Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Napoleonic Wars][L'aigle] 1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Księstwa Warszawskiego  (Przeczytany 21073 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    Odp: [Napoleonic Wars][L'aigle]1 Pułk Szwoleżerów-Lansjerów Księstwa Warszawskiego
    « Odpowiedź #60 dnia: Listopada 13, 2013, 21:30:14 »
    To fakt, czasem Snoge wali takie posty jakby nie miał nic innego do roboty, tylko siedzieć i sobie statystki podliczać :p
    A co, to zmęczonemu człowieczkowi nie można wybaczyć błędu? Miałem dzisiaj straszny dzień, więc nie czepiajcie się, proszę. Dziękuję.

Edit: Nie podliczam statystyk, tylko uczestniczę w konwersacji!

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Redrum

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    stwierdzam zgon

Offline Zahari

• Użytkownik
    • Piwa: 113
    Zabili go i umarł
    (click to show/hide)

Offline WodzuUK

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Z dniem dzisiejszym odchodze z 1ps, kończe także czynny udział w scenie NW. Co sie tyczy moich powodów, jest ich pare. Jednym z głównych powodów jest to że jak się dowiedziałem od Ryby ''wszyscy'' członkowie 1ps mnie winią za stan obecny Pułku, drugim powodem jest to że jestem zmęczony ganianiem ludzi na bitwy żeby tylko dostać odpowiedź ''nie moge'' (Pomimo ze zawsze takie osoby tym czasie graly w inne gry) i pomimo dużej liczby osób w Pulku bywały sytuacje że ja jako jedyny siedziałem na kanale bitwy I nikt inny nie raczył do mnie dołączyć. Trzecim ważnym powodem był powodów że ryba chciał mnie zdegradować i awansować osobe kompletnie, moim zdaniem nie nadającą się na stopień oficerski. Czwartym i bardzo ważnym powodem był brak wsparcia ryby w sprawach zewnętrznych, wszyscy chyba wiedzą lub przynajmiej zdają sobie sprawę że to ryba zmusił mnie do zmiany mojej decyzji co do członkostwa 1ps w drużynie narodowej na NW dowodzonej przez Wardera, gdzie zagroził mi ''utrate'' honoru i wywaleniem z pułku, jeżeli swojej decyzji nie zmienię.

Odchodzę na swoistą ''emeryture'', i jest możliwy mój powrót po ukazaniu się L'aigle. Dla tych którzy chcą wiedzieć, będę czasami do dyspozycji jako ''invite'' na bitwy, turnieje itp.

Także, dziękuję wszystkim ludzią z 1ps, 4pp, 5pp 14pk, 7pg... sojusznikom i trollom za dwa lata wspólnej gry.

I zostawie cos jeszcze dla 1ps ''Wy w wojnę beze mnie nie leźcie, wy ją beze mnie przegracie. ''.

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    I tak oto historia zatacza koło. Dobrze wiem co teraz przechodzisz, zwłaszcza część dotyczącą oficerów. Wielka szkoda, że 1ps stracił jedną z nielicznych osób z którymi można się było w jakiś sposób dogadać. Życzę Ci powodzenia zarówno w życiu osobistym jak i w wirtualnej "karierze".

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    Żegnaj Damianie :*
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
       Prawdę mówiąc (serio), traktowałem Cię jako wroga i człowieka podobnego do Ryby(Sam spór między 14pk a 1psem wziął się od prób wyrwania "sojusznikowi" ok. 1/3 graczy), dopóki nie posłuchałem Ciebie na tsie. Zabrzmi to brutalnie ale wtedy zdałem sobie sprawę, że raczej jesteś osobą pokroju Patrykusa, która tak sobie wybrała "szefa" niefortunnie.  Szkoda, że byliśmy po dwóch innych stronach barykady bo  mam wrażenie, że jesteś osobą inteligentną.  Życzę powodzenia.

Offline Bielax

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Dodam swoje. Generalnie sytuacja zatacza koło, jak napisał Patrykus i to wcale nie za wielkie, bo takie z promieniem około trzech miesięcy. We wrześniu też jeden oficer i jego zdanie zostały ostro olane, jego starania również, dzięki czemu odszedł z pułku.

Wodzu, pewnie nasze drogi się tam jeszcze przetną, ale mimo to chcę napisać, że życzę Ci powodzenia ogólnie w grze i poza nią.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 08, 2013, 21:45:23 wysłana przez Bielax »

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    Z dniem dzisiejszym odchodze z 1ps, kończe także czynny udział w scenie NW. Co sie tyczy moich powodów, jest ich pare. Jednym z głównych powodów jest to że jak się dowiedziałem od Ryby ''wszyscy'' członkowie 1ps mnie winią za stan obecny Pułku, drugim powodem jest to że jestem zmęczony ganianiem ludzi na bitwy żeby tylko dostać odpowiedź ''nie moge'' (Pomimo ze zawsze takie osoby tym czasie graly w inne gry) i pomimo dużej liczby osób w Pulku bywały sytuacje że ja jako jedyny siedziałem na kanale bitwy I nikt inny nie raczył do mnie dołączyć. Trzecim ważnym powodem był powodów że ryba chciał mnie zdegradować i awansować osobe kompletnie, moim zdaniem nie nadającą się na stopień oficerski. Czwartym i bardzo ważnym powodem był brak wsparcia ryby w sprawach zewnętrznych, wszyscy chyba wiedzą lub przynajmiej zdają sobie sprawę że to ryba zmusił mnie do zmiany mojej decyzji co do członkostwa 1ps w drużynie narodowej na NW dowodzonej przez Wardera, gdzie zagroził mi ''utrate'' honoru i wywaleniem z pułku, jeżeli swojej decyzji nie zmienię.

Odchodzę na swoistą ''emeryture'', i jest możliwy mój powrót po ukazaniu się L'aigle. Dla tych którzy chcą wiedzieć, będę czasami do dyspozycji jako ''invite'' na bitwy, turnieje itp.

Także, dziękuję wszystkim ludzią z 1ps, 4pp, 5pp 14pk, 7pg... sojusznikom i trollom za dwa lata wspólnej gry.

I zostawie cos jeszcze dla 1ps ''Wy w wojnę beze mnie nie leźcie, wy ją beze mnie przegracie. ''.
    Też Ci dziękuję chłopie. Jesteś naprawdę spoko gość. I przepraszam za ten drugi powód, mam zepsutego Warbanda i możliwe, że właśnie przez to się zniechęciłeś. A co do pierwszego powodu- nie winię Cię za "obecny stan pułku", wina to raczej kilku gimbusów niepotrafiących się zachować przyzwoicie. Żałuję, że odchodzisz. Dobrze grałeś i myślę, że jeszcze mógłbyś coś zrobić z ww. gimbusami i innymi ważnymi sprawami. Jednak niektóre rzeczy są, no cóż, męczące pod pewnym względem. Ciągłe nudne czynności, które nie przynosiły skutków, jeszcze czujesz się zlekceważony przez graczy piszących do Ciebie "nie mogę", gdy zapraszasz ich na bitwy (wiem, to też ja, jednak są to siły wyższe, więcej w temacie- http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13940). Miło było mi Cię poznać, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócisz na scenę NW.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    Nie martw się wróci w 4th cav tournament :)
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    Nie martw się wróci w 4th cav tournament :)
    Offfff, jak się cieszę. :) dzięki za info.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Sir Snoge, wzrusza mnie twoja historia. Ale moim zdaniem ty jestes chyba liderem koterii gimbusow xD

Pozdrawiam, Adam I von Kur, z Bozej laski krol Tawerny i samodzierzawca wszystkich watkow.

PS: Szkoda ze 1ps stracilo takiego gracza. Nigdy go nie znalem, ale slyszalem duzo dobrego ;) Powodzenia w nowej drodze zycia bez NW
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    Dobra, AdamKur, wiesz co? Ogarnij się. Sam się zachowujesz jak idiota.
    PS. Nie chodzę do 1 gim, taki szczególik...

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    Dobra, wiesz co Sir Snoge? Gunwo

Z twoich poprzednich postow dedukuje ze jestem wyjatkowym idiota i dodatkowo od moich informatorow wiem ze chodzisz do II gim, wiec wciaz gimbaza.

Pozdrawiam, Adam I von Kur, z Bozej laski krol Tawerny i samodzierzawca wszystkich watkow.

EDIT: Do sirLuci, Roma czy innego moderatora?admina- juz koncze spam, nie umialem sie powstrzymac :)
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    Też Ci dziękuję chłopie. Jesteś naprawdę spoko gość. I przepraszam za ten drugi powód, mam zepsutego Warbanda i możliwe, że właśnie przez to się zniechęciłeś. A co do pierwszego powodu- nie winię Cię za "obecny stan pułku", wina to raczej kilku gimbusów niepotrafiących się zachować przyzwoicie. Żałuję, że odchodzisz. Dobrze grałeś i myślę, że jeszcze mógłbyś coś zrobić z ww. gimbusami i innymi ważnymi sprawami. Jednak niektóre rzeczy są, no cóż, męczące pod pewnym względem. Ciągłe nudne czynności, które nie przynosiły skutków, jeszcze czujesz się zlekceważony przez graczy piszących do Ciebie "nie mogę", gdy zapraszasz ich na bitwy (wiem, to też ja, jednak są to siły wyższe, więcej w temacie- http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=13940). Miło było mi Cię poznać, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócisz na scenę NW.

Sam się zachowujesz jak idiota.
    PS. Nie chodzę do 1 gim, taki szczególik...

Jezu, człowieku ... Proszę, przestań pisać takie głupoty ...

Trzymaj się Wodzu, zdrówka i widzimy się na L'aiglu mordeczko ;)
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies