Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][Iron] Iron Knights  (Przeczytany 19633 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [Native][Iron] Iron Knights
    « Odpowiedź #60 dnia: Marca 29, 2014, 15:12:12 »
    Za to swoj zerowy poziom intelektualny pokazałeś nie raz, pokazujesz go ponownie, nie rozróżniając ironii od poważnej dyskusji XD

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Marca 29, 2014, 15:13:52 »
    Chyba swędzi Cie stuleja Nabthasan jak odzywasz sie w takim tonie do innego usera.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #62 dnia: Marca 29, 2014, 15:20:10 »
    W którym miejscu niby masz tutaj ironię/poważną dyskusję? Ja tu widzę jeden wielki spam, Kamillo. Rich nie ma nic wspólnego z Krymem (no, może poza chęcią, aby tam mieszkać). Zaś dyskwalifikacja Rosji była jak najbardziej słuszna - za cheaty(domniemane) i oszustwa w rosterze(pewne).

Ironi to klan na dywizję C i środek tabeli, na nic więcej bym nie liczył. Mówienie o nich jako o głównej sile Polski to ujma dla SRC.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #63 dnia: Marca 29, 2014, 16:19:04 »
    Kamillo to dobrze że Polskie klany też zaczynają coś grac na scenie już nie tylko Polskiej ale też i Europejskiej. Zwiększają swojego skila a ja do tego nic nie mam. Ja po prostu nie lubię oszustów czy to w grze czy w realu. Mogę się mylić że mają WH ale skoro sporo osób uważa tak samo jak ja i nawet na IG admini mieli co do tego wątpliwości jeżeli chodzi o czystą grę Iron to musi być w tym ziarno prawdy. Można powiedzieć że nie chcę by jakiś Polski klan zakończył grę w WNL3 po 1 tygodniu bo udowodnią komuś WH. Jeżeli się mylę i na 100% nie macie WH i macie czyste sumienie to przepraszam ale jeżeli je macie to radze wam tylko pozbyć się jego szybko.

Offline Hawkeye

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #64 dnia: Marca 29, 2014, 17:11:58 »
    Skoro tylko radzisz nam usunąć WH to nie ma sprawy mogę cię zapewnić że WH nie mamy i nie zamierzamy pobierać, co do adminów IG to nie słyszałem żadnych skarg z ich strony więc nie wiem o czym mowa. Mówisz że nie masz 100% na to czy mamy WH czy też nie niemniej ja mogę ci zagwarantować że nie korzystamy z żądnych "wspomagaczy"  i nie zamierzamy z nich skorzystać, raz już popełniliśmy ten błąd i wiele nas on kosztował dlatego nie zamierzamy popełniać go ponownie. Przykro mi że macie wobec nas jakiś problem jednakże my nie zrobiliśmy nic co mogło by w jakiś sposób obrazić klan SRC a patrząc na posty Carpe widzę że pałacie do nas nie tyle niechęcią co wręcz nienawiścią. Jeżeli w jakiś sposób was obraziliśmy to bardzo przepraszam i jeżeli powiecie o co chodzi to postaramy się to naprawić nie potrzebujemy żadnych wrogów.

Podsumowując, zapewniam wszystkich iż nie korzystamy z "wspomagaczy" nie mniej jednak jeśli ktoś jest co do tego niepewny proszę skontaktować się z nami poprzez stronę klanu bądź bezpośredni poprzez steam a my postaramy się wyjaśnić tą sprawę, dalsze spamowanie naszego postu spowoduje jedynie jego zamknięcie nic poza tym.

Arthasanie wypowiadasz się na nasz temat nic nie wiedząc o sprawie, jeżeli chcesz tylko nabić sobie posty to rób to gdzie indziej. Ciebie również zapewniam że ja sam nie używam haków czy też innych niedozwolonych modyfikacji do gry, i twoje oskarżenia padające w moja stronę na serwerze IG były bezpodstawne i jak myśle spowodowane tylko tym że ja tabele otwierałem natomiast ty byłeś na szarym jej końcu.

Kamilo dzięki za poparcie a także miłe słowo a co do tej "siły polskiej" może i mają racje nie jesteśmy jakimiś mego koxami nie mniej zapewniam że wciąż się doskonalimy i może w niedalekiej przyszłości stanie sie to prawdą :D   

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #65 dnia: Marca 29, 2014, 17:18:36 »
    W którym z moich postów masz coś o oskarżeniach o WH na IG? Wymyśliłeś sobie jakąś historię, chłopie...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #66 dnia: Marca 29, 2014, 17:23:58 »
    W którym z moich postów masz coś o oskarżeniach o WH na IG? Wymyśliłeś sobie jakąś historię, chłopie...
    hehe, dokładnie :D

Też mam swoje zdanie w tym temacie, jednak jedno mądre zdanie padło w wypowiedzi Hawkeye- tu się robi już spam, więc nie będę tego kontynuował i nie wypowiem się w tej sprawie.

Mam jednak jedno pytanie do Hawkeye. Jesteś świadom, że po dostaniu bana, nie możesz zakładać kolejnych kont? A jak multikonta "UrbanWarrior" Ci nie wykryli, a dostałeś na nim 15 punktów, to zakładanie kolejnego konta też nie jest mądrym rozwiązaniem ;-) To taka wskazówka na przyszłość.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Hawkeye

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #67 dnia: Marca 29, 2014, 19:21:22 »
    Nie wymyśliłem, napisałeś tak na serwerze nie na tawernie, grałem wtedy z Ramirezem i Zwiadowcą (jak jeszcze grał u nas).

Jeżeli ci to przeszkadza to mnie zbanuj i nie będziesz miał już problemu, Urban dostał blokadę na pisanie tak na prawdę za nic nie było żadnych podstaw do blokady tylko adminom zabrakło argumentów i wyciszyli, a na co komu konto z którego nie można pisać.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #68 dnia: Marca 29, 2014, 19:39:24 »
    Wątek zamknięty do odwołania

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #69 dnia: Marca 29, 2014, 21:03:05 »
    Ale taki temat to do archiwum proszę pana.
    DANCE OR GET BANNED