Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Age of Machinery  (Przeczytany 65338 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Diego

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jestem cziterem bo jeżdżę rowerem z wh
    Odp: Age of Machinery
    « Odpowiedź #75 dnia: Stycznia 03, 2009, 17:55:02 »
    Tylko postać da się przenieść, savy z Native do innych modów nigdy nie pasują.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #76 dnia: Stycznia 03, 2009, 17:55:31 »
    Nie sposobu. Musisz zaczynać od nowa, lub importować postać i też zaczynać od nowa. Nie istnieje możliwość przenoszenia zapisów na nowsze wersje i mody.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Credo

• Użytkownik
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #77 dnia: Stycznia 03, 2009, 18:02:37 »
    Jeśli zapytasz dlaczego, a no dlatego, że mod ten dodaje dużo rzeczy. Jeśli np. chcesz przenieść postać z AoM do np. TLD to są schody - w obu modach są w ogóle inne jednostki, w TLD nie istnieje artyleria. Drugi schodek - w 1.011 dodano dużoooo rzeczy, których nie było w 0.808.
    Pozdrawiam.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline lordyp

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #78 dnia: Stycznia 03, 2009, 18:03:49 »
    śliczne dzięki za szybką odpowiedź :)
     no nic myślę że jednak warto zaczynać od nowa z wypasioną postacią :)

edit: z góry przepraszam za post pod postem ale chodzi mi o to , żeby było widać nową wiadomość - wtedy szybsza będzie odpowiedź

Nie przepraszaj tylko edytuj posty. Zrozumiałbym takie "odświeżanie tematu" po kilku tygodniach czy nawet dniach, ale Ty wysłałeś drugi post po zaledwie dwóch godzinach. Bez przesady.

ad rem :

chcę zostać rebeliantem, żeby od razu mieć swoje włości i nie przejmować się nikim- wybrałem na cel ataku Nordów i tu pojawia się problem- gdy atakuje ich karawany albo oddziały to pogarszają mi się stosunki ze Swadią - to błąd w tłumaczeniu?

i przy okazji:
    żeby móc zacząć oblężenie jakiegoś zamku Nordów ( w sumie obojętnie kogo) wystarczą ataki na karawany i oddziały czy muszę jednak podlizać się królowi , sprawić , żeby zrobił mnie swoim wasalem i wypowiedzieć mu posłuszeństwo?

ps

jak wyszedłem z gry i wszedłem z powrotem po przerwie i już mogłem atakować zamki Nordów- pytanie o ataki już więc nieaktualne :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2009, 17:26:07 wysłana przez Daedalus »

Offline afagddu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Stycznia 08, 2009, 07:04:14 »
    Wie ktoś może co trzeba wywalić by usunąć machiny i formacje, ew gdzie można pobrać sam skrypt Highlandera na 1.011.

Offline Michaki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Stycznia 11, 2009, 18:28:14 »
    Witam. Jestem nowy i mam problem z modem a chciałbym sobie pograć. Nie wiem w czym tkwi problem ponieważ folder z modem przeniosłem do folderu Modules a mod i tak nie dziala tzn. gdy ustawiam na ten modam i odpalam grę włącza mi sie normalne Mount&Blade a nie mod Machinery. Czy ktoś wie dlaczego ?
    ''Zaprawdę powiadam wam. Oto nadchodzi wiek miecza i topora. Wiek wilczej zamieci''

Offline Jorik

• Komuszek
    • BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Stycznia 12, 2009, 08:35:35 »
    mnienajbardziej podoba sie opcja polowania. wreszcie mozna polowac a nie bydlo gnac. przydaloby sie jeszcze polowaie na niedzwiatki, np. dla futra albo na dziki dla kłów
    Pryki sprzed Fabryki

Offline Morbod

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Stycznia 13, 2009, 17:57:19 »
    Sluchajcie mam problem.
    Mam wersje 1.011.
    Pobrałem age of machinery przekopiowalem do modules i jak włączam i wybieram age of machinery to sie włącza a pozniej podczas wczytywania tekstur sie zawiesz a na pupicie wywala blad ze nie moze jakies tekstury odczytac.

i co? rozwiazales jakos problem, bo mam to samo ...

Offline Jorik

• Komuszek
    • BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Stycznia 14, 2009, 20:39:28 »
    UP

to jest dla wersji 1.010!
    Pryki sprzed Fabryki

Offline Diego

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Stycznia 14, 2009, 20:41:25 »
    Nie ma różnicy czy mod jest na wersję 1.010 czy 1.011.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
    podpisu!

Offline zajac244

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 24, 2009, 12:58:03 »
    Witam
    Może nie potrzebnie odświeżam stary temat. Ale myślę ze nie warto pisać nowego...
    Wie ktoś może czy w tym modze da się usunąć płaskie pole bitwy?? By moc znowu rozgrywać bitwy np: w górach, ta opcja bardzo urozmaicała grę.

Offline konio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 26, 2009, 19:42:20 »
    Czy jak przejmę jakiś zamek lub miasto i przekaże je któremuś lordowi to zrobi on samemu garnizon czy muszę tam trochę wojska zostawić?

Offline Dzumol

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 27, 2009, 18:12:56 »
    Sam sobie robi. Można też dać lordowi miasto, poczekać aż zrobi garnizon, zabrać miasto, brać armie i znowu dać temu lordowi miasto. To sposób na armie.
    Czasami głupota ludzka mnie przeraża! Objawia się ona najczęściej u "mroocznych" nastolatek które zakładają bezsensowane blogi w których wstawiają foty jak zamierzają sie zabic.. zazwyczaj jest tak, że
    właścicel bloga napisze że tak bog go nienawidzi nie pozwala mu sie zabić... oho trochę się rozpisałem. ale powiedzcie. Czy taką głupotę da się streścic?

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #88 dnia: Stycznia 27, 2009, 19:09:55 »
    A czy mod jest na versię gry 1.011????

"-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Diego

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Stycznia 27, 2009, 19:26:21 »
    Jakbyś przeczytał kilka postów wyżej byś wiedział. Tak mod jest na wersję 1.011

podpisu!