Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pierwsza bitwa.  (Przeczytany 13039 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pogomce

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • WV_Rastablasta
    Odp: Pierwsza bitwa.
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 08, 2010, 16:24:14 »
    Sam koń (mount) nie wystarczy, potrzebny jest zamach godny Podbipięty (Blade) - Banda rabusi była moczniejsza, więc po wczytaniu gry odpowiednio dobrałem cel :) Banda wieśniaków walczyła dzielnie, ale na niewiele im się to zdało :P

Offline Mikidius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 20, 2010, 16:02:51 »
    Moja pierwsza bitwa to byłem chyba ja z mieczem i tarczą kontra 9 grabieżcom.Po 5(chyba) minutach udało mi sie wygrać.Troche długo to trwało bo jakimś cudem powalili mi konia xd.

Offline matilon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 20, 2010, 18:23:07 »
    W swojej pierwszej byłem ja vs. 5 bandytów z gór. Rozbiłem ich wszystkich, ale mój koń został okulawiny, a ja straciłem 30% hp.

Offline Lord Dawo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 20, 2010, 19:17:35 »
    A w mojej pierwszej bitwie walczyłem z grabieżcami 10 ich chyba było przegrałem bo nie wiedziałem jak zmienić broń(miałem demo i nie sprawdzałem bo nie wiedziałem co to jest) krążyłem do okoła nich i szczelałem z kuszy ale i tak nie trafiłem a gdy brakło mi naboi to ich tratowałem i mnie załatwili.
    "Również mam tą grę z Komputer
    Świat i grałem w nią 4 lata a po 3
    latach się skapłem że żeby
    budować budynki muszą być one
    połączone chodnikiem."
    acoaco122

"[Nd 12:01] <Elsevier> a ja nie mam kompa bo w naprawie! Od 3dni pisze na tawernie na komie. Jestem hardcorem :>
    [Nd 12:04] <Zowi> I teraz Dawo wchodzi do gry... :P
    [Nd 12:04] <Lord Dawo> Ja synku robię moda mając neta tylko na komórce to ja jestem hardcorem mnie nie przebijesz :D
    Nd 12:04] <Zowi> Haha a nie pisałem? :D"
    :D

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 20, 2010, 19:26:11 »
    W mojej pierwszej bitwie walczyłem z 6 rabusiami albo grabieżcami. Pokonałem ich tracąc jakieś 40 % hp. Dodatkowo walczyłem wtedy na górzystym terenie.

Offline Sowa69

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 21, 2010, 13:41:06 »
    Gdy pierwszy raz walczyłem na arenie w wersji demo udało mi sie pokonać 15 przeciwników kosturem.

Offline Zagłoba Kmicic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 25, 2010, 21:28:47 »
    Heh ja to zbierałem na początku całą hołotę z wiosek miałem ich 50 :) i zaatakowałem morskich najeźdźców wygrałem.Było to w 2008 roku.
    "Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości''

Offline Abdullah

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    « Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 26, 2010, 11:17:33 »
    Moja Pierwsza Walka to była gdy byłem nowicjuszem i testowałem każde możliwe działanie no i z jakimś 1 zwerbowanym pamiętam swadianem zaatakowałem wioskę przez przypadek no i pamiętam , że wygrałem bo już walczyć umiałem (samouczek) wiecie jak to wieśniacy nie stanowili problemu.Także pamiętam , że mój wieśniak został ogłuszony.

Offline Sir Leonidas

• Użytkownik
    • For the Emperor!!!
    « Odpowiedź #68 dnia: Grudnia 28, 2010, 14:18:00 »
       Moja pierwsza walka jeśli można tak to nazwać była przy obozie szkoleniowym przy wsi Rebache ( Vaegirowie ). nIe orientowałem sie w sterowaniu i mnie napadło parę rabusi. Kiedy zaczęła się bitwa padał deszcz. Patrze nikogo nie było, no to schodze z konia i ich szukam nagle mnie podeszli od tyłu i wzieli do niewoli.

Offline sztaficer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Grudnia 28, 2010, 14:34:52 »
    W moim przypadku pierwsza bitwa rozegrana była na zwykłym M&B. Najpierw posiedziałem na obozie i zachwycałem się jazdą konną a potem jakimś cudem zrekrutowałem wieśniaków. Nagle coś mnie zatrzymało - grupa 7 rabusiów. Obrażenia miałem na 1/4 więc wygrałem bez straty, to było ponad rok temu :D