Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 1848 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sir Fuga

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam
    « dnia: Kwietnia 30, 2013, 21:55:14 »
    Szymon mówi:SIEMA!
    Dobra, przywitanie już mamy za sobą. Teraz trzeba skonsumować związek mój z Tawerną Four Ways który się zaczyna. Otóż jestem Sergiusz i mam 24 lata. Niestety, na aktualnym rynku pracy moja posada to bezrobotny przez co utrzymują mnie moi bogaci rodzice, którzy kaski nie szczędzą. Ogólnie rzecz biorąc skończyłem europeistykę, mam dużo znajomych za granicą, dzięki czemu w przeciwieństwie do was mam dużo kontaktów do wpływowych osób zarówno w Polsce jak i w całej Europie. Jakby ktoś się chciał zaprzyjaźnić to nie ma sprawy, jestem bardzo otwarty na świat pod warunkiem, że druga osoba nie urąga mi inteligencją i pochodzi z dobrego domu. Dzięki temu mogę odpowiednio porozmawiać z tą osobą i wiem, że nie rzuca ona przysłowiowymi kurwami na prawo i lewo, a jak ktoś dojrzewał wśród plebskiego społeczeństwa (jak większość z was wyrwała się z jakiegoś pseudo getta by zabłysnąć w internecie, gdzie każdy jest prawie anonimowy) to niestety traktuje was z góry.
    Co by tu dodać - jestem religijną osobą, co niedziele przychodzę pomodlić się i porozmawiać z Bogiem, a nie jak wy pozerzy, pseudo ateiści, a tak naprawdę chodzicie do kościoła bo wam mamusia karze. Więc denerwuje mnie takie jechanie na kościół w ostatnim czasie - jest to coś w stylu "Jebać policję, ale tylko na 10 procent bo tata jest policjantem".
    Co tu dodać - interesuje mnie sztuka, uwielbiam chodzić do galerii sztuki (rodzice mają takową we Francji), kocham pracę symboliczne (Jacek Malczewski, mój ulubiony autor). Z muzyki to Marek Grechuta,  Grzegorz Turnau, nie jara mnie pedalski rzecz biorąc dubstep czy inne takie pseudo gówna.
    A w M&B gram od jakiegoś miesiąca, a dowiedziałem się od Dyktatora, człowieka inteligentnego a nie plebskiego chłopa ze wsi jak pół społeczności internetów, którzy myślą, że będą kimś lepszym w internecie. Grałem dużo w Civilization, więc jestem dość szerzej znaną tam osobą.
    Serdeczne pozdrowienia z Wilanowa

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 30, 2013, 22:01:51 »
    No w końcu jesteś :) Ale mógłbyś być trochę milszy, bo cię nie polubią :P

Potwierdzam, na cop-ie się pojawia stale, ale tam to trochę inne forum. Nie ma trolli i dzieci, bo i Civilization wymaga trochę wiecęj niż M&B. Niestety, taka prawda, że Four Ways jest zasypywane przez fale trolli. Mam jednak nadzieję, że więcej użytkowników z tych bardziej ogarniętych for to zmieni.

Pozdrawiam i życzę udanego pobytu w Tawernie,
    el Presidente de Dictatoire.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline iwomichu1

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Porucznik kawalerii Regimentu Wielkopolskiego
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 30, 2013, 22:18:47 »
    Serio samokrytyki i pokory za dużo nie masz. :). Ale to dobrze w sumie, "twardym trza być nie miętkim!". No coż, witam na Tawernie :)

RW_Porucznik_Iwomichu

Offline iwomichu1

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Porucznik kawalerii Regimentu Wielkopolskiego
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 30, 2013, 23:20:48 »
    Hm, nie wiem czy nie liczenie się ze zdaniem innych jest dobrą rzeczą, bo tak czy siak czasami uwagi innych mogą nam się przydać :). Ale racja, to nie jest zebranie matek różańcowych, więc nie ma po co się angażować itp. :)

RW_Porucznik_Iwomichu

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 30, 2013, 23:29:46 »
    Drogi Sir Fuga, bardzo sie ciesze ze masz bogatych rodzicow, z galeria we Francji i ze w swoim powitaniu postanowiles nas wszystkich obrazic ("jak większość z was wyrwała się z jakiegoś pseudo getta by zabłysnąć w internecie, gdzie każdy jest prawie anonimowy"). Jeszcze nie wiem gdzie dokladnie znajduje sie takowe getto, ale widze ze masz nas w wielkiej pogardzie. Jestem pewien ze na pewno znajdziesz wielu przyjaciol tutaj. I zanim nazwiesz mnie jakims pedalskim plebem-idota, to chce Cie poinfromowac, ze (mimo ze moi rodzice nie maja galerii sztuki) pochodze z "dobrego domu", chodze do dobrej szkoly w podparyskim Maisons-Laffitte (ktore powinno byc tobie dobrze znany jesli jestes taki kultularny jak piszesz). Jednak, mimo to, nie chwale sie tym i szczerze, ale to szczerze takie chwalenie sie tym niewyobrazalnie mnie wk***wia. Naprawde, myslisz ze ludzie cie tu polubia? Moim zdaniem raczej zniecheciles wielu do siebie...A i tak pewnie to co piszesz nie jest prawda, i teraz bedziesz mial ze mnie beke :)

Pozdrawiam,
    AdamKur
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 01, 2013, 00:48:20 »
    Przecie to troll, od razu widać. Albo plebak jakiś.

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 01, 2013, 00:57:00 »
    Jeśli to prawda, to nakręć film jak przedstawiasz się (elo, jestem sir fugo tawernie Four Ways itp.), a pokłonimy ci się, i będziemy traktować z należytą pokorą i uznaniem.
    Ale co do twojej wiary, to trochę jesteś... Dziwny. Niby wierzysz, ale widać w tobie nienawiść do ateistów, a bóg nauczał, że tolerancja to rzecz na 1 miejscu w kontaktach z innymi! Szanuj zdanie innych, a z niesłychaną przyjemnością my też będziemy tacy dla ciebie. Jako znak mojej dobrej woli napisałem specjalnie do Ciebie tego posta, byś dowiedział się, że są tu osoby inteligentne, że świat jeszcze nie upadł do końca, chodź leży na włosku i doskonale o tym wiem.
    Ale moja wypowiedź odchodzi od tematu i się strasznie dłuży, więc nic jak Cię pozdrowić, życzyć sukcesów w życiu, i ukłonić się *kłania się ze szczerym uśmiechem na twarzy*.
    « Ostatnia zmiana: Maja 01, 2013, 02:34:39 wysłana przez Rapodegustator »
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 01, 2013, 07:13:32 »
    Giń! Witaj stary umrzyj! miło że mamy nowego użytkownika, niech szatan będzie z tobą czeka już na ciebie z wazeliną!

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 01, 2013, 11:14:13 »
       Skoro na tym forum jest w większości..."plebs" to zastanawia mnie jedno. Po co/dlaczego sie tu zarejestrowałeś?
       Po drugie, nie szanuję zupełnie ludzi którzy pokazują że są lepsi od reszty, chwalą się bogatą rodziną....Moim zdaniem więcej szacunku mieliby ludzie do Ciebie gdybyś napisał że sam(swoimi rekami, ciężką pracą) dorobiłeś się niemałej kasy.I czy to wina takiego dzieciaka że urodził się w ubogiej rodzinie,czy przez to jest kimś gorszym?Widzę że rzeczywiście twa wiara jest wielka ,biedak czy bogacz,w oczach Boga ponoć jesteśmy równi.Ty chyba wyjątkiem jak widzę.
       Wypada mi jeno Cię przywitać na forum,i mam taką małą prośbę....nie zachowuj się jak(och ironio),jak Plabs.Pozdrawiam i kajam się przed majestatem który mnie zaćmiewa całkowicie...
    Ps.jestem od Ciebie o rok starszy,ale co do Twojego wieku,lata nie są wyznacznikiem dorosłości.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #9 dnia: Maja 01, 2013, 11:30:06 »
    Moim zdaniem więcej szacunku mieliby ludzie do Ciebie gdybyś napisał że sam(swoimi rekami, ciężką pracą) dorobiłeś się niemałej kasy.
    "Lepiej być wyniesionym na tron niż go odziedziczyć. Szczęście sprzyja jednemu, zasługi zyskuje wielu." Po za tym, pamiętam gdzieś chyba jak czytałem "Zemstę", że w kodeksie szlacheckim, "dorobić się" majątku to... Że tak powiem, inni szlachcice nie będą cię szanować. Albo coś odziedziczysz i jesteś OP, albo jesteś plebs co się dorobił. Tak więc widzisz.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.