amen ;]
mod jest swietny...bugow prawie nie ma,a zreszta zrobie krociutkie podsumowanie:
-czasem jest problem z oddaniem zamku/miasta twojemu lordowi,wtedy sugeruje dawac next/previous,mnie sie udalo za n-tym razem,wiec mam teraz 3 lordow z fief'ami (jelkala,ergellon i currin :P ) -ps:samych wiosek sie dawac nie da
-jako ze to jest beta to sa 2 rzeczy nie skonczone:wszystkie bitwy rozgrywaja sie na plaskim terenie (wiec stanowczo odradzam rhodokow :P ), i jak narazie tylko w czasie szturmu na jeden zamek sa dostepne owe machiny (zdaje sie ze Jelkala)-oczywiscie w czasie wszytskich bitew sa i jak najbardziej dzialaja
-dzwieki sa...dziwne... ;] np Jelenie przy zabiciu rza jak kon ;D (w tym modzie mozna polowac)
-zachowaly sie resztki jakiegos moda z formacjami (tzn ty nie mozesz,ale wrogowie staraja sie zbic w kupe gdy sa atakowani przez kawalerie i tak manewruja zeby otoczyc cie i zatluc-zwieksza sie moim zdaniem trudnosc)
-inzynierowie sa uber...np swadianscy maja level...50ty ;] tyle ze w czasie bitwy walcza tylko ja sa zaatakowani...gorzej ze w czasie oblezen walcza jak normalni zolnierze..taki swadianski inzynier zjada huskarla na sniadanie a przegryza rycerzem ;D
Ogolnie wrazenia niesamowite, facet odwalil kawal dobrej roboty...mnie najbardziej zalezalo na rekrutacji lordow (uwaga-to sa nowi lordowie, nie rekrutujesz z dostepnych) i morale,przyznam sie jednak ze jak zobaczylem w akcji machiny to zmieklem...3mangonelle strzelaja...i jak bozia da, to po chwili cala lewa strone ekranu mamy w zielonych komunikatach a potem..."your enemy flies in terror" ;D
ps:wylaczajcie ostrzal jak dojdzie do zwarcia, poniewaz pociski zadaja obrazenia rowzniez tobie i twoim ludkom...ja zapomnialem i bylo "bye bye 6 swadian knights"...nie zapomne tez wrazenia jakie wywarlo na mnie gdy oberwalem kamiennym pociskiem...odrazu utrata przytomnosci a ze spirited hunter zrobil sie lame ;D
Goraco polecam tego moda