Powodzenia od RGPK! : )
Jednak Skrzydlaty? Może pochwaliłbyś się waszą chwalebną historią?
Zapewne nie chcesz?
Więc wyręczę i może powiem kilka słów na marginesie.
ChH to klan powstały z inicjatywy Skrzydlatego oraz Czapli,założyli go jeszcze gdy byli w RGPK i nie rozwiązali go na rozkaz,mimo zapewnień.
Dlaczego zdecydowali się go stworzyć? Niestety te dwie osoby delikatnie mówiąc nie "pałają dyscypliną",niektórzy na scenie mogą o tym wiedzieć. Tym dwóm osobom szczególnie nie spodobały się zasady panujące w RGPK (oczywiście mogli je przewidzieć,wszystko jest napisane w naszym temacie na tawernie),mimo iż ich nie znali,strasznie trollowali,psuli opinię klanu na oczach innych,OK,po prostu nie stosowali się,nie będę się rozwodzić bo to obszerny temat i wraz ze sztabem już za dużo się nadenerwowaliśmy z powodu ludzi takich,jak oni - w efekcie po 2 dniach "bycia równocześnie w dwóch klanach" jednomyślną decyzją Rady RGPK Czapla oraz Skrzydlaty zostali wydaleni z klanu,czego nie przyjęli z żadnym smutkiem,przeciwnie cieszyli się,odeszli,wyzywając nas oraz wrócili pośpiesznie do dalszej organizacji klanu.
Dalej?
Abstrahując już od ściągnięcia wzoru podania,oraz ogólnego zarysu forum,serwera ts oraz rang.
Nie wiem,nie chcę przewidywać i stawiać,jak wam pójdzie i jak się będziecie zachowywać,bo tego nie wie nikt.
Chciałem po prostu przybliżyć "z grubsza" historię niektórym,co by się zastanowili przed dołączeniem do klanu - jeżeli szukacie tutaj zabawy,kosztem różnych konsekwencji ze strony innych oraz samego skilla a organizacji - w bardzo małym poziomie,jest to miejsce dla was - jednak osoby poszukujące dyscypliny,ogarnięcia,zorganizowanej gry i kooperacji,niestety jej tu nie znajdzie,a jeśli już - raczej wam się nie spodoba.
Dlaczego tyle wiem?
Poznałem Skrzydlatego w moim własnym klanie RH,już wtedy go poznałem - potem jeszcze wiele klanów, m.i przez długi czas w 5pp i wiele osób mogłoby poświadczyć,że jest,jaki jest,a klan,tak jak mi to nie dawno tłumaczył to chęć "posiadania czegoś swojego".
Co miała znaczyć ta wypowiedź?
Chcesz zniechęcić ludzi do ChH?
-Nie
Chcesz obrazić założycieli ChH?
-Nie
A więc co?
To nie jest żaden akt prowokacji ani obrażania,przeciwnie,mamy obecnie (przynajmniej na razie,póki Skrzydlaty nie zrozumie źle tej wypowiedzi) dobre stosunki,pomimo odejścia na rzecz ChH w sumie 3 ludzi z RGPK.
Chcę po prostu przybliżyć niektórym zaiste miłe okoliczności powstania ChH,które zapewne założyciele chcieli ukrywać i spodziewam się,że będą temu zaprzeczać.
Wierzcie lub nie,ale nie mamy interesu w tej wypowiedzi,mamy tylko dobre intencje napisania tego,czego ChH się nie odważyło.
Jeszcze raz mimo wszystko jak najlepsze życzenia dla ChH od RGPK!
Pozdrawiam!