Tu jest
źródło tekstowe powyższego filmu jakby ktoś chciał.
Przepraszam w imieniu swoim i Hubtusa że nasz dział zasadniczo jakiś czas temu umarł, ale po prostu nie mamy tu o czym pisać. Wymyślona na szybko wymówka jest taka, że blogi nie niosą ze sobą praktycznie żadnych ciekawych informacji.
Widać to nawet po tytule filmu podlinkowanego przez kolegę wyżej - '
NEW BANNERLORD Gameplay! FINALLY!' napawałby ekscytacją dwa lata temu, kiedy o gameplayu nie było dużo wiadomo. Tu po prostu ktoś chodzi sobie po mieście i robi oblężenie, czyli coś czego po Gamescomie z grywalnym demem w sierpniu ubiegłego roku mamy cały wysyp na yt. Nie jest to nic nowego, nie jest to nic czego jeszcze nie widzieliśmy - i tak jest ze wszystkimi puszczanymi przez TW w eter blogami. Od Gamescomu nie było ani jednej wyjątkowo wyróżniającej się, ciekawej informacji.
Jak zapewne zauważyliście, mi już nawet nie chce się aktualizować blogów na liście. Straciłem poczucie sensu tego, o ile wcześniej były jakkolwiek merytoryczne, teraz wyczytacie z nich który pracownik jaką frakcję lubi i dlaczego. Czasami na pocieszenie ostatnie pytanie w wywiadzie będzie o jakiś aspekt gry, ale i tak rzadko poruszane są tam ciekawe tematy.
Na zakończenie pozwolę sobie zaznaczyć, że nadal śledzę te newsy, więc jako newsmani całkowicie nie zniknęliśmy. Jak pojawi się coś ciekawszego, dam znać. Trwonienie godzin w celu tworzenia większych projektów poprzez jakieś usilne poszukiwanie najdrobniejszych ciekawostek z tych blogów coby na forum wrzucić nie ma sensu przez pryzmat skromnych rozmiarów naszego community - mam nadzieję, że jesteście w stanie to zrozumieć.
Buziaki, dobranoc <3
Dodaję poprzez edycję:
Wydźwięk całego tego posta to trochę "wszystko to już było, po co to wrzucasz, my wiemy, nic nowego, idź stąd". Zaznaczam, że absolutnie tak nie jest. Zachęcamy do dyskusji w tym temacie o wszystkim co związane z Bannerlordem - o nieco starszych informacjach też warto zamienić kilka słów. :)