1 - jasne, do tego jeszcze mam czasami nieprzyjemny oddech, popierduje, mam brudne paznokcie i ropę w kącikach oczu, miód w uszach, babole w nosie,... - jak każdy.
2 - hmmm, nie po chwili namysłu. Traktuje je jak płótno na obrazie, lubię graffiti, zawsze lubiłem rysować po ścianach.
3 - już rozmawialiśmy Billu Hicksie, nie będę się powtarzał. Jedyną rozsądną alternatywą dla jego filozofii był dla mnie do niedawna Bill Cosby. Jednak po aferze wokół Cosbiego nie mam oparcia dla krytyki Hicksa w związku z tym nie powiem wiele o strasznych papierosach. Chociaż sam nie palę i dobrze mi z tym.
4 - na ciężkiego pojeba, skomplikowaną osobowość
5 - co to Forgotten Realms? Nie chcę być rasą, chcę być człowiekiem! A, tobie chodzi o AD&D - to chce być człowiekiem. Z bohaterów fantasy to najłatwiej utożsamiałbym się z Cohenem Barbarzyńcą.
Moje pytanka:
1 - czy może być coś sympatyczniejszego niż klan MiB , który zrzesza dwie osoby?
2 - gdybyś mógł poznać w prawdziwym życiu jedną osobę z forum to kogo?
3 - czy też uważasz, że beanshee pisze na forum trzymając przy komputerze replikę średniowiecznej kuszy?
4 - jaką grę uważasz za tak złą, że granie w nią było dla ciebie tylko stratą czasu?
5 - co chcesz po choinkę w tym roku?