The Kingdom of Swadia 15 :
1 Bohemian Guard
Mecz Okiem Prajma : Według mnie Swadia zagrała rewelacyjny mecz z Czechami . Pierwszy mecz Swadia wygrała walkower , a Bohemia ledwo pokonała DAM . Cały mecz Swadia dominowała , wynik mówi sam za siebie . Bohemia zlekceważyła przeciwnika , czyli powrót do korzeni . Swadia odniosła 2 zwycięstwo co ją umacnia w tabeli .
Team Aesir 12 :
4 Immortal Brotherhood
Mecz Okiem Prajma : Oba klany wygrały swoje pierwsze mecze , więc ten mecz między tymi klanami miał być ciekawy i był ! Gracze z Aesir spotkali się z oporem na ruinach ale dali radę , wygrywając mapę 6:2 , Sandi w sumie zakończył się takim samym rezultatem . Aesir po 2 meczach zwycięskich jest pewne siebie , a ImB wzięło się za treningi .
Veche 10 :
6 Loyalty
Mecz Okiem Prajma : Veche kontynuuje dobrą passę , wygrało swój drugi mecz , tym razem z pogromcami Fearless czyli z Loyalty . Kiedy Loyalty wygrało pierwszą mapę 5:3 nikt chyba nie sądził że przegrają , a jednak . Veche i Panda dobrze zagrali na Sandi pierwszego spawna który zapewnił im zwycięstwo . Veche staje się powoli faworytem a loyalty jest rozgoryczone porażką .
West Knights 12 :
4 The Mad Pack
Mecz Okiem Prajma : Kolejny mecz w którym spotkali się zwycięzcy pierwszych meczy . Wk zagrało bardzo dobry mecz , pewnie większość sądziło że wygra TMP ale jednak wyszło że tego dnia Wk było lepsze . Wk umocniło się w tabeli po tym ważnym dla nich zwycięstwie , a TMP nadal pewnie żałuje nie wykorzystanych szans w tym meczu ...
Slavian School of Slavimir 11 :
5 Werewolf Warriors
Mecz Okiem Prajma : Mecz między pogromcami zabójców a wilkołakami . Jeden z ciekawszych meczy który SSS zapamięta ze względu na walkę o remis ... WWW pewnie czuje niedosyt i są rządni wygranej w następnym meczu , a za to SSS robi swoje w dobrym stylu i brnie do przodu .
Knights of Malta 14 :
2 White and Red Guards
Mecz Okiem Prajma : Według mnie WaRG zagrało bardzo słaby mecz , zbyt uwierzyli w siebie i się na tym przejechali . Malta nie jest łatwą drużyną ale nasi rodacy mogli zagrać lepiej . O sile Malty w tym meczu decydowali : Kragen , Bomba i Doener . Malta pogromca polskich klanów na WNL ? Oby WaRGi podniosły się po tej porażce ...
Vincent: I can't say much about that. We have been highly dominating them, only on ruins they could score two rounds as they were able to snowball us out of bad archer movements made by us
Polish Chivalry 15 :
1 Wolfs of Odin
Mecz Okiem Prajma : Polski mecz , PCH gładko pokonało słabo przygotowane wilczki . Goran , Pawliszek oraz Arlen dominowali i to było widać . Całe PCH dobrze przygotowało się do tego meczu . Wilczki sobie olały sprawę według mnie , ale przynajmniej zjawili się na mecz . To zwycięstwo natchnęło PCH do jeszcze lepszej gry w rozgrywkach i pewnie nie raz zagrają dobre spotkanie .
Die Acht Monuren 15 :
1 Sultans Gaming
Mecz Okiem Prajma : DAM po porażce z Bohemią chciał coś udowodnić i to zrobił , pokonali definitywnie SGaming . Dobry mecz zagrał Vincest z DAM , SGaming powinno lepiej się przygotowywać na mecze do WNL bo to już ich druga porażka 1:15 ...
Galloglass 5 :
11 Valhalla Rising
Mecz Okiem Prajma : Przyznam się bez bicia , wierzyłem i byłem za Galloglass . Znowu mnie zawiedli i tym razem pokonało ich VR które przewyższało ich w każdym momencie . Całe spotkanie w barwach VR rozegrał Ghazi/Damian16 . Liczymy na dalsze jego dobre występy oraz jego klanu . Ja szczególnie liczę że Galloglass w końcu wygra jakiś mecz .
Fearless 5 :
11 Habichtorden
Mecz Okiem Prajma : Kolejna przegrana Fearless ! Grają słabo , bez koncentracji i współpracy . HO po przegranej odniosło zwycięstwo , tak jak obiecali . Miejmy nadzieję że Fearless weźmie się w garść i zacznie wygrywać kolejne mecze .
Paladins and Defenders 11 :
5 9th Legion
Mecz Okiem Prajma : W końcu PaD zagrał jak trzeba , rekompensata za porażkę w 1 meczu . Siła PaDu to piechota i konnica , definitywnie . 9 legion musi więcej trenować bo mecze grają coraz gorzej . Wychodzą na słaby zespół lecz może nas zaskoczą jeszcze ?
Erminas: Well not much to say really. We dominated on open map and finished off the match on sandiboush.They do have some decent archers and could become better if they keep on working.
Hitmen 10 :
5 Iron Knights
Mecz Okiem Prajma : Kolejny Polski mecz w WNL ! Zabójcy podejmowali osłabione Iron Knights , oskarżane o tak wiele ... Hitmeni bardzo dobre się przygotowali do meczu lecz IK na pewno ich zaskoczyło swoją postawą urywając im 5 rund . Sądzę że Hitmeni się przebudzili i zaczną wygrywać mecze w lepszym stylu . Co do Iron Knights , panowie mniej zabawy , więcej męczących treningów !