Ale to ku*wa jesteś chyba prawdziwym idiotą. Idź lepiej i prowadź swój śmieszny klan który i tak jest najsłabszym klanem na polskiej scenie i przez takich idiotów jak ty ta scena jest jaka jest. Mecze 2vs2... no normalny człowiek nie jest w stanie czegoś takiego wymyślić. Zresztą ty potrafisz tylko wyzywać PK od dzieci a nawet nie masz mikra albo go nie używasz. Boisz się swojego głosu? Wstyd Ci? Odpowiedz sobie na te pytania.
PS. Jak już będziesz mówił to zapraszam na ts może wtedy sobie wyjaśnimy wszystko.
1. Nie wstydzę się swojego głosu, tylko mam zepsute wejście(debilu)
2. Jeśli ktoś tu się wstydzić powinien to raczej ty, ponieważ masz głos jak moja 14 letnia siostra. Zresztą podobnie się wyrażasz, np. "Och, Carpe nie wytrzymam, och..."
3. Jeśli masz wątpliwości ze PK to głównie dzieci(nie wiem czemu to jest traktowane jako obraza... każdy był chyba dzieckiem, nie? a niektórzy, jak sebek, nadal są[przynajmniej mentalnie]) to idź na ich ts'a.
4. SpArTy już nie powadzę, gram w innym klanie(spoko, rozumiem, że dla niektórych to, ze można być tylko w jednym klanie nie jest oczywiste)
5. Na ts'a wchodzić nie będę, po co? Żeby znów usłyszeć jak mówisz: "Och, carpe, trzymaj mnie..."
Tak wiec, sp******aj