Zaczołem grać w tę grę dla pojedynczego gracza i to jest wręcz zajebi***... Ułatwiłem se zadanie exportując postać z wszystkimi umiejętnościami na max. poziomie :). Dzięki temu po 3 ciężkich dniach gry władam już niemal wszystkimi ziemiami byłej Sawadii:) Teraz do rzeczy:
1. Czy jest taka możliwość by garnizon przebywający w zamku można było jakoś wytrenować na wyższy poziom? (mam tam głownie rhodyckich kuszników i włóćzników/bandytów/wartowników/bandytów - słowem , byle jaka piechota byle bronić)
2. Czy można jakoś odwołać wasala któremu powierzyłem zamek?
3. Czy można wasalowi nakazać aby zebrał np 30 ludzi w np 10 dni i dał mi ich/podbił nimi jakiś zamek.
4. Jak poprawić relacje z wsią? Z niektórmi mam po - 100, a z niektórymi tylko -3 i chciłabym y było 0 bym mógł rekrutować ludzi od nich.
5. Dlaczego w zamku powierzonemu wasalowi nie mogę zostawić garnizonu??
6. Czy można jakoś kupować rycerzy od lorda danej frakcji? Bieganie po wsiach i tawernach jest strasznie czasochłonne.
7. Czy można wybudować swój: zamek/wieś/ mur oddzuelający moje królestwo?
8. Już to pytanie było, ale może coś sie zmieniło (wersję mam 1.126): Czy da się przyspieszyć bitwę?? Bo w automatycznej to w cholerę ludu trace.