Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Last Days - Warband!  (Przeczytany 27011 razy)

Opis tematu: Najlepszy mod fantasy teraz dostępny na WB!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hyper

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • PJONTALA!
      • Reborn - Polska Gildia RP
    Odp: The Last Days - Warband!
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 29, 2014, 22:49:19 »
    @Placak - będzie działał.
    Fajniutki jesteś :) Pozdrawiam cieplutko i maxik of course for U xD bUzIaKi :*:*:*:*

Offline Placak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 30, 2014, 11:20:42 »
    Wrzuciłem ten folder TLD do Modules , ale jak włączam grę to gdy ma się już gra ładować wszystko się zcina...

Offline sabatonsky

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 30, 2014, 11:28:18 »
    coś się polepszyło z modem, czy nadal crashuje na potęgę??

Offline Hyper

• Użytkownik
    • PJONTALA!
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 31, 2014, 02:34:44 »
    @Placak - nie za bardzo wiem o co chodzi z 'zcina'(?) - wyskakuje jakiś błąd, czcionka (napisy) są rozmazane, nie ładuje? Wyłumacz dokładniej.

@Sabatonsky - ludzie nigdy nie przestają zadziwiać. Na tak rzucone filozoficznie pytanie mogę zasugerować jedynie moderatorom usnięcie Twojego posta. TLD 3.3 nie crashuje zbyt często randomowo jeżeli o to pytasz. Ja nie mam takich problemów. Twoje crashe mogą wynikać z kilku rzeczy, z racji iż jest pełno wątków do pomocy z crashami przy M&B i TLD zachowam milczenie i dam szanse Ci się wykazać. Ewentualnie sprecyzuj gdzie dostawałeś crashe i w jakich okolicznościach, być może coś zaradzimy.
    W każdym bądź razie przetestuj wersje 3.3 ze wszystkimi patchami i tyle.
    Fajniutki jesteś :) Pozdrawiam cieplutko i maxik of course for U xD bUzIaKi :*:*:*:*

Offline sabatonsky

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 31, 2014, 09:27:18 »
    dzięki, ja zadaje tylko filozoficzne pytania. jak raz takiego nie zadam, to nie mam dobrego dnia ;). pytałem się bo na forach kilku (już nie pamiętam jakich) ludzie zgłaszali że im sie coś złego z grą dzieje, i dlatego pytam. a w moda nawet nie gram, mam ale zapominam zainstalowac

Offline Placak

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 02, 2015, 17:36:56 »
    Niby włącza się normalnie ale już jak jest ten ekran startowy to zamiast się ładować zcina gre i muszę menadżerem wyłączać proces żeby z tego wyjść.

Offline Hyper

• Użytkownik
    • PJONTALA!
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 03, 2015, 12:58:34 »
    @Placak - na prawdę nie mam pojęcia jak Ci pomóc. Poczytałem trochę w internetach, ale nic nie znalazłem. Nie wiem czy też wina nie leży po Twojej stronie. Być może źle zainstalowałeś moda. W tym poście opisałem dokładnie co trzeba zrobić:
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=129.240 - jest pod koniec tematu. Zobacz czy wszystko się zgadza i zainstaluj moda raz jeszcze. Jeżeli będę wiedział coś więcej to oczywiście napiszę to tutaj, na razie jednak nic więcej nie mogę pomóc.

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 03, 2015, 17:40:48 »
    Placak... Możesz opisać co pobierałeś i co wrzucałeś do folderu modules?

Offline ggpaw

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 13, 2015, 11:45:29 »
    Cześć mam pytanie mianowicie czy aby poprawnie zainstalować moda na WB trzeba pobrać wersje 3.3 później patch 3.3 warband wypakować pierwsze a później to 2 to pierwszego i przenieś do modules WB ?
    Wole się spytać niż coś pokręcić i pobierać od nowa
    Z góry dziękuje za odpowiedź
    Edit :Dobra poradziłem sobie
    cisza i spokój na forum widzę zapanował może się zmieni jak wyjdzie bannerlord

Edit 2
    No cóż pograłem trochę , ale jak jest ten filmik rozpoczynający wojnę w połowie mniej więcej wywala do pulpitu i nie ma żadnych błędów czy czegoś porostu wygląda jakby ktoś alt+f4 nacisnął ;( wiecie co poradzić ?
    « Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2015, 18:24:34 wysłana przez ggpaw »