Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Grupa C] Runda 4  (Przeczytany 2941 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 60
    [Grupa C] Runda 4
    « dnia: Lutego 17, 2013, 10:29:08 »
    (click to show/hide)

Trwa do 20.02

Wzór zgłoszenia pojedynku:
    1. GRACZ 1 vs. GRACZ 2 [wpisać nicki]
    2. [Data i godzina spotkania.]
    3. [Screeny wyników oraz screeny gdzie są obie postacie z wybranymi na początku broniami.]

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    Odp: [Grupa C] Runda 4
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 17, 2013, 18:29:31 »
    1. GRACZ 1 vs. GRACZ 2 [wpisać nicki]Virus vs eRRoR
    2. [Data i godzina spotkania.] 17.02.2013 godzina około 16.15
    3. [Screeny wyników oraz screeny gdzie są obie postacie z wybranymi na początku broniami.] 2:8 dla eRRoRa, on potwierdzi.

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 17, 2013, 20:47:27 »
    Potwierdzam.

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 17, 2013, 21:34:16 »
    CarpeDiem 8 - 4 Damian14

Zalecam również sprawdzenie zawodnika pod kątem autoblocka, gdyż w pojedynku ze mną na 100% używał go.

Jeśli będą potrzebne screeny to wrzucę.

EDIT: Dodam, że po zarzuceniu autoblocka przeciwnikowi, tamten natychmiast opuścił serwer i usunął mnie ze znajomych na steam.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ghazi
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 17, 2013, 23:28:53 »
    CarpeDiem 8 - 4 Damian14

Zalecam również sprawdzenie zawodnika pod kątem autoblocka, gdyż w pojedynku ze mną na 100% używał go.

Jeśli będą potrzebne screeny to wrzucę.

EDIT: Dodam, że po zarzuceniu autoblocka przeciwnikowi, tamten natychmiast opuścił serwer i usunął mnie ze znajomych na steam.
    CarpeDiem Autoblock?! Naprawde?! Czy ty wiesz co mówisz?! Nie dosyć że wygrałeś to jeszcze masz pretensje , a co do Autoblocka to się mylisz po prostu potrafie zablokować jakiś cios ale to nie jest powód że mam Autoblocka , to że serwer opusciłem po walce to powód rodzinny i to że cie ze steam usunołem poprostu cię nie znam ja tylko cie dodałem ze względu na ten pojedynek. Cóż nie przypuszczałem że ludzie potrafią być tak chamscy dlatego opuszczam turniej ze względów ze nie mam czasu na te żalosne kłotnie i uważam że skoro w tym turnieju mają grać takie osoby jak CarpeDiem to nie ma o czym mówić.
    Pozdrawiam Damian14
    PS: Wszelkie do mnie pretensje piszcie na PW.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 17, 2013, 23:54:14 »
    CarpeDiem Autoblock?! Naprawde?! Czy ty wiesz co mówisz?! Nie dosyć że wygrałeś to jeszcze masz pretensje , a co do Autoblocka to się mylisz po prostu potrafie zablokować jakiś cios ale to nie jest powód że mam Autoblocka , to że serwer opusciłem po walce to powód rodzinny i to że cie ze steam usunołem poprostu cię nie znam ja tylko cie dodałem ze względu na ten pojedynek. Cóż nie przypuszczałem że ludzie potrafią być tak chamscy dlatego opuszczam turniej ze względów ze nie mam czasu na te żalosne kłotnie i uważam że skoro w tym turnieju mają grać takie osoby jak CarpeDiem to nie ma o czym mówić.
    Pozdrawiam Damian14
    PS: Wszelkie do mnie pretensje piszcie na PW.
    Cóż, nie lepiej po prostu się przyznać, niż męczyć się z pisaniem tak rozległej wypowiedzi pełnej udawanego żalu i goryczy? Kto wie. W każdym razie nie zamierzam się kłócić. Ja wiem swoje.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 18, 2013, 00:18:36 »
    CarpeDiem, a tak poza tym to wiesz że wszystko zależy od ustawień serwera? To czy jest autoblock czy manual również.... Więc jesli Ty miałeś manual, to on też....
    ...a tak poza tym, to wiesz, że się mylisz? Nie wszystko zależy od ustawień serwera. Kolega z którym miałem wątpliwą przyjemność walczyć dobrze o tym wie.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 18, 2013, 00:39:04 »
    Dowody? Nie będę się rozpisywal - jak ma się pewne doświadczenie, to można łatwo coś takiego zauważyć. Może później opiszę moje spostrzeżenia, teraz nie korzystam z pc, za długo by to trwało.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 18, 2013, 07:17:52 »
    Carpe, naprawdę masz czelność zarzucać coś komukolwiek bez dowodów? Ty???

Wiesz, że obowiązuje w tym kraju coś takiego jak "domniemanie niewinności", dopóki osobie, której zarzucasz przestępstwo (w tym wypadku złamanie zasad turnieju) nie zostanie ono udowodnione, jest uznawana za niewinną. Więc jeśli chcesz dalej tu prowadzić dyskusję to proszę cię, wróć dopiero z jakimiś dowodami.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Domestos

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -9
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 18, 2013, 09:09:56 »
    Carpe sie starzeje , a damian ma manuala bo przecież też z nim walczyłem.
    Saddam moge grać codziennie rano czyli 9- 12 i wieczorem , koło 18.Zaproś mnie na steam

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 18, 2013, 11:06:23 »
    Carpe, poproszę jakieś dowody w tej sprawie. Chociaż i tak (jak zauważył już Esteban) nagłe wycofanie się z turnieju jest dość podejrzane. Tak czy siak wygrałeś, ale lepiej doprowadzić sprawę do końca - najlepiej na PW.

Offline Ghazi

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ghazi
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 18, 2013, 13:11:33 »
    Wycofałem się z turnieju gdyż w jednym turnieju kiedys byłem ale nie takim jakim jak tu i ta sytuacja znowu sie powtarza przez to nigdy nie chcialem w jakim kolwiek turnieju wystąpić ale chęć wzięcia udziału w tym turnieju mnie skusiła i się okazało bezpodstawne tak samo inni uważaja ze mam jakieś autoblocki czy jakie inne czity cóż teraz z tego że sie wycofałem sie z turnieju t teraz myślicie ze mam autoblocka po prostu boje się że moja reputacja wśród innych klanów się pogorszy (a tego nie chce) przez te kłotnię trace ochote w grę Mount&Blade Warband dlatego tak od tej chwili w żadnym już turnieju nie wystąpię.
    Pozdrawiam Damian14
    PS Ktoś ma do mnie jakieś pytania pisać na PW.

Błagam, INTERPUNKCJA!!!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2013, 13:13:30 wysłana przez sir Luca »

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 18, 2013, 14:52:55 »
    Proszę bardzo:
    Kolega Damian po zatwierdzeniu każdego pojedynku górnym blokiem zatrzymywał się na chwilę w miejscu - czas potrzebny na włączenie autoblocka. Nigdy, powtarzam, nigdy nie padł na feintę (tj. z powodu złego bloku) co już na początku mnie zadziwiło. Przez 12 pojedynków nie przepuścił ani jednego ataku. Nawet najlepsi z najlepszych graczy przy moich feintach (tak, wiem, chwalę się) czasem nie nadążają. A tu proszę - byle kto, z byle jakiego klanu blokuje każdy cios. Po kilku pojedynkach poprosiłem go w środku duelu o zrobienie górnego bloku. Znowu musiałem odczekać dłuższą chwilę (czas potrzebny na wyłączenie autoblocka). To jeszcze nie wszystko. Gracz z którym walczyłem zawsze gdy nie atakowałem, robił dolny blok (taki jest domyślny blok gdy używa się czita gdy w zasięgu nie ma graczy trzymających atak). Poza tym, jak człowiek, który ma AŻ tyle manuala może nie ogarniać prostego hitslasha czy stuna? (właśnie w taki sposób wygrałem pojedynek.

Wiem, że to tylko moje spostrzeżenia, ale zapewniam - wiem co widziałem. Potwierdzą to Sebek i Habrak, którzy uważnie oglądali pojedynek. Proszę również osoby, które nie mają wystarczającego doświadczenia w Warbandzie o nie wypowiadanie się.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 18, 2013, 15:19:10 »
    Ehm... To normalne, że Damian się wycofał... Teraz byście go sprawdzali i by wyszło, że nagle przegrywa wszystkie mecze i pada na holda :O Zakończcie już ten temat. A ty się lepiej Damianie nie zgłaszaj do turniejów jeżeli nie potrafisz grać i tyle :)

Offline Aharo

• Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 18, 2013, 15:27:49 »
    Coś najprawdopodobniej zostanie zrobione w tej sprawie, a teraz proszę kontynuować zabawę i nie drążyć jednego nudnego tematu :)