Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytania  (Przeczytany 4269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Franzelot

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pytania
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 02, 2013, 17:19:43 »
    No to nie zawracam dalej sobie tym głowy.
    Jakie poziomy trudności gry ustawiacie u siebie? Kiedy mam walczyć w polu to jadę dosyć wysoki, ale jak wróg ma dużą przewagę (np. obrona oblężonego miasta) ja mam do dyspozycji 300 a wróg np 1200-1400 to robię łatwiejszy (zmniejszam obrażenia). Niektóre zamki na obrzeżach albo co dopiero podbite i nie moje mam głęboko w poważaniu, ale miast mi szkoda, nawet jeśli nie są moje.

Offline Franzelot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 18, 2013, 17:49:12 »
    Zyskujesz prawo panowania. Taki komunikat dostałem po długiej wojnie ze Swadianami, w momencie kiedy zawarłem z nimi pokój. Poza tym  wybiłem ich niemalże wszystkich-pozostało ich może 5 z królem włącznie, ale zamki i miasta są moje. Czy ten komunikat wnosi coś szczególnego do rozgrywki? 568 dni gry teraz zabieram się za Nordów ich huskarle są strasznie denerwujący.

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 18, 2013, 18:47:22 »
    Prawo panowania to coś co czyni cię królem. Im tego więcej, tym przyjaźniej będą na ciebie patrzeć lordowie i inni władcy.

Offline Franzelot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 18, 2013, 22:07:37 »
    Jak im skopie ogródek to już tak przyjaźnie patrzyć nie będą :P
    Dzięki.

Offline Śliwa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 23, 2013, 15:07:38 »
    Dobra bitwa nigdy nie jest zła, ale bez prawa do panowania nic nie osiągniesz, sąsiedzi nie pozwolą a lordowie nie będą chcieli się przyłączyc. Możesz je zdobyc na wiele sposobów, pokombinuj:) Opłaca się.

Offline Skarbnik

• Użytkownik
    • Piwa: 29
    • Kończ waść, wstydu oszczędź.
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 23, 2013, 15:33:55 »
    Możesz je zdobyc na wiele sposobów, pokombinuj:) Opłaca się.
    Wysyłanie towarzyszy na misje albo kiedy jesteś lordem w danym państwie, to przy podpisaniu zawieszenia broni z wrogiem, zyskujesz prawo panowania.
    Nie przywiązuj się do nikogo, kogo w razie wpadki nie porzucisz w ciągu 30 sekund. - Neil McCauley

Offline Nightmare1996

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 28, 2013, 09:54:52 »
    Mam takie pytanie.
    Czy w jakiś sposób można zmienić frakcję u której chcemy walczyć? Złożyłem swój miecz dla Nordów a teraz mi się odwidziało. Nie mam sztandaru ani nic tylko ten miecz złożyłem dla nich. Jak to odkręcić, anulować, żeby mieć możliwość dołączenia do innej frakcji? Jak rozmawiam z innym królem żeby złożyć swój miecz dla niego to mówi że mam już przysięgę z Nordami i koniec rozmowy. Próbowałem atakować wioski Nordów, ale to też nic nie dało ;D

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 28, 2013, 11:15:57 »
    Gadałeś z królem Nordów?

Offline Nightmare1996

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 28, 2013, 11:48:22 »
    Tak. Mogę tylko zasugerować następne kroki... Nie mam pojęcia co mogę zrobić żeby się od nich odczepić :D