Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][MS] Mafia Stefana  (Przeczytany 10752 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Habrak

• Użytkownik
    • Piwa: 12
    Odp: [Native, Vikingr, c-RPG][MS] Mafia Stefana
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 12, 2014, 13:27:36 »
    Powodzenia!!!
    Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda.

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 13, 2014, 13:02:52 »
    Powodzenia! Fajny pomysł na klan ;)

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 13, 2014, 22:06:23 »
    Do mafi doszedł gang Berethona słynny z kradzieży złota na PW, jak i należy wspomnieć mamy zamiar rozegrać nasz pierwszy sparing z pewnym klanem co wisi nam dużo hajsu na c-RPG. Dziękujemy również za wasze wsparcie, chociaż jest zbędne.

Offline Mati44

• Użytkownik
    • Piwa: -78
    • Zbieram piwo dla Peterova
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 18, 2014, 14:34:36 »
    Z dniem 18 Stycznia br. została uruchomiona nasz strona jak i rekrutacja została otwarta dla osób od 14 lat, możliwe są wyjątki po dobrym uzasadnieniu.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 07, 2014, 16:01:27 »
    Zbędny spam wyczyszczony, mimo że ta grafika była całkiem zabawna.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Frugo xD

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • "im alive"
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 08, 2014, 21:35:32 »
    Zapisujecie się do SNL'a 2? http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,296494.15.html jak tak to GL & HF.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 08, 2014, 21:52:01 »
    Niech młode klany pokażą się na arenie międzynarodowej.
    W dodatku gratulacje otwarcia się na zagranice, ten watek na taleworlds jest wspaniały.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Koziol

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Szerzej znany jako Braciszek Tuck
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 08, 2014, 22:14:44 »
    Dnia 08.02.2014 o godzinie 20:00 ( a raczej około 20:30, gdyż druga strona się spóźniła) rozegrał się sparing między MS a DTPL z wynikiem raczej nie ważnym, gdyż administrator nadużywał swoich uprawnień i unikał komunikacji z jedną ze stron. Istnieje prawdopodobieństwo iż administrator podpowiadał i teleportował graczy z drugiej drużyny oraz przyśpieszał mastery. Administratorem był Prusak, który ciągle się z nami wykłócał. Dodatkowo Mati został zbanowany/wyrzucony z serwera w trakcie meczu. Wszystko jest potwierdzone screenami na dole.

Mecz uważam, że jest nieważny dzięki wielkiemu administratorowi, który ingerował w mecz z wyraźnego... kaprysu poczucia się ważnym, teamkillowaniu naszej drużyny przez graczy 2 klanu w naszej drużynie oraz wyraźnej odmowie komunikacji i trzymania się zasad jakie były ustalone przed meczem.
    (click to show/hide)

Dziękujemy za sędziowanie, jednak mam nadzieję, że w przyszłości pan PruBak nie będzie Nam nadzorował sparingów, gdyż obawiam się, iż IQ owego admina może być znacznie niższe od krzesła na którym rozwlekam swoje cztery litrery.
    Z pozdrowieniami
    Szymon

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 08, 2014, 22:28:24 »
    Prusak bedboj strikes again? Na pal go mości panowie, na pal!

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #24 dnia: Lutego 08, 2014, 22:31:37 »
    Może zacznę od rezerwacji - wasz członek klanu Stefan zarezerwował serwer od godziny 20 do 21. O godzinie 21 otworzyłem więc serwer, napisałem jasno i wyraźnie że możecie grać, ale inni gracze mogą już wchodzić. Nie wiem co tu trudnego jest do zrozumienia.

gdyż administrator nadużywał swoich uprawnień i unikał komunikacji z jedną ze stron.
    Nie wiem jakich uprawnień - wymusiłem flagi na początku gdy przyszedłem gdy pisaliście not live, odblokowywałem kamerę na 2 sekundy by mieć możliwość obejrzenia waszych poczynań, po czym przywracałem ją do blokady. Nikogo nie było wtedy na spectatorze oprócz mnie, więc żadna ze stron nie zyskała. A co do braku komunikacji - nie wiem w którym momencie to miało miejsce... Do teleportu graczy nawet się nie wypowiem bo nic takiego nie miało miejsca LOL XD
    Dodatkowo Mati został zbanowany/wyrzucony z serwera w trakcie meczu.
    Chyba jestem tak zjarany że sędziowałem inny mecz :(
    IQ owego admina może być znacznie niższe od krzesła
    Nie wiem, lecz ja ludzi bym nie mierzył swoją miarą ;/

btw - radziłbym lepiej poćwiczyć skilla a nie podniecać się gimb walkami na poziomie 2 klasy podstawówki. Nie domyślasz się, że nikogo to nie interesuje? XD
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Zwiadowca_janek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 08, 2014, 22:31:59 »
    Do mafi doszedł gang Berethona słynny z kradzieży złota na PW, jak i należy wspomnieć mamy zamiar rozegrać nasz pierwszy sparing z pewnym klanem co wisi nam dużo hajsu na c-RPG. Dziękujemy również za wasze wsparcie, chociaż jest zbędne.

FUF GANG BERETHONA :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 08, 2014, 23:19:31 »
    Sprawdziłem logi, wiec wypowiem się na temat administratora, który wtedy pilnował serwera i zmieniał wam mapy.

Po pierwsze, rezerwacja:
    Cytat: Wujek Juzek
    Godziny: 20-21
    Z logów jasno wynika, że niemiłosiernie się przy tym grzebaliście.
    (click to show/hide)
    Ile można czekać? Prussak też ma swój czas. Nie jego wina, że Wasz przeciwnik aż tak się ociągał. Zdjął hasło, gdy rezerwacja wygasła, bo sam też nie miał czasu dłużej siedzieć. Meczu wam nie przerywał.
    [..]gdyż administrator nadużywał swoich uprawnień i unikał komunikacji z jedną ze stron.
    O tych wyimaginowanych nadużyciach wypowiem się niżej. Teraz przejdę do pogrubionej części cytatu. Otóż wszystko wyjaśniły logi. Żeby Wasze wątpliwości się rozwiały, wstawię kilka cytatów ;)
    (click to show/hide)
    Istnieje prawdopodobieństwo iż administrator podpowiadał
    Nie do końca rozumiem, co autor miał na myśli, ale chyba chodzi o zdradzanie jednej ze stron pozycji drugiego team'u, tak? Jeżeli dobrze odgadłem myśl tego zdania, to mogę was zapewnić, że niczego takiego nie znalazłem. A w logach są zarówno komunikaty, jak i chaty drużynowe. Zresztą admin ma tylko AdminChat i ogólny, więc o ile nie wchodził do team'u jednej ze stron, nie mógł pisać tylko do nich. To technicznie niemożliwe.
    teleportował graczy z drugiej drużyny
    Prussak, nie schodził ze spect'a, jak graliście, prawda? W takim razie, to też jest technicznie niemożliwe. Można tylko teleportować kogoś do siebie i siebie do kogoś. Nie da się przenieść kogoś do kogoś.
    oraz przyśpieszał mastery
    I tutaj wycinek z logów:
    (click to show/hide)
    Z tego wynika, że zrobił to, gdy jeszcze nie rozpoczęliście sparingu, bo dalej ustalaliście, kiedy zaczynacie. Nie ma więc o co się spinać. A jeśli chodzi o regularne pojawianie się masterów -> na Battleserverze jest właczona opcja, która wymusza pojawienie się flag, kiedy zostaną 2 minuty do końca.
    Administratorem był Prusak, który ciągle się z nami wykłócał
    Tego również nie zauważyłem w logach. To wy się między sobą wykłócaliście, Prussak spełniał tylko Wasze prośby.
    Dodatkowo Mati został zbanowany/wyrzucony z serwera w trakcie meczu
    Nie było go na banliście. Wyrzucony też nie został. Oto wycinek z logów:
    (click to show/hide)
    Proszę też o kulturalną wymianę zdań, jeśli wypożyczacie tawerniany serwer.
    (click to show/hide)
    [..]gdyż obawiam się, iż IQ owego admina może być znacznie niższe od krzesła[..]
    Sądzę, że w tym momencie powinieneś przeprosić Prussaka. Szczególnie, że poświęcił wam swój cenny czas.

Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości i wszystko jest dla Was jasne. Pozdrawiam. W razie kolejnych pytań, piszcie.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Koziol

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    • Szerzej znany jako Braciszek Tuck
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 09, 2014, 00:44:43 »
    Sprawdziłem logi, wiec wypowiem się na temat administratora, który wtedy pilnował serwera i zmieniał wam mapy.

Po pierwsze, rezerwacja:Z logów jasno wynika, że niemiłosiernie się przy tym grzebaliście.
    (click to show/hide)
    Ile można czekać? Prussak też ma swój czas. Nie jego wina, że Wasz przeciwnik aż tak się ociągał. Zdjął hasło, gdy rezerwacja wygasła, bo sam też nie miał czasu dłużej siedzieć. Meczu wam nie przerywał.O tych wyimaginowanych nadużyciach wypowiem się niżej. Teraz przejdę do pogrubionej części cytatu. Otóż wszystko wyjaśniły logi. Żeby Wasze wątpliwości się rozwiały, wstawię kilka cytatów ;)
    (click to show/hide)
    Nie do końca rozumiem, co autor miał na myśli, ale chyba chodzi o zdradzanie jednej ze stron pozycji drugiego team'u, tak? Jeżeli dobrze odgadłem myśl tego zdania, to mogę was zapewnić, że niczego takiego nie znalazłem. A w logach są zarówno komunikaty, jak i chaty drużynowe. Zresztą admin ma tylko AdminChat i ogólny, więc o ile nie wchodził do team'u jednej ze stron, nie mógł pisać tylko do nich. To technicznie niemożliwe.Prussak, nie schodził ze spect'a, jak graliście, prawda? W takim razie, to też jest technicznie niemożliwe. Można tylko teleportować kogoś do siebie i siebie do kogoś. Nie da się przenieść kogoś do kogoś. I tutaj wycinek z logów:
    (click to show/hide)
    Z tego wynika, że zrobił to, gdy jeszcze nie rozpoczęliście sparingu, bo dalej ustalaliście, kiedy zaczynacie. Nie ma więc o co się spinać. A jeśli chodzi o regularne pojawianie się masterów -> na Battleserverze jest właczona opcja, która wymusza pojawienie się flag, kiedy zostaną 2 minuty do końca.Tego również nie zauważyłem w logach. To wy się między sobą wykłócaliście, Prussak spełniał tylko Wasze prośby.Nie było go na banliście. Wyrzucony też nie został. Oto wycinek z logów:
    (click to show/hide)
    Proszę też o kulturalną wymianę zdań, jeśli wypożyczacie tawerniany serwer.
    (click to show/hide)
    Sądzę, że w tym momencie powinieneś przeprosić Prussaka. Szczególnie, że poświęcił wam swój cenny czas.

Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości i wszystko jest dla Was jasne. Pozdrawiam. W razie kolejnych pytań, piszcie.

Wszystko ok tylko kiedy po skończeniu się rezerwacji udaliśmy sie na serwer wnl_germany_3. Podałem tą informację tyko vice liderowi naszych przeciwników. Razem z nimi przyszedł również Prußak  (czyżby na ich prośbę?). Po jego wejsciu jako że nie chcielismy by z nami uczestniczył mati dal głosowanie aby go wydalic z serwera. Po tym zdarzeniu glosowanie zostało  odrzucone przez admina a sam mati zbanowany na serwerze wnl_germany_3. Po tym zdarzeniu wyszliśmy z serwera

Tak więc jak sam się ze mna umawialeś Dyktator Prusak mial obslugiwac tylko serwer, który ty nam wyznaczyłeś i ten, który o 21 został odhasłowany, a nie również wnl.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2014, 01:09:25 wysłana przez Szymon98 »

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 09, 2014, 01:06:25 »
    Wszystko ok tylko kiedy po skończeniu się rezerwacji udaliśmy sie na serwer wnl_germany_3. Podałem tą informację tyko vice liderowi naszych przeciwników. Razem z nimi przyszedł również Prußak  (czyżby na ich prośbę?). Po jego wejsciu jako że nie chcielismy by z nami uczestniczył mati dal głosowanie aby go wydalic z serwera. Po tym zdarzeniu glosowanie zostało  odrzucone przez admina a sam mati zbanowany na serwerze wnl_germany_3. Po tym zdarzeniu wyszliśmy z serwera

Tak więc jak sam się ze mna umawialeś dyktator prusak mial obslugiwac tylko serwer, który ty nam wyznaczyłeś i ten, który o 21 został odhasłowany, a nie również wnl.
    Nicki z dużej litery. Nie lubię Prusaka ale jakoś ciężko mi uwierzyć, żeby was aż tak strollował...

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 09, 2014, 01:10:32 »

Tak więc jak sam się ze mna umawialeś dyktator prusak mial obslugiwac tylko serwer, który ty nam wyznaczyłeś i ten, który o 21 został odhasłowany, a nie również wnl.

Odpowiadam za serwer Tawerny, czyli TFW_Battleserver, nie za serwery WNL. Nie wysyłałem tam Prussaka, nie wiedziałem nawet o waszych przenosinach. Nie mam dostępu do logów WNL-ów i nie interesuje mnie co się tam działo. Jak macie jakieś zastrzeżenia w sprawie tamtych serwerów, to udajcie się z tym do ReneKB.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)