Bahahahaha... XD "udowodniliśmy że kurwa slabo gra na zamknietych" - sota poszedł na wywiad i wygraliście swoje rundy, gratulacje :D:D:D:D z jednej strony narzekasz na brak swojego dowódcy a z drugiej jarasz się wygranymi jak nie ma dowódcy drugiego teamu i kluczowego piechura. IMO na 100% wygrane rundy macie dwie, ofc co ugraliście to wasze
I już nie skomentuje tego jak Legend się wielce oburza o mój trolling, team w którym grał Peter i Tobi powinien podkulić ogon w takich sprawach.
Do ciebie prime nic nie mam ale wasz klan to mieszanka dziwaków i spoko gości co czasem niezbyt działa.
-----------------
Jeśli chodzi o IG vs AE to beka troche bo gdyby IG miało dobrą kawalerie mógł się mecz źle dla AE skończyć.
No widzisz jak wyszło tak wyszło , jedna mapa idzie lepiej a jedna gorzej . Według mnie gracie bardzo dobrze na otwartych ale zawsze zaliczacie wpadkę na zamkniętej . Wiesz Paulo jest ważny dla nas jeśli chodzi o dowodzenie , Caius słabo dowodzi, chociaż zaskoczyło mnie to szczerze że pod jego dowodzeniem doszło do remisu na drugiej mapie . Wiesz tłumacz sobie to jak chcesz , ja tylko redaguje i piszę co było . Masz prawo się z tym nie zgadzać , rozumiem to , ale co było to było , a co będzie to zagadka . Po prostu jak my gramy to jest cisza i krótkie odzywki , nie wiem w sumie kto zaczął spinę o twój trolling ale mogę ci powiedzieć że rzucał się w oczy i się nikomu na TS nie spodobał ... Wiesz co do składu naszego masz rację , wielu ostatnio odeszło i wielu doszło , a to jak się zachowują danego dnia to jest loteria tak naprawdę . Ja też ogólnie nic do ciebie nie mam ale czasami przesadzasz z reakcjami na moje , ale zgodzę się z tobą że IG gdyby miało lepszą kawalerię to by AE takie radosne nie było . Poza tym czekam też na mecz KURWA vs AE gdzie liczę na popis waszej kawalerii z tobą w roli głównej wilku :)
Po wyniku 8:0 na ruinach i wprowadzeniu rezerwowych graczy nie oczekuj rewelacji. Zamknięte mapy to nasza dobra strona :)
Wiesz Arthi ja tam nie wiem jak się dzielicie ale mogliście zagrać na moje lepiej na Sandi :) . Mam nadzieję bo teraz czeka was trochę łatwiejszy mecz i liczę na 16:0 szczerze mówiąc :)
Od kiedy Norbert taki spięty? Pewnie pierwsze zwycięstwa od czasu porażek w SRT i stąd ta spina.
IvE nie prowokuj , miał Norbert prawo do lekkiej spiny . Jeśli chcecie pogadać o tym co było kiedyś to macie inne możliwość , bo ten temat do tego nie służy .