Dzisiaj rozmawiałem z Griffem nt. ilości osób w teamach i dowiedziałem się, że jest całkiem spora szansa, że limit zostanie podniesiony do 20 osób, co byłoby dla nas bardzo wygodne, gdyż nie musielibyśmy przeprowadzać dueli pomiędzy osobami, które są na mniej więcej równym poziomie.
Z tego powodu podaję już bardziej oficjalną listę osób które (o ile zmiana w zasadach zostanie przeprowadzona, a nikt jeszcze się nie zgłosi/odejdzie) najprawdopodobniej będą brały udział w NC kawalerii.
Patrykus
Warder
Matim
Jan
Jakub
Makos
Vister
Vanguard
Okra
Frankfurter
Will
Rizzet
Kamidas
Adamov
Iwomichu
Łysy890
WodzuUK
Bohdan
Zahari
Zostało jeszcze jedno wolne miejsce, które uzupełnimy w najbliższych dniach (chętnych jeszcze raz zapraszam!). W każdym razie jestem szczerze szczęśliwy, że udało nam się skompletować skład najlepszych, a nie tych, którzy się znają, a to jest już niemałe osiągnięcie (Belgijka Saka, jedna z lepszych kawalerzystek nie bierze udziału w NC, bo nie lubi jej Martastikiem, kapitanem teamu tego kraju). W ostatnich dniach, kiedy myslałem jeszcze, że nie możemy przekroczyć limitu tych 17 osób i wiedziałem, że kilku osobom, które są naprawdę dobrymi graczami, powiedzieć "nie", to wiedziałem, że doszliśmy do momentu, gdzie nasz skład jest naprawdę elitą, najlepszymi z najlepszych. Naprawdę mnie to cieszy, tym bardziej, że zdaję sobie sprawę z tego, że w tym momencie mamy szanse pokonać nawet team Francji oraz wygrać cały turniej. Jednak aby tego dokonać musimy jak najbardziej udoskonalić naszą taktykę gry a także zgranie, tak aby popełniać jak najmniej błędów oraz móc się jak najlepiej dopasować do dynamicznej sytuacji na polu walki.
Pozdrawiam!