Skoro tylko radzisz nam usunąć WH to nie ma sprawy mogę cię zapewnić że WH nie mamy i nie zamierzamy pobierać, co do adminów IG to nie słyszałem żadnych skarg z ich strony więc nie wiem o czym mowa. Mówisz że nie masz 100% na to czy mamy WH czy też nie niemniej ja mogę ci zagwarantować że nie korzystamy z żądnych "wspomagaczy" i nie zamierzamy z nich skorzystać, raz już popełniliśmy ten błąd i wiele nas on kosztował dlatego nie zamierzamy popełniać go ponownie. Przykro mi że macie wobec nas jakiś problem jednakże my nie zrobiliśmy nic co mogło by w jakiś sposób obrazić klan SRC a patrząc na posty Carpe widzę że pałacie do nas nie tyle niechęcią co wręcz nienawiścią. Jeżeli w jakiś sposób was obraziliśmy to bardzo przepraszam i jeżeli powiecie o co chodzi to postaramy się to naprawić nie potrzebujemy żadnych wrogów.
Podsumowując, zapewniam wszystkich iż nie korzystamy z "wspomagaczy" nie mniej jednak jeśli ktoś jest co do tego niepewny proszę skontaktować się z nami poprzez stronę klanu bądź bezpośredni poprzez steam a my postaramy się wyjaśnić tą sprawę, dalsze spamowanie naszego postu spowoduje jedynie jego zamknięcie nic poza tym.
Arthasanie wypowiadasz się na nasz temat nic nie wiedząc o sprawie, jeżeli chcesz tylko nabić sobie posty to rób to gdzie indziej. Ciebie również zapewniam że ja sam nie używam haków czy też innych niedozwolonych modyfikacji do gry, i twoje oskarżenia padające w moja stronę na serwerze IG były bezpodstawne i jak myśle spowodowane tylko tym że ja tabele otwierałem natomiast ty byłeś na szarym jej końcu.
Kamilo dzięki za poparcie a także miłe słowo a co do tej "siły polskiej" może i mają racje nie jesteśmy jakimiś mego koxami nie mniej zapewniam że wciąż się doskonalimy i może w niedalekiej przyszłości stanie sie to prawdą :D