Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Co najlepsze dla łucznika??  (Przeczytany 7054 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szpaner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Co najleprze dla łucznika??
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 27, 2008, 19:59:57 »
    no nie ma co mówić gra wymiata mam małe problemy z jazdą na koniu i przy okazji atakowaniu z niego często nie trafiam :D
    jak wy możecie solo pokonywaćokoło 20 jak ja nie mogę sobie poradzić solo z 2-3 gościami :D

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 27, 2008, 20:05:16 »
    Co do walki na koniu - trzeba wyczuć moment uderzenia, gdy masz wolną broń (np. 70speed'a) to musisz puścić przycisk myszy odpowiednio wcześnie ;) Najlepiej mieć broń z około 100speed'a - wtedy wystarczy puścić przycisk gdy wróg jest minimalnie przed nami ;)
    I pamiętaj - trening czyni mistrza ;p

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 27, 2008, 21:28:45 »
    Mi najwygodniej było walczyć mieczem półtoraręcznym...Trzeba na koniu rozpędzić się i jechać kawałek od ofiary i puścić klawisz jak jesteśmy ok. 1m od kolesia

Offline Szpaner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 28, 2008, 17:01:37 »
    no juz mi coraz lepiej idzie ale szczerze mówiąc łucznik nie jest za dobry lepiej mi idzie toporkiem więc chyba zacznę grać od nowa ale staty będę dawał na walkę z bliska :D

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 28, 2008, 18:38:49 »
    No i tak to wlasnie sie konczy:).Radze Ci jednak pozostac przy tym luku.Nie zniechecaj sie.Na poczatku nie jest za latwo.Wraz z wrostem umiejentosci,bedzie lepiej.Tak jak z inna bronia.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 28, 2008, 21:39:59 »
    Dokładnie ;) Z czasem pięknie pruje się z tego luku ;))) I w dodatku jak już będziesz zaawansowanym łucznikiem to będziesz sypał headshoty

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 29, 2008, 16:44:13 »
    Jak jeszcze ulepszysz strzelanie z łuku na koniu, to będziesz naprawdę mocarzem. Jednak musisz dawać też coś w walkę z bliska, bo tacy Nordowie używają prawie wszyscy tarczę, więc jeśli Ci się skończą, to będzie cienko ;/
    Nie zniechęcaj się tak łatwo. Podrasuj trochę walkę z bliska, to sobie ułatwisz.
    Na 30 lub większym poziomie będzie Ci naprawdę gładko. A na jeszcze większym - KONIEC.
    Pozdrawiam.
    P.S. Chciałbym Wam powiedzieć, że na tym forum piszę największe posty, jakie pisałem wcześniej. Wasze forum wiele mnie nauczyło - poprawnej polszczyzny, ortografii. W każdym poście staram się, aby nie było żadnych błędów. Powiem jedno - to forum jest wielkie. Dzięki niemu, kiedy będę dorosły lub po prostu w średnim wieku, wyjdę na kogoś. Około 2 lata temu, przyznam się, pisałem jak Markok. Teraz staram się coraz mniej używać emotek.
    Dziękuję Wam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Szpaner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 03, 2008, 11:29:29 »
    mam 20 lvl i juz nieźle pruje z tego luku :D chociaż nadal hebdów tak czesto nie ma i czasami za 1 strzałem nie zabijam ale i tak nieźle. myślę ze będzie lepiej:D

pozdro

Offline rafalemilian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 03, 2008, 15:22:49 »
    P.S. Chciałbym Wam powiedzieć, że na tym forum piszę największe posty, jakie pisałem wcześniej. Wasze forum wiele mnie nauczyło - poprawnej polszczyzny, ortografii. W każdym poście staram się, aby nie było żadnych błędów. Powiem jedno - to forum jest wielkie. Dzięki niemu, kiedy będę dorosły lub po prostu w średnim wieku, wyjdę na kogoś. Około 2 lata temu, przyznam się, pisałem jak Markok. Teraz staram się coraz mniej używać emotek.
    Dziękuję Wam.
    Rozczuliłem się... Mi się wydaje że aby zabić gościa jednym strzałem potrzebne są: potężny naciąg przynajmniej ósemka i strzały przebijające +3 do obrażeń, wtedy zabicie gościa nie sprawia problemu. Trafiając go w nogi przy takim połączeniu ginie po 2/3 strzałach a to już dobry wynik ;]

Offline Kosiciel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 03, 2008, 16:35:55 »
    Celować w głowę, ale i po strzałach "na klatę" w 80% przypadków padają od razu (ale to pewnie kwestia wytrenowania w łucznictwie).
    Szpaner, zdania zaczynamy wielką literą, używamy "ę" gdy jest wymagane i czasem stawiamy przecinki/kropki. I co to takiego "hebdy"?
    ..:: KOSICIEL ::..

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 06, 2008, 01:37:39 »
    Uznaj złotą zasadę! "Trening czyni mistrza"... Pograłem z miesiąc i nie mam żadnych problemów z trafieniem z konia kogokolwiek... To jest jak jazda na rowerze :)