Uroczo...
Jest jeszcze kilka spraw, które mnie ba(a)ardzo intrygują, a mianowicie:
1. Kto właściwie wchodzi w skład polskiej reprezentacji? Na Tawernie nie znalazłem żadnych informacji o aktualnym składzie do Nations Cup 2014 - jedynie wyłonionego lidera i wynik pierwszego meczu.
2. Nie widzę także nigdzie na forum wzmianki o przyzwoleniu, o którym Dyktator napisał:
Przed NC ustalali sobie to z Lucą, potem jeszcze do mnie z tym przychodzili - reprezentacja Polski ma prawo przejąć serwer na trening do Nation's Cup.
Rozumiem, że sprawy tego typu załatwiane były na PW, ale wypadałoby dać jakąkolwiek informację chociażby w temacie z terminarzem, by uniknąć sytuacji o których wcześniej pisałem.
3. Skoro Luca zaoferował w imieniu serwisu pomoc dla reprezentacji (życzliwe z jego strony, zważywszy na odwieczną nieingerencję Tawerny w scenę klanową i eventy poza-serwisowe), ale... w jaki sposób reprezentacja odwdzięcza się serwisowi TFW za ten jakże "miły" gest? Szykuje się jakaś zbiorowa dotacja, czy coś?
4. Harman, który ustawił hasło na czas czwartkowego treningu, nie widnieje na
liście administratorów serwera Native. Jest coś, o czym ludzie powinni wiedzieć?
Chyba wszystko...
Pozdrawiam!