Szymon mówi:SIEMA!
Dobra, przywitanie już mamy za sobą. Teraz trzeba skonsumować związek mój z Tawerną Four Ways który się zaczyna. Otóż jestem Sergiusz i mam 24 lata. Niestety, na aktualnym rynku pracy moja posada to bezrobotny przez co utrzymują mnie moi bogaci rodzice, którzy kaski nie szczędzą. Ogólnie rzecz biorąc skończyłem europeistykę, mam dużo znajomych za granicą, dzięki czemu w przeciwieństwie do was mam dużo kontaktów do wpływowych osób zarówno w Polsce jak i w całej Europie. Jakby ktoś się chciał zaprzyjaźnić to nie ma sprawy, jestem bardzo otwarty na świat pod warunkiem, że druga osoba nie urąga mi inteligencją i pochodzi z dobrego domu. Dzięki temu mogę odpowiednio porozmawiać z tą osobą i wiem, że nie rzuca ona przysłowiowymi kurwami na prawo i lewo, a jak ktoś dojrzewał wśród plebskiego społeczeństwa (jak większość z was wyrwała się z jakiegoś pseudo getta by zabłysnąć w internecie, gdzie każdy jest prawie anonimowy) to niestety traktuje was z góry.
Co by tu dodać - jestem religijną osobą, co niedziele przychodzę pomodlić się i porozmawiać z Bogiem, a nie jak wy pozerzy, pseudo ateiści, a tak naprawdę chodzicie do kościoła bo wam mamusia karze. Więc denerwuje mnie takie jechanie na kościół w ostatnim czasie - jest to coś w stylu "Jebać policję, ale tylko na 10 procent bo tata jest policjantem".
Co tu dodać - interesuje mnie sztuka, uwielbiam chodzić do galerii sztuki (rodzice mają takową we Francji), kocham pracę symboliczne (Jacek Malczewski, mój ulubiony autor). Z muzyki to Marek Grechuta, Grzegorz Turnau, nie jara mnie pedalski rzecz biorąc dubstep czy inne takie pseudo gówna.
A w M&B gram od jakiegoś miesiąca, a dowiedziałem się od Dyktatora, człowieka inteligentnego a nie plebskiego chłopa ze wsi jak pół społeczności internetów, którzy myślą, że będą kimś lepszym w internecie. Grałem dużo w Civilization, więc jestem dość szerzej znaną tam osobą.
Serdeczne pozdrowienia z Wilanowa