Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: WNL 3  (Przeczytany 74275 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • OSGiDaPfE
    Odp: WNL 3
    « Odpowiedź #30 dnia: Marca 19, 2014, 16:32:56 »
    Okrutnik z mody na sukces ...
    Prime to Pierwszy czyli Bóg bo Bóg był Pierwszy czyli Prime !

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 06, 2014, 23:11:27 »

WNL rozpoczęte! Postaram się pisać w miarę regularne relacje z tej ligi, linki do poszczególnych postów będą w I poście tego tematu.

Na początek dywizje (polskie klany wyróżnione na czerwono)
    Dywizja A
    (click to show/hide)

Dywizja B
    (click to show/hide)

Dywizja C
    (click to show/hide)

Dla przypomnienia: tylko 4 najlepsze drużyny z dywizjii A zawalczą w półfinałach i finałach o tytuł "Mistrza WNL".

Mecze w dywizjach B i C mogą być rozgrywane od jutra (07/04), a dywizja A rusza za tydzień.

Poza polskimi klanami, które zostały wyróżnione kolorem czerwonym na liście wyżej, pamiętajmy również o KURWA, w której gra bestcav Trebron, Nameless, gdzie zobaczymy Netomana, IG, w którym gra Harman (lider), Wężyk i Luther, Legend, pod barwami którego zagra OSGiDaP, WQ dowodzone przez Apocalypsa, w którym zagra wielu graczy z byłego, polskiego BC i Wolfpacku, gdzie na koniu da wystep Arthasan.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 07, 2014, 14:25:09 »
    A gdzie Exodus??
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 15, 2014, 21:38:39 »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 15, 2014, 21:51:14 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,300505.msg7143035.html#msg7143035
    Wolfs of Odin gg, emocjonujący mecz
    Rozbawiło mnie to, że Piernik(Freki) ostatnio gdzieś szpanował, że jest ich liderem a teraz mówi, że lidera nie ma ;O

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 15, 2014, 22:43:01 »
    Harda beka w spoilerze :D Weźcie piwo, popcorn, siedzenie i czytajcie tylko ostrożnie żeby się nie zakrztusić :D:D:D:D:D

(click to show/hide)
    Końcówka najlepsza

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 16, 2014, 14:28:26 »
    Witajcie forumowicze ! Ja jestem OSGiDaP i wraz z Dyktatorem będziemy wam redagować wydarzenia z Dywizji A . Nie ma co się rozpisywać , sami zobaczycie jak to będzie wyglądać :)

Division A

Week 1

Fort of Honour
    Field by the River
    Rhodoks vs Vaegirs
    Rhodoks vs Sarranids

Odnośnik do tematu Dywizji A na 1 weeka : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,300507.0.html

Nameless 10 : 6 Saracens

Mecz Okiem Prajma : Sądziłem, że SRC wygra swój pierwszy mecz. Miałem przeczucie, że Nameless łatwym przeciwnikiem dla nich nie będzie . Na FoHu, na 1 spawnie Strzelcy z SRC starali się jak mogli, ale nie dali rady. Z dobrej strony pokazał się Midgard oraz Toi . Na 2 spawnie SRC się obudziło i pokazali, że są w stanie nawiązać walkę z dobrze dysponowanym tego dnia przeciwnikiem . Bardzo słabo całą pierwszą mapę zagrał według mnie as piechoty SRC , Sebek . Na FBTR sądzę, że bardzo słabo spisała się konnica oraz strzelcy z SRC , lecz obudził się Sebek . Nameless bardzo dobrze przygotowało się na tą mapę , jak i na cały mecz . Wielka szkoda, że bardzo dobry Polski klan przegrał swój pierwszy mecz . Nameless wychodzą po tym meczu na jednych z mocniejszych przeciwników, którzy chcą wygrać całą rywalizację .
    Od Dykcia: Nameless, dzięki swoim zawodnikom z Turcji, jest w tym sezonie mocnym i liczącym się przeciwnikiem. Nie znaczy to jednak, że mecz nie był do wygrania. Wręcz przeciwnie - SRC postawiło na swoich strzelców, co nie wyszło najlepiej. Nameless pokazało nam, że moc kawalerii może jednak przechylić szalę zwycięstwa.

KURWA 12 : 4 Inquisition

Mecz Okiem Prajma : KURWA miała łatwo wygrać, lecz została zaskoczona przez Inkwizycję . Na FoHu 1 spawna o dziwo KURWA przegrała , lecz na drugim już KURWA wzięła się w garść i pokazała klasę . Na FBTR KURWA rozniosła Inkwizycję, nie mogli ich po prostu zatrzymać. Bardzo dobrze na tej mapie zaprezentował się SikiciSuomi uzyskując statystki 19:1, po prostu dzielił i rządził . KURWA z lekkim problemami na początku, ale wygrała cały mecz i pokazała, że zamierza wygrać całą rywalizację .

Guard of Istiniar 12 : 4 Court of Renegades

Mecz Okiem Prajma : Według mnie najciekawszy mecz w całej Dywizji A . Klan IG fenomenalnie zagrał 1 spawna na FoHu, lecz na drugim CoR walczył do końca, by zremisować. Był to przebłysk zmian . Na FBTR CoRowi 1 spawna znowu udało się tylko zremisować lecz BlackTide starał się jak mógł . Jednak ostatnie słowo należało do IG, pokazali, że dobrze potrafią grać na zamkniętych jak i na otwartych mapach i wygrali 4:0 , 2 spawna . Osobiście sądziłem, że po małych zmianach w IG, będą w stanie dobrze grać, ale nie wygrają z CoRem. Jednak zagrali fenomenalnie i wygrali mecz z trudnym przeciwnikiem. IG po renowacjach w klanie mierzy wysoko , a CoR na moje zbyt olał sprawę i zlekceważył przeciwnika .

Apis Europae 15 : 1 Legend

Mecz Okiem Prajma : No i czas na mecz AE vs Legend ... Na FoHu 1 spawna zagraliśmy fatalnie przeciwko AE, 2 tk na początku i słaba gra piechoty przyczyniła się do porażki 0:4. Na 2 spawnie znowu Caius się popisał, lecz potrafiliśmy stawić większy opór, chociaż niektórzy z nas zaczęli mieć problemy . Lagi i porządna ścina u Asgarda trochę nas osłabiły, lecz walczyliśmy dalej. Nasza konnica (Ja oraz Jean) lepiej zagrała i dała się we znaki AE, a szczególnie ja Azanowi . Na drugiej mapie to, co pokazało AE, było według mnie czystym spamem konnicy. Wzięli 6 konnych, z czego 2 na czarnych co nas na początku śmieszyło. Całkowicie wyłączyli mnie i paru innych konnych od nas z gry . Na 2 spawnie podchodziliśmy już do meczu na spokojnie i się wygłupialiśmy. Rundę honorową wygraliśmy dzięki spamowi konnicy, a resztę rund trollowaliśmy. Cały mecz my zagraliśmy słabo, ale AE też bardzo dobrze się przygotowało do tych rozgrywek i są faworytami do zwycięstwa .

Co nas czeka w następnym tygodniu ?

Week 2

Ruins
    San'di'boush
    Nords vs Vaegirs
    Vaegirs vs Sarranids

Inquisition : Nameless
    Court of Renegades : Saracens   
    Legend : KURWA   
    Apis Europae : Guard of Istiniar

Zapowiedz Prajma :   Inkwizycja będzie chciała na pewno coś udowodnić, a Nameless za wszelką cenę wygrać mecz . CoR czeka nie łatwy mecz, bo z SRC. Jeśli SRC nie zlekceważy przeciwnika i stawią się ich czołowi gracze, to zwycięstwo mają w kieszeni, a CoR na pewno się przygotuje do tego meczu. Mnie i Legend czeka kolejny bardzo trudny mecz, przeciwko KURWA, więc http://www.youtube.com/watch?v=a-BgREkkjcg . Tanio skóry nie sprzedamy i będzie walczyć do końca . No i znowu mecz warty streama: AE vs IG , według mnie najciekawszy mecz 2 tygodnia w dywizji A . Czy IG sprosta AE? Czy Nameless rozgromią Inkwizycję? Czy SRC pokona CoR? Jak będzie wyglądał mecz Legend vs KURWA? Dla kogo to będzie dobry week, a dla kogo fatalny ? Wszystko wyjdzie w praniu,  a ja mogę jedynie was zaprosić do śledzenia informacji dotyczących tych meczy .

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 16, 2014, 14:31:22 »
    Witajcie forumowicze ! Ja jestem OSGiDaP i wraz z Dyktatorem będziemy wam redagować wydarzenia z Dywizji B . Nie ma co się rozpisywać , sami zobaczycie jak to będzie wyglądać :

DIVISION B

Week 1

Fort of Honour
    Field by the River
    Rhodoks vs Vaegirs
    Rhodoks vs Sarranids

Odnośnik do tematu Dywizji B na 1 weeka : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,300506.0.html

Aquila Calradiae 7 : 9 Irish Rebels

Mecz Okiem Prajma : Według najbardziej wyrównane spotkanie ze wszystkich . Aquila może przegrała 1 mapę 2:6, ale walczyli i to było widać . IR dobrze gra na zamkniętych mapach i to udowodniło, dobrze byli dysponowani Khefren, Emcore oraz Lilli. Na FBTR Aquila zaskoczyła chyba wszystkich, wygrywając 4:0 dzięki Latinkowi i Firunienowi. IR zaspało 1 spawna i doprowadzili do remisu w całym meczu, lecz na 2 spawnie bardzo dobrze zagrał Hopkiin i IR udało się wygrać . Aquila musi potrenować zamknięte mapy i zacząć walczyć do końca. IR pokazało, że mają słabe chwilę, ale też potrafią zagrać dobry mecz .

Westward 12 : 4 Druzhina

Mecz Okiem Prajma : Ten mecz był dobry sprawdzianem dla WW . Na FoHu pierwsze spawna przegrali 1:3, gdzie po stronie DRZ bardzo dobrze grał Wolky. Na 2 spawnie rolę się odwróciły i to WW wygrało 3:1, doprowadzając do remisu kolejnego (drugiego) spawna. Wolky ponownie zagrał dobrze. Na FBTR WW po prostu zniszczyło DRZ, wygrywając mapę 8:0, dobrze spisał się Oguz. WW wychodzi na faworyta grupy i zapewne będzie chciało utrzeć nosa swoim przeciwnikom. Za to DRZ pewnie zacznie trenować na otwartych mapach po tej klęsce .

Warriors of Quiperland 12 : 4 Schwertbrüderorden

Mecz Okiem Prajma : Według mnie bardzo dobry mecz drużyna Apocalypsa. Na FoHu zagrali pięknie, wygrywając 7:1. Na koniu dzielił i rządził Robin, Apocalyps na piechocie dowodził, po prostu całe WQ opiera się na tych graczach. Na FBTR 4 graczy z WQ pokazało, że też się liczy. Sbo starało się nawiązać walkę, ale ich słaba postawa na FoHu przełożyła się na FBTR . Sbo udało się jedynie zremisować drugiego spawna 2:2, dobrze całe spotkanie rozegrał Robin. WQ naszego kolegi Apocalypsa zamierza wygrać dywizję B i jak na razie idzie im dobrze . Życzymy im powodzenia !

Nords 3 : 13 Wolfpack

Mecz Okiem Prajma : Mecz jednostronny na moje . Wolfpack od samego początku był faworytem, dobrze 1 spawna zagrał OGL oraz kawaleria Wolfpacku z naszym Arthasanem na czele. Na 2 spawnie Nords stawiło opór remisując spawna 2:2, lecz ostatnie słowo należało jednak do faworytów meczu. Na FBTR kapitalnie zagrał gracz Wolfpacku Conformist uzyskując wynik 18:2, głównie dzięki niemu i strzelcom. Wolfpack wygrał mapę 7:1. Mecz był bardzo dobry, Wolfpack pokazał, że się liczy i będzie walczył o awans do dywizji A .

Week 2

Ruins
    San'di'boush
    Nords vs Vaegirs
    Vaegirs vs Sarranids

Druzhina : Aquila Calradiae      
    Schwertbrüderorden : Irish Rebels      
    Wolfpack : Westward
    Nords : Warriors of Quiperland

Zapowiedz Prajma : Druzhina i Aquila przegrały swoje pierwsze mecze, stawiam na Aquila, lecz może DRZ zaskoczy mnie i nas wszystkich. Sbo podejmie IR, czyli będzie bardzo ciekawy mecz. Sbo będzie chciało wygrać na 100% i pokazać, że się liczą. Wolfpack zagra z WW, według najciekawszy mecz całego weeku w Dywizji B. WQ podejmie Nords. Liczymy, że drużyna Apocalypsa odniesie swoje 2 zwycięstwo, ale czy Nords ich nie zaskoczą ? Czy Arthasan zatrzyma WW ? Czy Aquila pokaże na co ją stać, a może DRZ nas zaskoczy? Czy IR odniesie swoje drugie zwycięstwo? Czy Apocalyps i jego WQ pokona Nords? Dla kogo to będzie dobry week, a dla kogo fatalny? Wszystko wyjdzie w praniu,  a ja mogę jedynie was zaprosić do śledzenia informacji dotyczących tych meczy .

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 16, 2014, 14:33:49 »
    Witajcie forumowicze ! Ja jestem OSGiDaP i wraz z Dyktatorem będziemy wam redagować wydarzenia z Dywizji C. Nie ma co się rozpisywać , sami zobaczycie jak to będzie wyglądać :)

Division C

Week 1

Fort of Honour
    Field by the River
    Rhodoks vs Vaegirs
    Rhodoks vs Sarranids

Odnośnik do tematu Dywizji C na 1 weeka : http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,300505.0.html

Veche 15 : 1 Valhalla Rising

Mecz Okiem Prajma : Według mnie Veche totalnie rozgromiło VR , które musi potrenować do kolejnego meczu. Alexander z Veche uzyskał bardzo dobry wynik 17:2. Nie można zapomnieć o Maxim, który też dobrze grał przez cały mecz. Może nowi gracze z Iron Knights pomogą VR ?

West Knights 14 : 2 Habichtorden

Mecz Okiem Prajma : Bardzo ciekawe spotkanie, tylko na FoHu HO stawiało jeszcze opór ale Fidel Lagstro i Oodle zagrali z WK zagrali bardzo dobrze. Na FBTR na 1 spawnie znowu ten duet był najlepszy, a na 2 spawnie Juve pokazał co potrafi. Ogólnie dzięki Fidelowi i Oodle WK wygrało i wychodzi na faworyta dywizji C, a za to HO jedna wielka wpadka ...

White and Red Guards 11 : 5 9th Legion

Mecz Okiem Prajma : POLSKA BIAŁO-CZERWONI!  Jak dla mnie bardzo dobry start polskiego klanu WaRG . Pokonali 9 legion w wyrównanym meczu. Bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Thranduila. Na 3/4 spawnów był pierwszy, jest to mocny punkt tej drużyny. Nie można zapomnieć o Blue, liderce klanu, która jak zwykle dawała z siebie wszystko! Dziękujemy WaRGom za to zwycięstwo i życzymy powodzenia w następnym !

Werewolf Warriors 10 : 6 Paladins and Defenders

Mecz Okiem Prajma : Wielkie zaskoczenie, w skrócie: PaD koalicja graczy PRT i DoF przegrało z WWW. Mecz wydawał się zacięty, ale PaDowi znowu zabrakło dobrych strzelców. Ostatniego spawna na FBTR dobrze zagrał w swoim stylu Varagian, który w całym meczu był najmocniejszym punktem PaDu. WWW mierzy wysoko i są groźnymi przeciwnikami, będzie ciężko polskim drużynom .

Knights of Malta 11 : 5 Iron Knights

Mecz Okiem Prajma : Oskarżani o WH Iron Knights, mający się za faworytów meczu, przegrali swój pierwszy mecz. Malta pokazała na co ją stać już w WWC. Na FoHu padł remis, lecz na FBTR na 1 spawnie Doener zaskoczył Ironów i zostali rozbici na 2 spawnie. Ta porażka spowodowała obniżenie morale i 4 graczy przeszło do VR. Iron Knights może nie dotrwać do końca turnieju, a Malta zrobiła krok na przód i mierzy wysoko .

Sultans Gaming 1 : 15 Team Aesir

Mecz Okiem Prajma : Aesir rozgromili SGaming, o ich sile w tym meczu stanowili: Tezza, Anthony, Godfrey oraz CerealGuy . SGaming musi potrenować i dobrze się przygotować do następnego meczu. Aesir kapitalnie zaczęło rozgrywki, jak im pójdzie dalej ? Czarny koń dywizji C ?

Polish Chivalry 7 : 9 Immortal Brotherhood

Mecz Okiem Prajma : Według mnie ImB trochę się poszczęściło z PCH. Na FoHu na 1 spawnie wygrali 4:0 lecz na drugim popis dał Malakai na łuku: 14:1, mówi to wszystko . Na FBTR PCH starało się, jak mogło, lecz zbyt mocny był Bishop na koniu  oraz Lance na kuszy. Miejmy nadzieje, że następnym meczu PCH pokaże klasę i pokona swojego przeciwnika!

Hitmen 5 : 11 Old S. School of Slavimir

Mecz Okiem Prajma : Hitmeni, wielki klan nie sprostał SSS. Na FoHu na 1 spawnie był remis, lecz na 2 spawnie ReD WaR oraz SuperMen dali się we znaki Hitmenom . Na FBTR nie udało się naszym zabójcom sprostać SSS i przegrali 2:6. Wierzymy że Hitmeni się poprawią, znajdą czas na trening i wygrają następny mecz .

The Mad Pack 10 : 6 Galloglass

Mecz Okiem Prajma : Według mnie początek idealny dla Galloglass, na FoHu 1 spawna wygrali 3:1 lecz TMP doprowadziło do Remisu wygrywając drugiego spawna 3:1. Na FBTR 1 spawn zakończył się remisem 2:2 , dwoił się i troił Slade z TMP. Ostatni spawn jednak należał do TMP i do Augustusa oraz Tristana. Wielkie zaskoczenie na końcu, że Galloglass przegrało, kto wie może TMP jest czarnym koniem ?

Fearless 6 : 10 Loyalty

Mecz Okiem Prajma : Wierzyłem w Fearless, lecz Exodus i Courroux nie dali rady na FoHu powstrzymać Loyalty. Ogólnie mecz był wyrównany, szkoda jednak tego, że Fearless przegrało go, więcej treningów i zaczną grać jak przedtem. Za to Loyalty zaskoczyło niektórych i za pewne jeszcze nie jeden raz nas zaskoczą .

Bohemian Guard 9 : 7 Die Acht Monuren

Mecz Okiem Prajma : Według mnie najbardziej zacięty, wyrównany i emocjonujący mecz. Bohemia jak zwykle stworzyła ładny filmik i co obiecała, to spełniła. DAM zagrał słabo 1 mapę i pewnie to przeważyło o losach meczu. Bohemia mierzy wysoko i zapewne wygra nie jeden ważny mecz. Tylko o by się nie potknęła po drodze na słabszej drużynie lub mocniejszej po fakcie .

Wolfs of Odin 0 : 16 The Kingdom of Swadia

Mecz Okiem Prajma : Co tu powiedzieć ... Mecz się nie odbył , Swadia wygrała walkoweemr ponieważ, wilczki się nie stawiły. Winą obarczać się głównie Piernika i dziecinne zachowanie niektórych wilczków. Organizatorzy zapewne nie byli uradowani tym wydarzeniem. Przyszłość wilczków nie wygląda za dobrze, a sytuacja Swadii?Prowadzą w dywizji C ...  Wilczki po prostu NC, ośmieszyliście siebie i polską scenę .

Week 2

Ruins
    San'di'boush
    Nords vs Vaegirs
    Vaegirs vs Sarranids

The Kingdom of Swadia : Bohemian Guard      
    Team Aesir : Immortal Brotherhood         
    Veche : Loyalty      
    West Knights : The Mad Pack   
    Old Slavian School of Slavimir : Werewolf Warriors      
    Knights of Malta : White and Red Guards   
    Polish Chivalry : Wolfs of Odin            
    Die Acht Monuren    : Sultans Gaming      
    Galloglass : Valhalla Rising   
    Fearless   : Habichtorden   
    Paladins and Defenders : 9th Legion
    Hitmen : Iron Knights

Zapowiedz Prajma : Swadia zagra swój pierwszy mecz w WNL , jak wypadnie ? Czy Bohemia udowodni nam coś jeszcze ? Aesir spotka się z ImB pogromcą PCH , kto wygra to starcie ? Veche które mierzy wysoko podejmie zaskakujące Loyalty . Bardzo ciekawym meczem będzie starcie WK vs TMP , dwie mocne drużyny czyli dużo emocji . SSS zagra z WWW , oba klany wygrały swoje pierwsze mecze . Jakim wynikiem zakończy się to spotkanie ? Kolejnym ciekawym meczem będzie spotkanie Malty z WaRGami ! Czy WaRGi pokażą Malcie polską siłę ? PCH trafiło na Wilczki które są nadal zagadką , czy mecz w ogóle się odbędzie ? DAM po porażce z Bohemią będzie chciało coś udowodnić w meczu z SGaming . Czy Galloglass pokona VR z polakami w składzie ? Czy coś się wydarzy nieoczekiwanego ? Exodus i jego Fearless spotkają się z HO , mecz zaiste ciekawy . PaD za to spotka się z 9 legionem , faworytem jest PaD . I bardzo ciekawy mecz na sam koniec , gdzie pada wiele pytań ! Czy Hitmeni poradzą sobie z osłabionym klanem Iron Knights ? Jak zagrają czołowi zawodnicy obu drużyn ? Jak zakończy się mecz tej pary ? 2 Pojedynki między Polskimi klanami , emocjonujący week się zapowiada ? Się okażę dla kogo to będzie dobry week a dla kogo fatalny ! Wszystko wyjdzie w praniu, a ja mogę jedynie was zaprosić do śledzenia informacji dotyczących tych meczy .
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 16, 2014, 18:52:43 wysłana przez CMpunkRASTA »

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 16, 2014, 15:02:06 »
    Zalozylem sie o 10 euro z Ceasar'em z Wolfpacku o to, ze SRC wygra z AE w week 3.

Taki moj komentarz, porada dla polskich klanow z Div. C - uczcie sie od lepszych, grajcie treningi z lepszymi klanami. Kazdy klan ma kilku swoich dobrych graczy, warto ich rozwijac, ale najwazniejsza jest koncepcja gry, przygotowanie i taktyka. Nie bede sie rozpisywal. Kazdy klan ma swoj potencjal, to zalezy tylko i wylacznie od Was czy dobrze sie zaprezentujecie. Nie zalamujcie sie porazkami, nie rozwiazujcie przypadkiem klanow, nawet najlepsi musza umiec przegrywac (patrz week 3, AE-SRC). Nie bojcie sie grac po swojemu, to wynik pokaze czy macie racje. Powodzenia w nastepnych meczach!

OeS, nie oceniaj meczu po statach graczy, to tak glupio wyglada. :P
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 16, 2014, 15:06:02 »
    Carpe - xDD

Osgidap + Dyktator - WOW! Naprawdę mi się podoba. Czekam na dalsze relacje. Poprawcie tylko językową stronę i będzie git ;)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 16, 2014, 15:07:21 »
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 16, 2014, 15:09:25 »
    Od kiedy Carpe rozdaje pieniążki? D:
    DANCE OR GET BANNED

Offline OSGiDaPfE

• Użytkownik
    • OSGiDaPfE
    « Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 16, 2014, 15:27:17 »
    Carpe złodziej biednym zabiera a bogatym daje xDDDD

Może trochę głupio ale od czegoś trzeba zacząć co nie :)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 16, 2014, 16:03:58 »
    Statystyki polskich graczy z 1 tygodnia Warband Native League

Nameless 10-6 Sarracens
    (click to show/hide)

KURWA 16(12) - 0(4) Inquisition
    (click to show/hide)

Legend 1 - 15 Apis Europae
    (click to show/hide)

Wolfpack 13-3 Nords
    (click to show/hide)

Warriors of Quiperland 12 - 4 Schwertbrüderorden
    (click to show/hide)

White and Red Guards 11-5 9th Legion
    (click to show/hide)

Polish Chivalry 7 - 9 Immortal Brotherhood
    (click to show/hide)
    Iron Knights 5 - 11 Knights of Malta
    (click to show/hide)

Hitmen 5 - 11 Old S. School of Slavimir
    (click to show/hide)

Fearless 6 - 10 Loyalty
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2014, 15:04:22 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...