Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SNL - nowa liga  (Przeczytany 14429 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    Odp: SNL - nowa liga
    « Odpowiedź #45 dnia: Maja 08, 2013, 22:55:10 »
    Śmiałe słowa jak na człowieka, który zabójstwa nabija sobie zabijając afkerów na respie nachyloną. Naprawde, troszke pokory panowie, bo przesadzacie już. Nie wiem, czy w 100% polskim składem z RETARDAMI (ucze się od mistrza CarpeDiem`a) pokroju Fruga, Maximusa czy Habraka byłaby to dla Was "łatwizna".
    Habrak nie jest retardem, tylko mocnym archerem z 1szego składu. Co jest z tobą koleś nie tak? Mecz fakt był łatwy, ledwo nam te 3 rundy urwali. Mogę wystawić 100% polski team i byśmy wygrali. A poza tym, co Ty masz do obcokrajowców? Zazdrościsz, że się rozwijamy?
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #46 dnia: Maja 08, 2013, 23:32:10 »
     Carpe nie zwracaj na niego uwagi. Niech sobie żyje w swoim własnym świecie :)
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #47 dnia: Maja 09, 2013, 10:48:04 »
    Do tej pory nic się nie wypowiadałem w tym temacie ale gdy przeczytałem tekst że Dominique zabija afków na respie trochę mnie to ubawiło. Jest najlepszym konnym w klanie i zawsze gdy jest robi ogromną robotę a zwłaszcza na otwartych mapach. Co do zagranicznych osób to jakoś PE też ma np. Talli i Osviux i jakoś nikt się nie czepia. Nikt ich nie zmuszał by dołączyli do nas. A skoro są dobrzy to od razu że są to najemnicy. To nawet nie ma sensu takie kłócenie się. Bo zawsze jest: przegrasz źle, wygrasz też się komuś nie spodoba.

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #48 dnia: Maja 09, 2013, 11:09:37 »
    Teraz to Wy zeszliście na temat merców, który już sobie wszyscy podarujmy. Tallie był w klanie około rok temu i wrócił pisząc podanie, jest na forum, a Osviux jest w PE dłużej niż ja... A co do SNL to gratki Sarraceni. Sebek dobrze mówi, to że klan ma zagranicznych graczy nie znaczy, że od razu merce itd... My na przykład jesteśmy otwarci na rekrutów spoza Polski.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #49 dnia: Maja 09, 2013, 11:44:14 »
    Stąd nasza nazwa... he he he Polish he he he Ale ze mnie dowcipniś he he he
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #50 dnia: Maja 09, 2013, 13:53:35 »
    Talli i Osviux i jakoś nikt się nie czepia. Nikt ich nie zmuszał by dołączyli do nas. A skoro są dobrzy to od razu że są to najemnicy. To nawet nie ma sensu takie kłócenie się. Bo zawsze jest: przegrasz źle, wygrasz też się komuś nie spodoba.
    Najlepsze że tallie i osviux nie są dobrzy ^^ ci wasi merce (sikici który i tak ssał ostatnio) jeszcze coś tam zrobią ale i bez nich byście pewnie wygrali a normalnych członków klanu to mercami nie nazywajcie.

Offline Innos_malpo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #51 dnia: Maja 09, 2013, 17:03:34 »
    ...Dominique...Jest najlepszym konnym w klanie...
    czyli w sumie się przyznajecie do merców, nigdzie nie widzę nic o sikicim, a od dominique jest lepszy na pewno
    (click to show/hide)

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #52 dnia: Maja 09, 2013, 18:36:47 »
    czyli w sumie się przyznajecie do merców, nigdzie nie widzę nic o sikicim, a od dominique jest lepszy na pewno

Sikici to przyjaciel klanu, pomagał nam w trudniejszych momentach. Ostatnio jest gorszy niż Dominique, mało gra.
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #53 dnia: Maja 09, 2013, 18:38:28 »
    Przeceniasz zagranicznych, nie doceniasz swoich - normalka

Offline Innos_malpo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Maja 09, 2013, 19:15:27 »
    Sikici to przyjaciel klanu, pomagał nam w trudniejszych momentach. Ostatnio jest gorszy niż Dominique, mało gra.
    przyjaciel klanu? w ten sposób można wytłumaczyć ze złodziej to nie ten kto kradnie, tylko pożycza bez zwrotu... merc to merc, przyjaciel klanu może grac na treningach, a nie na meczach decydujących o być czy nie być w turnieju...
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Maja 09, 2013, 20:10:02 »
    przyjaciel klanu? w ten sposób można wytłumaczyć ze złodziej to nie ten kto kradnie, tylko pożycza bez zwrotu... merc to merc, przyjaciel klanu może grac na treningach, a nie na meczach decydujących o być czy nie być w turnieju...

Ale to ku*wa jesteś chyba prawdziwym idiotą. Idź lepiej i prowadź swój śmieszny klan który i tak jest najsłabszym klanem na polskiej scenie i przez takich idiotów jak ty ta scena jest jaka jest. Mecze 2vs2... no normalny człowiek nie jest w stanie czegoś takiego wymyślić. Zresztą ty potrafisz tylko wyzywać PK od dzieci a nawet nie masz mikra albo go nie używasz. Boisz się swojego głosu? Wstyd Ci? Odpowiedz sobie na te pytania.

PS. Jak już będziesz mówił to zapraszam na ts może wtedy sobie wyjaśnimy wszystko.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #56 dnia: Maja 09, 2013, 22:54:32 »
    Ale to ku*wa jesteś chyba prawdziwym idiotą. Idź lepiej i prowadź swój śmieszny klan który i tak jest najsłabszym klanem na polskiej scenie i przez takich idiotów jak ty ta scena jest jaka jest. Mecze 2vs2... no normalny człowiek nie jest w stanie czegoś takiego wymyślić. Zresztą ty potrafisz tylko wyzywać PK od dzieci a nawet nie masz mikra albo go nie używasz. Boisz się swojego głosu? Wstyd Ci? Odpowiedz sobie na te pytania.

PS. Jak już będziesz mówił to zapraszam na ts może wtedy sobie wyjaśnimy wszystko.

Nakrzyczysz na niego tak że się osra na miętowo? Bo nie rozumiem...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Innos_malpo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Maja 10, 2013, 08:45:57 »

1. Nie wstydzę się swojego głosu, tylko mam zepsute wejście(debilu)
    2. Jeśli ktoś tu się wstydzić powinien to raczej ty, ponieważ masz głos jak moja 14 letnia siostra. Zresztą podobnie się wyrażasz, np. "Och, Carpe nie wytrzymam, och..."
    3. Jeśli masz wątpliwości ze PK to głównie dzieci(nie wiem czemu to jest traktowane jako obraza... każdy był chyba dzieckiem, nie? a niektórzy, jak sebek, nadal są[przynajmniej mentalnie]) to idź na ich ts'a.
    4. SpArTy już nie powadzę, gram w innym klanie(spoko, rozumiem, że dla niektórych to, ze można być tylko w jednym klanie nie jest oczywiste)
    5. Na ts'a wchodzić nie będę, po co? Żeby znów usłyszeć jak mówisz: "Och, carpe, trzymaj mnie..."
    Tak wiec, sp******aj
    (click to show/hide)

Offline Virus

• Użytkownik
    • Piwa: 18
    • SRC_Virus
    « Odpowiedź #58 dnia: Maja 10, 2013, 15:10:34 »
    2. Jeśli ktoś tu się wstydzić powinien to raczej ty, ponieważ masz głos jak moja 14 letnia siostra. Zresztą podobnie się wyrażasz, np. "Och, Carpe nie wytrzymam, och..."
    3. Jeśli masz wątpliwości ze PK to głównie dzieci(nie wiem czemu to jest traktowane jako obraza... każdy był chyba dzieckiem, nie? a niektórzy, jak sebek, nadal są[przynajmniej mentalnie]) to idź na ich ts'a.
    4. SpArTy już nie powadzę, gram w innym klanie(spoko, rozumiem, że dla niektórych to, ze można być tylko w jednym klanie nie jest oczywiste)
    5. Na ts'a wchodzić nie będę, po co? Żeby znów usłyszeć jak mówisz: "Och, carpe, trzymaj mnie..."
    Tak wiec, sp******aj

Dobra "dzieciaku" :D już się ogarnij!!! To, że zostałeś ciach z klanu nie znaczy, że masz takie rzeczy ciach!!!

Więc ciach skończ!!!

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Maja 10, 2013, 15:23:14 »
    Nakrzyczysz na niego tak że się osra na miętowo? Bo nie rozumiem...
    Ej! to jest niezły pomysł. Ale chciałem porostu wyjaśnić z nim parę spraw czy to źle?

Tak wiec, sp******aj

1. No jasneeeeeee
    2. Powiedz mi kiedy tak mówiłem... siostra hmm ciekawe naprawdę tym mi pocisnąłeś co ja teraz zrobię.
    3. Ciekawe czemu Pitbull mi pisał bym uspokoił tego dzieciaka (mówię tutaj o tobie)
    4. Ty się nawet do prowadzenia rowerku nie nadajesz (huehue pocisk!)
    5. Powiedz poco udajesz. Chcesz się popisać przed innymi którzy czytają ten dział. To jest gra dla zabawy a nie zaspokajania swoich emocji poprzez właśnie pisanie takich bzdet.
    6. Dalej zgrywaj "kozaka". Możesz myśleć sobie o mnie co chcesz (do czego by doszło gdybym się przejmował kimś takim jak ty mówiąc wprost zerem). Ale gadanie na klan bzdet to jest inna sprawa. Na początku za dołączenie oddał byś swoje dziewictwo a teraz piszesz jakieś zmyślone historyjki.

Uważam że temat można już zamknąć SNL się sączył a rozmowę można przenieś na steama/ts'a etc.