Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: AVE !  (Przeczytany 1301 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    AVE !
    « dnia: Października 18, 2008, 13:31:38 »
    Witam administracje forum , nowych użytkowników , i tych starych ;P
    Z forum korzystam już długi okres czasu ale dopiero kilka dni temu postanowiłem się zalogować i o to jestem :P
    Z M&B do czynienia już mam dość długo wiec co nie co wiem na temat tej gdy ;)
    Mam 16 lat (zapewne starszyzna pomyśli sobie ze to jakiś noob albo dziecko neo otóż nie)
    Moja postać? Dobrze rozwinięta według mnie :) chwalić się nie będę bo zaraz będzie że to niemożliwe a chcę uniknąć takich spekulacji.
    Jak dotąd moja postać zagościła w wersjach 0.751 , 0.808 , 0.903 , 0.960 i teraz w 1.003 ;)) grałem także w dużą ilość modów np
    Hegemony , Band Warriors , The Last Days , Hundred Years War ;)) Nazwa mojej postaci wzięła się od hmmmm nazwy króla w gothicu bodajże
    ale głowy nie dam sobie uciąć :P Po prostu usłyszałem i już ;) A o mnie ? to ze mam 16 lat to już napisałem ;P Uczę się w szkole ponad gimnazjalnej ,
    liceum profilowane ekonomiczno - administracyjne hehe a w tej gierce po prostu się zakochałem ;))) Jeśli wyjdzie patch do najnowszej wersji który naprawia błąd z teksturami to prosił bym kogoś o powiadomienie . Pozdrawiam

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: AVE !
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 18, 2008, 13:53:32 »
    Przywituję Ciętm
    Resztę napisze za mnie Alkhadias XD
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2008, 16:52:22 »
    Witam nowego użytkownika. Pablo77 jak zwykle miał rację, ponieważ napiszę to, co On i ja mamy zwykle na myśli. Mam nadzieję, że będziesz dobrym forumowiczem i nie będziesz sprawiał problemów, bo ostrzeżenie łatwo tutaj dostaćZwłaszcza jak się ładnie administratora poprosi, żeby dał warna ;], co stanowczo zawyża poziom jakże już dobrego forum. Przeczytaj regulamin i stosuj się do niego, a wszystko będzie dobrze i miedzy Tobą, a innymi użytkownikami nie będzie sporów. W regulaminie tego nie ma, ale nie pisz jednozdaniowych postów oraz takich, co nie wnoszą nic do tematu, a i nie uprawiaj nekropostingu :P.
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2008, 15:53:28 wysłana przez Arcylisz »
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2008, 17:09:23 »
    Witam nowego użytkownika! :] Miło mi słyszeć, że masz duże doświadczenie w M&B. Hmm, modujesz coś? Masz w tym jakieś doświadczenie, jak w M&B?
    Faktycznie, można bardzo łatwo dostać ostrzeżenie i to mi się właśnie podoba ;). Mało inteligentne dzieci i "nastolatki z dysortografią" tu nie są tolerowane. Więc przestrzegaj wszystkich zasad ortografii i oczywiście - regulaminu. Proszę, opowiedz coś o swojej postaci! ;) Jakie królestwo wspierasz, czy opierasz się na własnej sile, czy wojska? A może na dobrej taktyce?
    Aaa i powiedz jeszcze coś o sobie, ok? Jakiej muzyki słuchasz?
    Pozdrawiam(Pan dociekliwy ;P)
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 18, 2008, 21:50:09 »
    Wspierałem swadian ;P ale byli za silni hehe zdobyłem większość mapy , pokonałem Khargitów , nie lubiłem z nimi walczyć bo ciężko się za nimi lata , potem wziąłem się na nordów i tu niespodzianka hehe zostawiłem swadian bo spodobali mi się huskarlowie i wsparłem nordów heh (przed tym musiałem uzbierać 51000 żeby ich przekupić) .U swadian miałem samą kawalerie , a u nordów piechotę bo tylko ta jest . Stosuje pewną taktykę jeśli tak to można nazwać , szukam pierwszego lepszego wzgórza i stawiam pierwszą w szeregu piechotę a za nimi łucznicy (doborowi,zwykli i myśliwi) , ja wraz z moimi wojakami Firentisem , Lazalitem , Artminnerem i resztą konno atakowaliśmy od tyłu a potem każde wsparcie jakoś tak nie robiło większej różnicy ;) lvl mam żeby nie skłamać musiał bym wbić w M&B a narazie flirtuje na gg . Muzyka ? hmmm Rock, Punk-Rock , zespoły takie jak Sum41 , Avenged Sevenfold , The Matches , Disturbed ale tylko pojedyncze utworki tych zespołów . Zapoznałem się z regulaminem ale tak na 'odwal sie' hehe zeby czaic o co chodzi . Ale jeśli dostane pierwsze ostrzeżenie na pewno zajrzę do niego głębiej ;)) O czymś zapomniałem ? ahhh
    U swadian walczyłem lancą i mieczem dwuręcznym a u nordów łukiem i też dwuręcznym ;)

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 18, 2008, 22:41:21 »
    I ja Cię witam drogi Rhobarze.. :D
    Ps: AVE... SATAN! :D

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2008, 03:19:30 »
    Stosuje pewną taktykę jeśli tak to można nazwać , szukam pierwszego lepszego wzgórza i stawiam pierwszą w szeregu piechotę a za nimi łucznicy (doborowi,zwykli i myśliwi) , ja wraz z moimi wojakami Firentisem , Lazalitem , Artminnerem i resztą konno atakowaliśmy od tyłu a potem każde wsparcie jakoś tak nie robiło większej różnicy ;)

Hello Rhobar.
    Z tymi wzgorzami chyba wiekszosc to robi.Czytalem na tym forum cos o taktyce itp.Moze to wykorzystywanie buga w grze ale ostatnio odkrylem ciekawa rzecz.Otoz,jako ze gram nordami to wiekszasc mojej armi stanowi piechota,wiec robie dokladnie jak Rhobar z tym ze odrazu po pojawieniu sie ekranu pola walki rozkazuje swoim jednostkom stac w tym miejscu.Wtedy automatycznie armia przeciwnika staje sobie w ladym szyku na drugim koncu pola bitwy.Konretnie mam tu na mysli Swadian.Ich szyk to wszelkie strzelajace jednostki stojace w dwoch rownitkich rzedach.Za nimi Lord z kilkoma konnymi i piechurzy.Chodzi o to ze poki nie ruszysz Lorda lub nie podjedziesz za blisko do drugiej linni z pierwsza mozesz robic co chcesz.Ja na poczatek z uzywam wszystkie strzaly,nastepnie szarza w gesto ustawiony dwurzedowy szyk kusznikow.Po takim przejzdzie 4-5 swadian pada plackiem.Oczywiscie to nie jest tak ze koledzy swadianie sie nie bronia,mozna czasem sie ladnie nadziac.Przewaznie jednak wybijam do 50 jednostek samodzielnie.W przypadku wiekszej armi przychodza posilki wroga i coz...trzeba brac nogi za pas,konia na plecy i leciec w strone kolegow z wlasnej bandy.
    W walce z khergitami wyglada to jakos dziwacznie.Po wydaniu komendy o pozastaniu na miejscu,cala khergicka kawaleria ma tendecje do okrazania.Truchtaja sobie parami chlopaki jak w przedszkolu.Nalezy podjechac na koniec tej wycieczki i poszturchac chlopakow z Ichamur.
    To by bylo tyle z moich doswiadczen taktycznych :)
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Rhobar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 19, 2008, 11:34:28 »
    tez razy kilka zdarza mi się ze tak się stanie ;p Ale walkę w zwartym szyku :P