Chyba czas zakończyć tą farsę...
Może po kolei, przejrzałem swoją skrzynkę prywatnych wiadomości i nie widzę tam ŻADNEJ wiadomości od ciebie Czoło. Wydaje mi się, że jeżeli chce się jakąś sprawę załatwić to najpierw pisze się do osoby zainteresowanej a nie próbuje prać brudy publicznie... Ale widocznie myliłem się, kultura w internecie nie obowiązuje... Tak więc NIE, nie próbowałeś załatwić sprawy z administracją, od razu wolałeś zwrócić sie do mas. Ja się zachowuję dziecinnie?
Dwa, próbujesz usprawiedliwiać swój konfliktogenny temat Hitmenami ale nawet nie zadałeś sobie trudu sprawdzić na jakiej zasadzie ten klan na Tawernie funkcjonuje. Pozwól, że cię uświadomię. Wszelkie ich "polowania" zgłaszane są i rozpatrywane POZA naszym serwisem, na zewnętrznej stronie, ty jednak wolałeś sobie jakieś pseudo rozprawy odwalać tu. Na to zgody nigdy nie było i nie będzie.
Wydaje mi się, że sprawa wystarczająco jasno została naświetlona. Temat zamykam. Na przyszłość proponuję sprawy związane z administracją kierować do administracji.
P.S. Zapomniałbym, teksty typu "wyjdź" czy "zamknij mordę" proponuję zostawić dla kolegów z ławki/ piaskownicy, tutaj nie będą tolerowane.