Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Chciałbym aby opinia publiczna to zobaczyła,  (Przeczytany 11102 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Chciałbym aby opinia publiczna to zobaczyła,
    « Odpowiedź #45 dnia: Grudnia 11, 2013, 08:58:43 »
    Jeśli Luca nie odpowiada na twoje prośby wyjaśnienia tej sprawy to rzeczywiście jest to nie w porządku wobec Ciebie i sprawa powinna się czym prędzej wyjaśnić.
    Luca jest do dziś(chyba już wrócił) na wyjeździe. W każdym razie wróci i się z tym wszystkim tutaj rozprawi.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #46 dnia: Grudnia 11, 2013, 10:23:53 »
    Mam nadzieję, że wystarczy. Pozdro.

Duże masz zbiory Aharo :O Nie wiedziałem, że u Ciebie jest takie zapotrzebowanie na to ;)
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #47 dnia: Grudnia 11, 2013, 14:47:47 »
    Chłopaki,
    Mi tu chodzi nie o mój temat jak niektórzy w swojej prostocie interpretacji dostrzegli, ale o brak komunikacji z użytkownikami jak zauważył Veinrus, oraz o usuwanie i blokowanie tematów w których ludzie dyskutują i wyrażają opinię czasem sprzeczną z opinią modów. Rome już zaczął moderowanie w dobry według mnie sposób [i narazie to działa], jak coś jest nie tak to pisze posta który zwraca rozmowę na właściwe tory, dopiero potem używa admina. Maskowanie problemów ich nie usuwa. Forum jest po to żeby dyskutować, nie żeby zamykać wątki. Poza tym ludzie również tępią się wzajemnie a nic się z tym nie robi, a mój biedo temat który niczego złego nie zrobil został usunięty, lol.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2013, 16:17:41 wysłana przez KomandorCzolo »

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #48 dnia: Grudnia 11, 2013, 17:52:38 »
    Czoło dalej nie rozumiesz aluzji? To znowu powiem Ci wprost (a co tam, hejtuj! :D:D)
    'Niektórym' nie warto już zwracać uwagi!
    A ponieważ niektórzy są kulturalni, nie tak jak ja, to nie chcieli Ci tego powiedzieć prosto w twarz, bo to niegrzeczne.
    :D:D

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 11, 2013, 18:54:24 »
    Sorry Hakeruss, nie zwracam uwagi na debilne posty i przez przypadek musiałem również przegapić Twoje ;_;

Wiem że Tobie nie warto już zwracać uwagi, ale dobrze że to rozumiesz, tylko nie pojmuję po co to tutaj piszesz.

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #50 dnia: Grudnia 11, 2013, 21:51:21 »
    (click to show/hide)

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #51 dnia: Grudnia 11, 2013, 22:07:16 »
    Zamknijcie ten temat pls :D
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #52 dnia: Grudnia 12, 2013, 22:45:51 »
    Beka z was i mass butthurtu

Offline hakeruss

• Użytkownik
    • Piwa: 30
    • To ja :D:D
    « Odpowiedź #53 dnia: Grudnia 12, 2013, 23:01:19 »
    Beka z was i mass butthurtu

Cicho :P Też nie zaczynałeś jako miszcz, musiałeś się na czymś uczyć na początku :D:D
    :D:D

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #54 dnia: Grudnia 13, 2013, 12:31:45 »
    Chyba czas zakończyć tą farsę...

Może po kolei, przejrzałem swoją skrzynkę prywatnych wiadomości i nie widzę tam ŻADNEJ wiadomości od ciebie Czoło. Wydaje mi się, że jeżeli chce się jakąś sprawę załatwić to najpierw pisze się do osoby zainteresowanej a nie próbuje prać brudy publicznie... Ale widocznie myliłem się, kultura w internecie nie obowiązuje... Tak więc NIE, nie próbowałeś załatwić sprawy z administracją, od razu wolałeś zwrócić sie do mas. Ja się zachowuję dziecinnie?
    Dwa, próbujesz usprawiedliwiać swój konfliktogenny temat Hitmenami ale nawet nie zadałeś sobie trudu sprawdzić na jakiej zasadzie ten klan na Tawernie funkcjonuje. Pozwól, że cię uświadomię. Wszelkie ich "polowania" zgłaszane są i rozpatrywane POZA naszym serwisem, na zewnętrznej stronie, ty jednak wolałeś sobie jakieś pseudo rozprawy odwalać tu. Na to zgody nigdy nie było i nie będzie.

Wydaje mi się, że sprawa wystarczająco jasno została naświetlona. Temat zamykam. Na przyszłość proponuję sprawy związane z administracją kierować do administracji.

P.S. Zapomniałbym, teksty typu "wyjdź" czy "zamknij mordę" proponuję zostawić dla kolegów z ławki/ piaskownicy, tutaj  nie będą tolerowane.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline KomandorCzolo

• Użytkownik
    Rozumiem
    « Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 13, 2013, 15:01:45 »
    Rozumiem że dyskusja się kończy jak sie admin wypowie. Nawet nie dałeś szans na kontrargumentację z mojej strony.
    No ale do rzeczy

Chyba czas zakończyć tą farsę...

Może po kolei, przejrzałem swoją skrzynkę prywatnych wiadomości i nie widzę tam ŻADNEJ wiadomości od ciebie Czoło. Wydaje mi się, że jeżeli chce się jakąś sprawę załatwić to najpierw pisze się do osoby zainteresowanej a nie próbuje prać brudy publicznie... Ale widocznie myliłem się, kultura w internecie nie obowiązuje... Tak więc NIE, nie próbowałeś załatwić sprawy z administracją, od razu wolałeś zwrócić sie do mas. Ja się zachowuję dziecinnie?
    Dwa, próbujesz usprawiedliwiać swój konfliktogenny temat Hitmenami ale nawet nie zadałeś sobie trudu sprawdzić na jakiej zasadzie ten klan na Tawernie funkcjonuje. Pozwól, że cię uświadomię. Wszelkie ich "polowania" zgłaszane są i rozpatrywane POZA naszym serwisem, na zewnętrznej stronie, ty jednak wolałeś sobie jakieś pseudo rozprawy odwalać tu. Na to zgody nigdy nie było i nie będzie.

Wydaje mi się, że sprawa wystarczająco jasno została naświetlona. Temat zamykam. Na przyszłość proponuję sprawy związane z administracją kierować do administracji.

P.S. Zapomniałbym, teksty typu "wyjdź" czy "zamknij mordę" proponuję zostawić dla kolegów z ławki/ piaskownicy, tutaj  nie będą tolerowane.

Raz: Jeżeli Luca uznajesz się za jedynego admina to się mylisz. Nigdzie nie napisałem że próbowałem rozmawiać z Tobą. Dwa: Który klan ma napisane że rozgrywa bitwy?

Offline Raberr

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Rozumiem
    « Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 13, 2013, 15:54:56 »
    Mam jeszcze pytanie do luki w sprawie podpierania się Hitmanami. Czy w regulaminie forum jest coś na temat własnych rozpraw? bo nie zauważyłem żadnego punktu zabraniającego tego, więc na jakiej podstawie będzie to tępione?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Rozumiem
    « Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 14, 2013, 15:17:11 »
    Odpowiedz mi Czoło na jedno proste pytanie: chcesz koniecznie zrobić debila z siebie, ze mnie czy z jeszcze kogoś innego?

Przez 4 strony tego tematu płaczesz, że nie odpowiadam. Jak już ci odpisałem to nagle stwierdzasz, że wcale nie mojej odpowiedzi oczekujesz... No to ja się pytam o co chodzi??? Może naprawdę maść polecana przez kolegów wyżej się przyda?

(...) Dwa: Który klan ma napisane że rozgrywa bitwy?
    Ja ci żadnych bitew nie każę rozgrywać, ja oczekuję, że mi syfu na forum nie zrobisz.

Mam jeszcze pytanie do luki w sprawie podpierania się Hitmanami. Czy w regulaminie forum jest coś na temat własnych rozpraw? bo nie zauważyłem żadnego punktu zabraniającego tego, więc na jakiej podstawie będzie to tępione?
    Pozwolisz, że posłużę się konkretnymi cytatami z Regulaminu Forum oraz Regulaminu działu klanowego. Aby ułatwić ci czytanie specjalnie podkreślę najbardziej interesujące fragmenty, zwróć na nie szczególną uwagę.
    (...)
    4. Masz prawo do wyrażania własnej opinii i poglądów. Pamiętaj jednak, że na tym forum nie masz prawa, w żaden sposób, nikogo prowokować, wyzywać i obrażać!
    (...)
    (...)
    6. Na forum tępi się pisanie wyłącznie WIELKIMI LITERAMI, StYlOo pOkEmOnuFF, Pisania Każdego Wyrazu Z Dużej Litery i każdej innej oznaki braku mózgu.
    (...)
    (...)
    16. Admini i moderatorzy mają pełną dowolność w interpretacji regulaminu.
    (...)

(...)
    2. Oczywiste jest, że w tym dziale, jak i na całym forum, obowiązuje regulamin wiec wszelki spam, wyzwiska, prowokowanie i inne oznaki debilizmu będą nagradzane.
    (...)
    (...)
    3. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu. Wszelkie pretensje o wynik meczu lub inne sprawy między klanowe załatwiaj poprzez PM
    (...)
    (...)
    5. Administracja mountblade.info nie będzie karała użytkowników za przewinienia popełnione poza tym forum.
    (...)
    Mam nadzieję, że wszelkie wątpliwości zostały już wyjaśnione.

Na koniec przywołam jeszcze raz jeden, szczególnie istotny tu punkt Regulaminu:
    (...)
    16. Admini i moderatorzy mają pełną dowolność w interpretacji regulaminu.
    (...)

P.S. Czoło, zapomniałem ci po części przyznać rację. Jestem tu jedynym adminem, na czas nieobecności Sonera w pełni go zastępuję.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"