Naprawdę, dziwi mnie to, że 95% osób które komentują ten film (jak np. HUtH nie oglądając go) skupia się na części religijnej, tak naprawdę najmniej znaczącej. Te 2 następne są najważniejsze. Dotyczące tego, jak jesteśmy podświadomie manipulowani przez telewizje. Powiedz mi, czy wiesz, które wieżowce się zawaliły, i w jaki sposób? Otóż, pierwszy został teoretycznie uderzony przez samolot, na skutek to czego rozpadł się w sposób, w który rozpadają się budynki burzone CELOWO. Tzn, w ten sposób nie mógł rozpaść się budynek o który rozbił się samolot. Tym bardziej, że sami architekci odpowiadali, że konstruowali ten budynek właśnie w taki sposób, by budynek przetrwał uderzenie samolotu z każdej strony. Ich słowa były nawet w tym Zeitgeist.
To samo z pozostałymi. Czy na skutek pożaru na 2 i 3 piętrze może się zawalić budowla tak, jakby była burzona SPECJALNIE? No nie wiem, dla mnie coś takiego wydaje się być dziwne...
Tylko zapytacie się, po co ktoś miałby coś takiego planować, jak np. rząd USA? No, np. w celu ograniczenia praw obywatelskich. Po takich katastrofach, ofiarach itp. łatwo jest zmanipulować opinie publiczną, by mogła przejść ustawa antyterrorystyczna, jednocześnie ograniczająca prawa ludzi.