Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Sobota godzina 20:00!  (Przeczytany 54990 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maciek.

• Użytkownik
    • Piwa: 164
    • Steam ID: Mój status Steam
    Szmuteczek :<
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 13, 2014, 19:41:34 »
      • Wprowadzamy względny zakaz pisania na czacie podczas bitwy! Prosimy aby dowódcy klanów pilnowali własnych klanowiczów.
      Czyli za napisanie jak najbardziej sensownego zdania można dostać bana? :<
      Czyli sucha zabijanka... No wiecie zawsze da się pośmiać z dziwnych (czasami zbyt dziwnych) rozmów. Oczywiście z umiarem co do wulgaryzmów, obrażania itp.
      [/list]
      Może i mam zblazowany umysł ale przynajmniej jestem jebnięty :////

Offline Prußak

• Użytkownik
      • Piwa: 253
      • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
      Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
      « Odpowiedź #61 dnia: Stycznia 13, 2014, 19:44:38 »
        • Wprowadzamy względny zakaz pisania na czacie podczas bitwy! Prosimy aby dowódcy klanów pilnowali własnych klanowiczów.
        Nie popadajmy w skrajność, jeśli ktoś coś piszę kulturalnie, bez wyzwisk i przekleństw niech pisze, oczywiście jeśli nie jest to jakiś głupi spam.
        Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
        • Użytkownik
        • Piwa: 612
        Odp: [The Deluge][Event] "The Deluge Organized Warfare" Każda sobota godzina 20:00!
        « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 13, 2014, 19:47:10 »
        Chodzi o to, że obcokrajowcy czują się nieswojo (tak mi się wydaję) I rozumiem to. A teraz takie pytanie po co Wam ten spam na czacie?

Offline Askorti

• Użytkownik
        • Piwa: 53
        « Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 13, 2014, 19:51:04 »
        Słowo "względny" jest tam nie bez powodu...
        Nie chodzi o całkowity zakaz pisania, tylko bardziej o to, by ludzie wstrzymywali się od głupiego spamu.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
        • Użytkownik
        • Piwa: 612
        « Odpowiedź #64 dnia: Stycznia 13, 2014, 20:02:00 »
        Kilka screenów ze strony KiSu ;)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
        • Użytkownik
        • Piwa: 96
        « Odpowiedź #65 dnia: Stycznia 13, 2014, 20:02:55 »
        Definicja słowa "względny": http://sjp.pwn.pl/slownik/2541459/wzgl%C4%99dnie

Czyli nie jest to absolutny zakaz pisania na czacie. Tylko żeby ludzie ogarnęli to co piszą i w jakim celu. Z resztą oglądam właśnie filmiki z eventu. Oto  kilka ostatnie sekund czatu:

-HEE
        -ciota!
        - jaki niefart!
        - też Cie kocham
        -WFT!? 
        - chcesz to mogę dać Tobie maść na ból dupy.

Dodać do tego komunikaty o TK, jakieś inne informacje i mamy zawalony na pół monitora czat.

Offline TiCz

• Użytkownik
        • Piwa: 2
        « Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 16, 2014, 21:13:20 »
        Przypominam o potwierdzeniu obecności klanów zarejestrowanych, gdyż swą obecność zatwierdziła tylko połowa pułków.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
        • Użytkownik
        « Odpowiedź #67 dnia: Stycznia 18, 2014, 15:37:50 »
        Zapraszam wszystkich dowódców klanów 30 minut przed bitwą!

Obowiązkowy TeamSpeak na dzisiejszą bitwę: 178.217.186.86:10247

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
        • Użytkownik
        « Odpowiedź #68 dnia: Stycznia 18, 2014, 22:36:22 »
        Jak się podobało? Macie jakieś filmiki lub screeny?

Offline Matim

• Użytkownik
        • Piwa: 54
        • Matim loves you

Offline Piastun

• Użytkownik
        • Piwa: 82
        « Odpowiedź #70 dnia: Stycznia 19, 2014, 00:10:52 »
        Z tego co widzę to w 12:16 pan 14pk_StKir_Adamov "gliczuje" muszkiet przynajmniej 7 razy z rzędu. Oj nieładnie...

Offline Patrykus

• Użytkownik
        • Piwa: 10
        • 14pk_Darth_Patrykus
          • Forum 14pk
        « Odpowiedź #71 dnia: Stycznia 19, 2014, 00:47:43 »
        Został upomniany. Przepraszamy za brak czujności.
        « Ostatnia zmiana: Stycznia 19, 2014, 03:15:20 wysłana przez Patrykus »

Offline Czeremis

• Użytkownik
        • Piwa: 81
        « Odpowiedź #72 dnia: Stycznia 19, 2014, 01:29:23 »
        To trzeba byś skrajnym idiotą żeby glitchować na takiej bitwie... Według mnie perm się należy jak nic
        Ale bardziej mnie martwi to, że sobie tak bezkarnie glitchował przez dobre pół minuty w ogóle bez reakcji otoczenia. Żaden z dowódców go od razu nie upomniał, nikt nie zwrócił uwagi na to. A chyba trudno nie zauważyć obok siebie gościa ładującego jak z KM'a... Daliście dupy panowie i jesteście tak samo współwinni każdego kolejnego glitcha uwiecznionego na tym filmie.
        W związku z tym jestem sceptyczny co do skuteczności tego "upomnienia", skoro jak widać w 14pk się toleruje takie zachowanie na bitwie
        Vid Breitenfeld vi togo Pappenheim i vår famn;
        vi skrefvo på Kronenbergs brynja vårt namn;
        vi svedde grått skägg för Tilly vid Lech;
        vi blödde med kungsblod vid Lützens häck.  

Offline Patrykus

• Użytkownik
        • Piwa: 10
        • 14pk_Darth_Patrykus
          • Forum 14pk
        « Odpowiedź #73 dnia: Stycznia 19, 2014, 02:32:16 »
        Filmik nie pokazał całej bitwy, po odkryciu przez nas, że glitchuje, reakcja była natychmiastowa. Podczas dowodzenia skupiam większość uwagi na tym co się dzieje na polu walki. Reszta też była skupiona na swoim zadaniu. Ban w tym wypadku był by bezsensowny w porównaniu do występków niektórych osób z poprzednich eventów. Jeżeli koniecznie chcesz ścigać ludzi, którzy nie dostosowali się w jakiś sposób to zasad to proponuje zacząć od randomów po stronie szwedzkiej :)

Mały prezent ode mnie:

(click to show/hide)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
        • Użytkownik
        « Odpowiedź #74 dnia: Stycznia 19, 2014, 06:16:07 »
        A oto filmik widziany z punktu widzenia osoby, której oddział ginął jako pierwszy a zabijał ( jeśli w ogóle) jako ostatni. Polecam wszystkim obejrzeć całość.

http://www.youtube.com/watch?v=seC_JrgrR4E&feature=youtu.be