2014, 23:15:09 »
    Mecz Okiem Prajma : Według mnie zagraliśmy słabo , przyczyn jest wiele : Brak Paulo i Caius dowodzący , przepraszam improwizujący . Na ruinach KURWA potraktowała nas spamem kawalerii jak AE w weeku 1 . Legendy przegrały na tej mapie 1:7 , lekko zniechęceni jednak potrafiliśmy stawić opór KURWOM . Na Sandi udało nam się zremisować całą mapę 4:4 i udowodniliśmy że KURWA słabo gra na zamkniętych mapach . Owszem mogliśmy my sami zagrać lepiej ale brak Paulo przekłada się na atmosferę w drużynie i wielu zmienia barwy . Atmosfera na meczu była do zniesienia lecz zawsze znajdzie się ktoś kto nie umie zachowywać się dojrzale i nie potrafi sobie odmówić trollingu , tak mowa tu o Norbercie . KURWA zagrał słabiej niż w swoim pierwszym meczu z Inkwizycją ale nadal jest jednym z faworytów , a my za to mamy 1,5 tygodnia na treningi i zamierzam udowodnić coś niektórym osobom !
    Bahahahaha... XD "udowodniliśmy że kurwa slabo gra na zamknietych" - sota poszedł na wywiad i wygraliście swoje rundy, gratulacje :D:D:D:D  z jednej strony narzekasz na brak swojego dowódcy a z drugiej jarasz się wygranymi jak nie ma dowódcy drugiego teamu i kluczowego piechura. IMO na 100% wygrane rundy macie dwie, ofc co ugraliście to wasze

I już nie skomentuje tego jak Legend się wielce oburza o mój trolling, team w którym grał Peter i Tobi powinien podkulić ogon w takich sprawach.

Do ciebie prime nic nie mam ale wasz klan to mieszanka dziwaków i spoko gości co czasem niezbyt działa.
    -----------------
    Jeśli chodzi o IG vs AE to beka troche bo gdyby IG miało dobrą kawalerie mógł się mecz źle dla AE skończyć.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 25, 2014, 02:06:59 »

Wolfpack 13 : 3 Westward
     muszą potrenować zamknięte mapy według mnie 5:3 zadowala ale czuć niedosyt .

Po wyniku 8:0 na ruinach i wprowadzeniu rezerwowych graczy nie oczekuj rewelacji. Zamknięte mapy to nasza dobra strona :)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 25, 2014, 11:39:57 »
    Od kiedy Norbert taki spięty? Pewnie pierwsze zwycięstwa od czasu porażek w SRT i stąd ta spina.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 25, 2014, 12:34:34 »
    Bahahahaha... XD "udowodniliśmy że kurwa slabo gra na zamknietych" - sota poszedł na wywiad i wygraliście swoje rundy, gratulacje :D:D:D:D  z jednej strony narzekasz na brak swojego dowódcy a z drugiej jarasz się wygranymi jak nie ma dowódcy drugiego teamu i kluczowego piechura. IMO na 100% wygrane rundy macie dwie, ofc co ugraliście to wasze

I już nie skomentuje tego jak Legend się wielce oburza o mój trolling, team w którym grał Peter i Tobi powinien podkulić ogon w takich sprawach.

Do ciebie prime nic nie mam ale wasz klan to mieszanka dziwaków i spoko gości co czasem niezbyt działa.
    -----------------
    Jeśli chodzi o IG vs AE to beka troche bo gdyby IG miało dobrą kawalerie mógł się mecz źle dla AE skończyć.

No widzisz jak wyszło tak wyszło , jedna mapa idzie lepiej a jedna gorzej . Według mnie gracie bardzo dobrze na otwartych ale zawsze zaliczacie wpadkę na zamkniętej . Wiesz Paulo jest ważny dla nas jeśli chodzi o dowodzenie , Caius słabo dowodzi, chociaż zaskoczyło mnie to szczerze że pod jego dowodzeniem doszło do remisu na drugiej mapie . Wiesz tłumacz sobie to jak chcesz , ja tylko redaguje i piszę co było . Masz prawo się z tym nie zgadzać , rozumiem to , ale co było to było , a co będzie to zagadka . Po prostu jak my gramy to jest cisza i krótkie odzywki , nie wiem w sumie kto zaczął spinę o twój trolling ale mogę ci powiedzieć że rzucał się w oczy i się nikomu na TS nie spodobał ... Wiesz co do składu naszego masz rację , wielu ostatnio odeszło i wielu doszło , a to jak się zachowują danego dnia to jest loteria tak naprawdę . Ja też ogólnie nic do ciebie nie mam ale czasami przesadzasz z reakcjami na moje , ale zgodzę się z tobą że IG gdyby miało lepszą kawalerię to by AE takie radosne nie było . Poza tym czekam też na mecz KURWA vs AE gdzie liczę na popis waszej kawalerii z tobą w roli głównej wilku :)

Po wyniku 8:0 na ruinach i wprowadzeniu rezerwowych graczy nie oczekuj rewelacji. Zamknięte mapy to nasza dobra strona :)

Wiesz Arthi ja tam nie wiem jak się dzielicie ale mogliście zagrać na moje lepiej na Sandi :) . Mam nadzieję bo teraz czeka was trochę łatwiejszy mecz i liczę na 16:0 szczerze mówiąc :)

Od kiedy Norbert taki spięty? Pewnie pierwsze zwycięstwa od czasu porażek w SRT i stąd ta spina.

IvE nie prowokuj , miał Norbert prawo do lekkiej spiny . Jeśli chcecie pogadać o tym co było kiedyś to macie inne możliwość , bo ten temat do tego nie służy .

(click to show/hide)
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 25, 2014, 13:24:11 »
    Wczoraj po meczu z CoR rozpadło się Nameless XD Już dwa klany z dywizji A nie grają bo Inq nie umie przegrywać a Nameless dowodziło beztalencie Watly. Czy Nameless odejdzie na 100% jeszcze sie okaże ale nawet jak dograją to pewnie tylko baty zbiorą bez składu pierwszego.

REF mistrz Polski.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 25, 2014, 13:41:24 »
    Legend moim zdaniem skonczy na ostatniej pozycji, z nikim juz raczej nie wygraja.

A jesli chodzi o WQ, to oni dobrze wiedza jak sie zachowuja, mam prawo to skomentowac.

AE - SRC jest grane w poniedzialek, pewnie wiec bedzie stream. Zobaczymy ile na prawde warte jest teraz AE. :D
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 25, 2014, 13:54:31 »
    Tabela wygląda następująco :

(click to show/hide)

Na pewno nie na ostatniej Karpie .
    Typy z WQ zachowują się jak zachowują , poza tym nikt aniołem nie jest ...
    Carpe zaskoczcie nas w poniedziałek i to pozytywnie !

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 25, 2014, 14:06:56 »
    Nikt nie jest aniolem, racja, ale klan stworzony miesiac temu nie powinien byc tak arogancki.

To sa tylko tabelki OeS, wiesz przeciez jak to wyglada w praktyce. =) Nikogo nie obrazam, Legend to fajny klan, ale nie macie teraz moim zdaniem wystarczajaco dobrych graczy.

SRC 16 - 0 AE. Nie moge sie juz doczekac meczu. :D
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 25, 2014, 14:19:17 »
    Co poradzisz xD

Źle zaczęliśmy ale też trochę pecha że trafiliśmy na 2 bardzo dobre klany na sam początek . Paru nowych rekrutów doszło i ostro trenujemy choć wiele do poprawek ale mamy teraz wolne i się przygotujemy do weeku 4 :)

Obyś nie musiał nikomu płacić !

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 25, 2014, 15:57:38 »
    Nie wiem OeS jak ty chcesz słabych klanów w Div A szukać. Porównując do Legend ofc.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 25, 2014, 16:37:20 »
    Nie zamierzam szukać Netomanie :)

Wszystko wyjdzie w praniu , czekamy na mecze panowie oraz rzucam propozycję :

Chcecie ankiet do tego tematu i więcej komentarzy od uczestników meczy ?

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 25, 2014, 21:36:11 »
    Jednak gracze SRC nie znają słowa porażka , na Sandi pokazali dlaczego nie daje się im oszczepów i jak dobrze grają na zamkniętych mapach . CoR nie mógł nic na nich poradzić jedynie urwali im na Sandi rundę spamem 4 konnych . To co SRC robiło z oszczepami było fenomenalne , nie wiem co robił wtedy bóg ale na pewno nie dał rady ich powstrzymać przed rzucaniem w graczy CoRu . Jak zwykle słabo zaprezentowała się konnica SRC , liczymy że w następnych meczach się poprawią . Natomiast CoR jak na razie prezentuje się słabo , a gracze SRC podrażnieni przegraną w weeku 1 pokazali teraz w tym meczu że trzeba się bać . Chwała oszczepnikom z SRC ! POLSKA !  BIAŁO CZERWONI ! SUŁTAŃSCY WOJOWNICY !

https://www.youtube.com/watch?v=L_J7Rwy-A_g

1:05:25 - Trzeba będzie przyszykować oszczepy na AE

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 26, 2014, 00:45:10 »
    Hot news-  Nameless wróciło XD

Offline CwanyTroll

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 26, 2014, 08:51:49 »
    razem z grenade i tak dalej? w pełnym składzie?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 26, 2014, 09:24:47 »
    Oczywiście że w pełnym składzie. No, oprócz Dasviego i czegośtam jeszcze. Na szczęście udało się przemówić wszystkim do rozsądku, i dać czas do końca WNLa by zobaczyć czy znowu będzie jak wcześniej. Grenade na spotkaniu klanowym zaczął puszczać piosenki, wszyscy zgodnie zdecydiwaliśmy by zmutować Swordy'iego, Shav modyfikował piosenki (Watly is love! Toi don't hurt me! Don't hurt me! No turks!), a Volcom strzelił nam piękną przemowę, o tym że gówno miał do powiedzenia, i przerwali mu drzemkę. W skrócie - jak na razie wszystko jest ok.