No nie wierzę. Następny. Jakich zagrywek się po mnie nie spodziewałeś? Że gram? Walczę? Maszeruję? Nie wiem kto ma jakie układy z HABem i wsio mi to ryba. Dla Sztokholmu HAB przegrał 2 ostatnie wojny z HRE i przez interwencje m.in. SCA mógł sobie 1vs1 powalczyć z HRE, żeby żaden sęp nie pokusił się na łatwy łup, f.ex. PLC.
Nie wiem czy to będzie uczciwe 2vs2, bo Twoja rola adwokata wczoraj zakrawała o kombinowanie, a ze swej strony Warszawe spalę. Symbolicznie jedną pochodnią. Wzywam wszystkich podwładnych ludzi północy, sztuk jedna, żeby na swoich prześlicznych drakkarach płynęły i kupowały żelazem wszystko wzdłuż Wisły i innych potoczków POL. Tako rzecze jarl.
Poza tym pierwszy raz spotykam się z neutralnością zakazującą MA. To jego sprawa, HAB jest niepodległy. Jak dotąt tylko w NAPie(i to nie każdym) był zakaz MA dla wroga, jeśli graniczył z drugim krajem, który ma NAPa, np HAB-POL. Nie wiem czy taki macie, ja o to pytać nie będę. Nie wspomnę już o tym, że HAB to mój sojusznik i przez mariaż kuzyn. Samo MA wziąłem zaś TYLKO i WYŁĄCZNIE po to, żeby wyłączyć forsowny marsz. Widać nie dosięgam Xeno do pięt, bo do łba mi nie wpadło, żeby iść teraz do Turcji. W przyszłości spodziewaj się niespodziewanego.