Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zrzuta na serwer 2014  (Przeczytany 19623 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Odp: Zrzuta na serwer 2014
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 29, 2014, 16:06:03 »
    Miałem wczoraj wpłacić, ale czeka mnie nieprzewidziana i cholernie droga wizyta u dentysty. Może zrobimy zrzutę na mojego dentystę?

PS. Za miesiąc na pewno się dorzucę.
    Idz do państwowego :D:D:D
    Poczekasz miesiąc, zostawią ci syf pod plombą i będą kanaliki, ale 2 miesiące się opóźni :D

PS: Dzięki za sygnaturkę, postaram się coś jeszcze dorzucić w następnych miesiącach.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 29, 2014, 16:13:00 »
    A za kanałowe zabuli później prywatnie 2x więcej niż teraz.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 29, 2014, 21:58:51 »
    Nie no wpłacić nawet 5 zł to naprawdę takie trudne? Ja w czasach gdy jeszcze kont w banku ludzie nie mieli to kwitki wypisywałem. A teraz? No cóż :d Znieczulica nie tylko w życiu ale i też na tawernie. Smutne :(

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 15, 2014, 09:08:46 »
    Przypominam, ze nadal trwa nasza zbiorka
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 15, 2014, 10:30:10 »
    Może się skuszę na taką fajną ramkę z pączkiem :)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 15, 2014, 12:46:53 »
    Nie chcę robić jakiejś antyreklamy czy coś, ale jaki jest sens wpłacania jakiejkolwiek gotówki na serwery, które w każdej chwili mogą zostać zamknięte, a osoby grające na nim wyproszone?
    Istnieje terminarz w którym można śmiało zarezerwować serwer tawerny na jakiś czas... ale najwyraźniej niektórych osób to nie dotyczy.

Czwartek (13.02.2014), godz... ok 20:00
    http://i.imgur.com/mKWI1nU.jpg

Taka uwaga na przyszłość do "wypożyczających" - otwierajcie serwery po zakończeniu swoich "igrzysk".

Wiem, że to nie jest miejsce na tego typu dyskusje, ale niech (nieliczni) wpłacający wiedzą, co otrzymują za swoją hojność.
    Ogarnij to, Sonerq...

Pozdrawiam!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 15, 2014, 13:01:31 »
    Przed NC ustalali sobie to z Lucą, potem jeszcze do mnie z tym przychodzili - reprezentacja Polski ma prawo przejąć serwer na trening do Nation's Cup. Miło by było, gdyby oczywiście go rezerwowali, jednak czasem coś nagle wypadnie lub szybko trzeba ustalić jakieś taktyki. Taki stan rzeczy potrwa do zakończenia mistrzostw świata.

Taka uwaga na przyszłość do "wypożyczających" - otwierajcie serwery po zakończeniu swoich "igrzysk".
    Z tym się zgodzę- zwracałem już z tym uwagę via private, więc publicznie dołączę się do apelacji- w reprezentacji aż 5 osób ma uprawnienia administratora serwera, więc chyba nie jest aż tak trudno, by pamiętać o zdjęciu hasła po zakończeniu rozgrywki?
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 15, 2014, 13:04:43 »
    OK. Przepraszamy za niezdejmowanie hasła. A jeśli chodzi o serwer, to wykorzystujemy go zwykle ok. 30-40 minut. Później już moglibyśmy zdjąć, ale zapominamy. Więcej to się nie powtórzy!:)

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 15, 2014, 18:11:56 »
    Uroczo...

Jest jeszcze kilka spraw, które mnie ba(a)ardzo intrygują, a mianowicie:
    1. Kto właściwie wchodzi w skład polskiej reprezentacji? Na Tawernie nie znalazłem żadnych informacji o aktualnym składzie do Nations Cup 2014 - jedynie wyłonionego lidera i wynik pierwszego meczu.
    2. Nie widzę także nigdzie na forum wzmianki o przyzwoleniu, o którym Dyktator napisał:
    Przed NC ustalali sobie to z Lucą, potem jeszcze do mnie z tym przychodzili - reprezentacja Polski ma prawo przejąć serwer na trening do Nation's Cup.
    Rozumiem, że sprawy tego typu załatwiane były na PW, ale wypadałoby dać jakąkolwiek informację chociażby w temacie z terminarzem, by uniknąć sytuacji o których wcześniej pisałem.
    3. Skoro Luca zaoferował w imieniu serwisu pomoc dla reprezentacji (życzliwe z jego strony, zważywszy na odwieczną nieingerencję Tawerny w scenę klanową i eventy poza-serwisowe), ale... w jaki sposób reprezentacja odwdzięcza się serwisowi TFW za ten jakże "miły" gest? Szykuje się jakaś zbiorowa dotacja, czy coś?
    4. Harman, który ustawił hasło na czas czwartkowego treningu, nie widnieje na liście administratorów serwera Native. Jest coś, o czym ludzie powinni wiedzieć?

Chyba wszystko...

Pozdrawiam!

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 15, 2014, 18:25:17 »
    Nie pamiętam, który to był temat, ale pisałem gdzieś, że TYMCZASOWO (czyli do końca NC) prawa administratora otrzymują Harman (kapitan) i CarpeDiem (v-ce kapitan). Nie są oni na liście, ponieważ nie mają dostępu do działu administracyjnego ani nie pełnią na serwerze obowiązków normalnego admina.

Kto właściwie wchodzi w skład polskiej reprezentacji?
    Proszę bardzo: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,295395.0.html ;) Do tego (temat troche nieaktualny) dochodzi Cristo i Panoramix.

ale wypadałoby dać jakąkolwiek informację chociażby w temacie z terminarzem
    Tutaj masz rację. Nasze niedopatrzenie. Było to wspomniane w postronnym temacie, jednak nikt tej informacji nie wyróżnił. Zostanie to poprawione i nie popełnimy tego błędu w przyszłości.

w jaki sposób reprezentacja odwdzięcza się serwisowi TFW za ten jakże "miły" gest?
    Serwer Tawerny służy właśnie takim inicjatywom, jak reprezentacja na Mistrzostwa Świata. Nasza kadra z pewnością odwdzięczy się miejscem na podium ;-)

Przypominam też, że mamy taki temat: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13796.0 . Nikt swoich propozycji ani uwag tam nie zgłaszał. Jeśli masz jeszcze jakieś spostrzeżenia NIFN, to zapraszam właśnie tam. I nie ma tu żadnej ironii- są one naprawdę trafne i pomogą wyeliminować błędy oraz przeoczenia administracji.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 16, 2014, 02:04:40 »
    tak chciałem wpłacić na IG_Battlegrounds ale przypadkiem chyba pojdzie na ten serwer

pozdro dla kumatych

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 16, 2014, 10:37:25 »
    Jaki kraj takie IG
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Demon_Bafomet

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #27 dnia: Marca 03, 2014, 10:55:18 »
    Ja mogę zapłacić ;) tylko napiszcie na priv

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 13, 2014, 12:56:30 »
    (click to show/hide)

Soner ma Ci na PW cały temat wysłać? Dobre :DD

Offline Dymitr

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    • [NTS]Дмитрий™
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 04, 2015, 03:45:34 »
    Może coś pomyliłem bo jest 2015 a trochę późno i nie mam siły wszystkiego czytać więc się zapytam :P chodzi mi o to czy robicie tą zrzute na serwer, do kiedy robicie i ile trzeba żeby go opłacić        bo jak temat jest aktualny to może coś wyskrobię...

Pozdrawiam Dymitr