No nie no, ja raczej nie zbankrutuję, bo jestem już od dawna wasalem Króla Rodhroków. To mój kumpel najlepszy jest :), "mój bohaterze", "przyjacielu" mi mówi. Jak coś chcę od niego to sie potulnie zgadza :D
Acha, 16 Towarzyszy? Bo oni się kłócą ze sobą jak ich za dużo (wiem bo sprawdzałem w wikipedii te relacje). No i przeczytałem tutaj że nie warto mieć ich za dużo. Tak więc mam ich 4, max 5 (bo jeden ciągle przychodzi i odchodzi). Szkolenie mają na 5 lub 4. Ale szkolą tylko dwa pierwsze levele.
No to, to co napisałeś zmienia postać rzeczy. W moim mieście (Veluca) ciągle sterczy chyba z 5 towarzyszy. No to ich wezmę, co mi tam. :D Ale jaja będą jak zaczną się kłócić :D
BTW, jeśli chodzi o Towarzyszy. Niby można w Diplomacy modzie ustawić automatyzację tak, żeby sobie dobierali sami uzbrojenie i pancerze. Działa ok, za wyjątkiem strzał. Mam łuczniczkę, która za chińskiego boga nie weźmie sobie strzał z pola bitwy, pomimo że ma w opcjach ustawione dwa sloty na dwa kołczany... WTF? Coś nie tak robię?