Witajcie, chciał bym poradzić się Was, co zrobić by podnieść wskaźnik bytu w moich włościach. Otóż przejąłem posiadłości w postaci: 4 wsie, Zamek i Miasto- wszystko po Vaegirach, którzy byli wyczerpani wojną ze mną i Nordami i nadal pozbierać się nie mogą.
Sprawa wygląda tak jak na screenach, czy są jakieś sposoby by temu zaradzić, próćz rozbudowy wioski/miasta/zamku/wykonywania zadań od starszych i mistrzów gildii, to czy istnieje jakiś skuteczny sposób na szybsze podniesienie wskaźnika zdrowia i bytu w moich włościach? Zawsze lepiej radziłem sobie na wojnie, niż jako ekonomista, ponieważ nigdy do tego wagi nie przykładałem ale sukces zależny też jest i od tego, bo na wojnie potrzebne są nie tylko broń i wojownicy ale i pieniądze, za które ich można kupić i uposażyć. Obecnie mam przychód (po odliczeniu żołdu i innych wydatków) 56 denarów, dobrze że chociaż nie jest ujemny, ale jak widzę zestawienie i moje wydatki to głowa boli. Dodam, że nie oddałem żadnemu NPC zamku, wsi, ani miasta, wszystko mam pod sobą.
Jakieś pomysły?
Screeny:
Miasto Khudan:
Zamek Dramug:
Wioski: