NEWS
Jako iż pułk trochę przymarł, trzeba go szybko ożywić i postawić na nogi! Przez dwa tygodnie były omawiane sprawy teamspeaka oraz poprawienie fukcjonowania forum.
TEAMSPEAK
178.217.186.86:11174
Przy okazji newsów chciałbym pozdrowić 5pp który złożył ambasadę na naszym forum1pulkpiechoty.jun.pl Pozdrawiamy taki czyn dla naszego skromnego pułku i życzymy wzajemnie owocnej współpracy
Przy okazji, sprostuje może parę rzeczy :
1. Pułk przez ostatnie 2 tygodnie nie był aktywny realnie, głównie były organizowanie warunków do grania oraz ogarniania zadbania strony internetowej jak i przygotowania planów treningu
2.Pułk ciągle istnieje, dziękujemy za każde słowo wsparcia, które leci w naszą strone, wielkie elo dla was:)
3. Prusak, jestem osobą która jest związana ze sceną ok dobre 2-3 lata. Jestem troszeszczke starszą osobą, choć nie na tyle by w pełni się za nią uważać, lecz doświadczenie mam ( nawet z mmrussi) i wiem jak działają te systemy.
4. Dla żołnierzy i ludzi którzy twierdzą że byłem niedostępny. Zaprzeczam tego faktu aczkolwiek codziennie byłem na forum ok 2-3 godziny i wchodziłem na tawerne. Na forum jak i tawernie jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości, dodatkowo na forum mam widoczny email, wiec 2 możliwości dają możliwość skontaktowania się ze mną
To chyba na tyle, jeszcze wkrótce się odezwe
Salut!
Kapitan Bonawentura_Włodzimierskie