Odświeżę trochę temat...
Skoro 1ps publicznie się wycofało z reprezentacji, a nie podało konkretnego powodu swojej decyzji to dalej zastanawiam się co to może być...? Pytałem już kogo trzeba 'dość' prywatnie jednak bez skutku, a z miłą chęcią pociągnę Was za języki...
Przypominam tylko, że wymówka o 'Warderze' się nie liczy (od Was padło słowo na tak dla jego kandydatury), a gdybyście chcieli wybiec za szybko w przyszłość to z Czwartkami dało się skontaktować i porozmawiać.
Pozdrawiam,
hakeruss
Hakerusie, wiem że
JA się zgodziłem, bez wcześniejszej zgody Ryby i innych podoficerów za kandydaturą Wardera. Cała ta sprawa była omówiona w gronie 1ps na następny dzień, gdzie decyzja zapadła o wycofaniu się z Reprezentacji. Mamy swoje powody które są oczywiste dla większości polskiego społeczeństwa Napoleonic Wars, a to że powiedziałem tak na zebraniu w poniedziałek wynika z faktu że nie chciałem tworzyć opozycji bez wsparcia innych pułków i jak sam podkreśliłem na zebraniu, że jeżeli nie ma innej chętnej osoby na stanowisko Kapitana reprezentacji to nie jestem przeciwko, to oczywiście jest tylko i wyłącznie moje zdanie.
A co do całego 1ps i wycofania się przez nas z turnieju, jak już wspomniałem że decyzja zapadła jednogłośnie podczas zebrania ''starszyzny'' 1ps.
Także hakerusie, jeśli dalej masz jakiekolwiek wątpliwości do tego co właśnie napisałem to zapraszam na nasz TS.
Pozdrawiam
Kapitan Pierwszego pułku szwoleżerów Księstwa Warszawskiego WodzuUK