Próbowałem to załatwiać po dobroci, na PW i ts 4pp...
Niestety, lecz twoja osoba nie wiem, czego tak na prawdę szukała na naszym TS'ie. Maciej ostatni raz na naszym TS'ie był 3-4 tygodnie temu. Przyszedłeś z pretensją, że jest bezprawie, lecz my nic nie możemy zrobić. Prosiłeś nas o interwencje w czymś co nie bardzo rozumiemy. TS 4pp nie jest miejscem administracji oraz my sami nią nie jesteśmy. Jesteśmy clan'em do gry, władzy nie mamy. Rozumiem, że walka z administracją "na zawsze". Ale szukanie w ludziach i społeczności, ba robienie sobie "pleców" i szukanie sobie partii do walki z "tym", w sposób publiczny jest nie na miejscu... nie głupie, trudniej walczyć z jednym człowiekiem, więc lepiej jak cała scena będzie walczyć. 100vs1... to takie fair. Jestem ciekawy, czy sir Luca również przygotował propagandę, aby zachęcić rzesze ludzi do swojej racji. Co do zachowania. Rozumiem, że nie doszło do porozumienia dlatego takie postępowanie ma swoje podłoże. Administracja winna bardziej rozmawiać z "tawerną" sami nią jesteśmy. Pamiętam jak potraktowano Raddeo... i mimo, że chłopak pisał, że ma problem z plagiatem osobiście do administracji, nie zrobiono NIC. Dopiero moja interwencja
(niestety) coś z tym zrobiła i był to dla mnie cios w "takim" zachowaniu administracji. Dlatego po części rozumiem zachowanie, albo staram się zrozumieć dlaczego powstało to... coś.
Co do wcześniejszych postów hakeruss'a. Można się czepiać, że mówi jak z wykładu prawa, przykłada się na konstytucję... ale koło 3/4 jego wypowiedzi mają argument. Baaa... część nich sprawdziłem i ma chłopak rację. Ale nie w regulaminie problem, lecz braku informacji i interwencji administracji w działaniu. Proszę wytłumaczyć użytkownikowi Czolo rzeczowo jego postępowanie i zakończyć cyrk omijania ludzi i problemu, który wynikną. Mam nadzieję, że tego typu "sceny" będą ostatnim incydentem administracji, jak i użytkowników. Jeżeli administracja zacznie traktować właścicieli kont rzeczowo lub jak ludzi nie ma to znaczenia... ważne, aby z nami rozmawiali, a nie uciekali lub milczeli, bo tak. Wiele osób popełnia błędy i nawet o nim nie wie. Kara... pach. "ale za co... co ja zrobiłem... mamo nie bij"... śmieszne, ale się dzieje. Wątek uważam, za przykład braku konwersacji na płaszczyźnie Admin vs. Użytwkonik.
Konik?что?!