Witajcie forumowicze ! Ja jestem OSGiDaP i wraz z Dyktatorem będziemy wam redagować wydarzenia z Dywizji C. Nie ma co się rozpisywać , sami zobaczycie jak to będzie wyglądać :)
Veche 15 :
1 Valhalla Rising
Mecz Okiem Prajma : Według mnie Veche totalnie rozgromiło VR , które musi potrenować do kolejnego meczu. Alexander z Veche uzyskał bardzo dobry wynik 17:2. Nie można zapomnieć o Maxim, który też dobrze grał przez cały mecz. Może nowi gracze z Iron Knights pomogą VR ?
West Knights 14 :
2 Habichtorden
Mecz Okiem Prajma : Bardzo ciekawe spotkanie, tylko na FoHu HO stawiało jeszcze opór ale Fidel Lagstro i Oodle zagrali z WK zagrali bardzo dobrze. Na FBTR na 1 spawnie znowu ten duet był najlepszy, a na 2 spawnie Juve pokazał co potrafi. Ogólnie dzięki Fidelowi i Oodle WK wygrało i wychodzi na faworyta dywizji C, a za to HO jedna wielka wpadka ...
White and Red Guards 11 : 5
9th Legion
Mecz Okiem Prajma : POLSKA BIAŁO-CZERWONI! Jak dla mnie bardzo dobry start polskiego klanu WaRG . Pokonali 9 legion w wyrównanym meczu. Bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Thranduila. Na 3/4 spawnów był pierwszy, jest to mocny punkt tej drużyny. Nie można zapomnieć o Blue, liderce klanu, która jak zwykle dawała z siebie wszystko! Dziękujemy WaRGom za to zwycięstwo i życzymy powodzenia w następnym !
Werewolf Warriors 10 :
6 Paladins and Defenders
Mecz Okiem Prajma : Wielkie zaskoczenie, w skrócie: PaD koalicja graczy PRT i DoF przegrało z WWW. Mecz wydawał się zacięty, ale PaDowi znowu zabrakło dobrych strzelców. Ostatniego spawna na FBTR dobrze zagrał w swoim stylu Varagian, który w całym meczu był najmocniejszym punktem PaDu. WWW mierzy wysoko i są groźnymi przeciwnikami, będzie ciężko polskim drużynom .
Knights of Malta 11 :
5 Iron Knights
Mecz Okiem Prajma : Oskarżani o WH Iron Knights, mający się za faworytów meczu, przegrali swój pierwszy mecz. Malta pokazała na co ją stać już w WWC. Na FoHu padł remis, lecz na FBTR na 1 spawnie Doener zaskoczył Ironów i zostali rozbici na 2 spawnie. Ta porażka spowodowała obniżenie morale i 4 graczy przeszło do VR. Iron Knights może nie dotrwać do końca turnieju, a Malta zrobiła krok na przód i mierzy wysoko .
Sultans Gaming 1 :
15 Team Aesir
Mecz Okiem Prajma : Aesir rozgromili SGaming, o ich sile w tym meczu stanowili: Tezza, Anthony, Godfrey oraz CerealGuy . SGaming musi potrenować i dobrze się przygotować do następnego meczu. Aesir kapitalnie zaczęło rozgrywki, jak im pójdzie dalej ? Czarny koń dywizji C ?
Polish Chivalry 7 :
9 Immortal Brotherhood
Mecz Okiem Prajma : Według mnie ImB trochę się poszczęściło z PCH. Na FoHu na 1 spawnie wygrali 4:0 lecz na drugim popis dał Malakai na łuku: 14:1, mówi to wszystko . Na FBTR PCH starało się, jak mogło, lecz zbyt mocny był Bishop na koniu oraz Lance na kuszy. Miejmy nadzieje, że następnym meczu PCH pokaże klasę i pokona swojego przeciwnika!
Hitmen 5 :
11 Old S. School of Slavimir
Mecz Okiem Prajma : Hitmeni, wielki klan nie sprostał SSS. Na FoHu na 1 spawnie był remis, lecz na 2 spawnie ReD WaR oraz SuperMen dali się we znaki Hitmenom . Na FBTR nie udało się naszym zabójcom sprostać SSS i przegrali 2:6. Wierzymy że Hitmeni się poprawią, znajdą czas na trening i wygrają następny mecz .
The Mad Pack 10 :
6 Galloglass
Mecz Okiem Prajma : Według mnie początek idealny dla Galloglass, na FoHu 1 spawna wygrali 3:1 lecz TMP doprowadziło do Remisu wygrywając drugiego spawna 3:1. Na FBTR 1 spawn zakończył się remisem 2:2 , dwoił się i troił Slade z TMP. Ostatni spawn jednak należał do TMP i do Augustusa oraz Tristana. Wielkie zaskoczenie na końcu, że Galloglass przegrało, kto wie może TMP jest czarnym koniem ?
Fearless 6 :
10 Loyalty
Mecz Okiem Prajma : Wierzyłem w Fearless, lecz Exodus i Courroux nie dali rady na FoHu powstrzymać Loyalty. Ogólnie mecz był wyrównany, szkoda jednak tego, że Fearless przegrało go, więcej treningów i zaczną grać jak przedtem. Za to Loyalty zaskoczyło niektórych i za pewne jeszcze nie jeden raz nas zaskoczą .
Bohemian Guard 9 :
7 Die Acht Monuren
Mecz Okiem Prajma : Według mnie najbardziej zacięty, wyrównany i emocjonujący mecz. Bohemia jak zwykle stworzyła ładny filmik i co obiecała, to spełniła. DAM zagrał słabo 1 mapę i pewnie to przeważyło o losach meczu. Bohemia mierzy wysoko i zapewne wygra nie jeden ważny mecz. Tylko o by się nie potknęła po drodze na słabszej drużynie lub mocniejszej po fakcie .
Wolfs of Odin 0 :
16 The Kingdom of Swadia