Wspierałem swadian ;P ale byli za silni hehe zdobyłem większość mapy , pokonałem Khargitów , nie lubiłem z nimi walczyć bo ciężko się za nimi lata , potem wziąłem się na nordów i tu niespodzianka hehe zostawiłem swadian bo spodobali mi się huskarlowie i wsparłem nordów heh (przed tym musiałem uzbierać 51000 żeby ich przekupić) .U swadian miałem samą kawalerie , a u nordów piechotę bo tylko ta jest . Stosuje pewną taktykę jeśli tak to można nazwać , szukam pierwszego lepszego wzgórza i stawiam pierwszą w szeregu piechotę a za nimi łucznicy (doborowi,zwykli i myśliwi) , ja wraz z moimi wojakami Firentisem , Lazalitem , Artminnerem i resztą konno atakowaliśmy od tyłu a potem każde wsparcie jakoś tak nie robiło większej różnicy ;) lvl mam żeby nie skłamać musiał bym wbić w M&B a narazie flirtuje na gg . Muzyka ? hmmm Rock, Punk-Rock , zespoły takie jak Sum41 , Avenged Sevenfold , The Matches , Disturbed ale tylko pojedyncze utworki tych zespołów . Zapoznałem się z regulaminem ale tak na 'odwal sie' hehe zeby czaic o co chodzi . Ale jeśli dostane pierwsze ostrzeżenie na pewno zajrzę do niego głębiej ;)) O czymś zapomniałem ? ahhh
U swadian walczyłem lancą i mieczem dwuręcznym a u nordów łukiem i też dwuręcznym ;)