Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kilka sugestii  (Przeczytany 6910 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Kilka sugestii
    « Odpowiedź #30 dnia: Września 22, 2009, 22:12:03 »
    nie chciałem zakładać nowego tematu więc tak: skoro jest ogólnodostępne [ogólno-tematowe] sb to może dało by się wprowadzić do każdego wątku shoutbox na temat wątku, ograniczyłby niepotzrzbeny spam, oraz uwagi niemoderatorów, które czasami są poprostu zbędne. można by tam było porozmawiać na temat np. moda. Oczywiście pewnie największą przeszkodą będzie kłopot z CPU przez który nawet normalne sb czasem szfankuje, ale to tylko taka mała sugsetia.

ps. chodzi mi głownie o modyfikacje, bo gdzie indziej by się to raczej nie przydało

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    « Odpowiedź #31 dnia: Września 23, 2009, 08:13:54 »
    sb na stronie glownej sluzy do luznej wymiany zdan. Wiecej shoutboksow nam niepotrzeba : )
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline kubas246

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Września 25, 2009, 21:42:15 »
    fajne sugestie dodałbym jeszcze jedną dział lub temat wktórym by mozna było zgłaszać jakieś uwagi co do postępowania adminów (czyli skargi).

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 25, 2009, 22:25:52 »
    Już jest temat "Wątpliwości w sprawie ostrzeżeń i banów". Więc dodatkowy nie jest potrzebny. Poza tym zapamiętaj sobie, że admini i moderatorzy zawsze maja rację, a nawet jak nie mają to patrz punkt wyżej :)

Offline adas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 14, 2010, 22:15:15 »
    Proponuje podzielic dzial M&B Warband na poddzialy Singleplayer i Multiplayer

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 15, 2010, 08:13:49 »
    Proponuje podzielic dzial M&B Warband na poddzialy Singleplayer i Multiplayer

To by się przydało plus do tego osobny dział dla klanów i modów do WB... bo jakby to powiedzieć... mały syfik się robi:P

Ps. Syfik mnie nie dziwi... w końcu soner żondzi forum xD

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 15, 2010, 08:17:10 »
    Jeśli coś źle to Soner mnie poprawi. :] Spokojnie... Wiem że on już pracuje nad przebudową działów forum, ale żeby te nowo powstałe nie świeciły pustkami, jeszcze trochę czasu utrzyma się obecny status quo, choć wszystko zależy od Sonera. Modów oraz klanów nie ma jeszcze tak dużo, żeby wymagały one oddzielnych działów, gdyż obecnie wystarczą cztery,pięć, może sześć tematów, żeby wszystko z tych w/w punktów zmieścić. Piszę jeszcze raz. Zmiany nie zależą ode mnie, a jak coś źle podałem to Soner mnie poprawi, ale do tej chwili, bądź do chwili wprowadzenia zmian musicie czekać. :D
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2010, 08:29:01 wysłana przez proud »

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 19, 2010, 14:00:16 »
    Będzie trochę gorzkich żali :)
    A więc: na forum po raz pierwszy jako zupełny "greenhorn" zajrzałem około rok temu (teraz zapomniałem nawet loginu, więc mam nowe konto), Informacje znalezione na forum pozwoliły mi rozpocząć bezboleśnie kampanię.... i tak stałem się fanem M&B

Konkretnie: może ze względu na popularność gry (która mam nadzieję będzie rosła), może ze względu na brak czasu u adminów: wg mnie panuje totalny chaos.

No to jeszcze konkretniej:
    przyjrzyjmy się: http://www.mountblade.info/forum/index.php#3
    -Regulamin - nikt tu nie zagląda
    -Ogólne i uwagi na temat serwisu (który jest praktycznie niepotrzebny) i forum, również nikt tu nie zagląda

M&B

-POMOC - jest ogólna, a pamiętajmy, że mamy w tej chwili 3 (słownie TRZY) gry i "od ch&*@" modów
    trochę nie po kolei: MEDIA, czy myślicie, że ktoś naprawdę ma ochotę oglądać kolejne identyczne screeny bądź "epicki" filmik z muzyczką "requiem for a dream"/jakikolwiek metalowy wymiatacz (dla autora filmiku), można by zmienić nazwę na "Powiększanie Ego" i dorzucić tekstowe przechwałki o trudności strzału/dramataycznej obronie

-Rozmowy o M&B - http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=7.0 - moja koncepcja: to podział na Bronie/Jednostki/Poziom Trudności/Mechanika gry (władza, lordowie)/Bohaterowie/ Użytki (Battlesizer, Wymagania gry, Podmiana tekstur, spolszczenie- bo to nie są mody)

-Rozmowy o M&B - Warband - http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=31.0 - oczywisty wydaje się rozdiał całości na Single/Multi, a więc w Multi: Ustawki forumowiczów/Klany/Taktyki/ Zmiany w kolejnych patchach/ Problemy techniczne/Giełda lub "wyłapywanie" promocji, dla tych, którzy są po "ciemnej stronie mocy"
    Dla Singla: Opis zmian względem podstawki/Nowe Bronie/Jednostki z poddziałem na temat o nowej nacji/Nowa mapa/taktyki/mechanizmy gry(słuby, polowania, uczty itp.)

Na głównej stronie
    -Modding z podziałem na M&B i Warband
    -Podstawowe technikalia: Frapsy , TeamSpike, Mumble Ventrila i reszta tego szajsu.

Modów i Ogniem &Mieczem nie opisuję bo nie jestem w temacie, a nawet kijem bym tego nie dotknął (modów, nie O&M, ponieważ cenią dopracowaną, zamkniętą , płynną, bezstresową rozgrywkę)

Howgh! rzekłem co mnie cisnęło

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 19, 2010, 18:01:17 »
    ohooh, zebrało się troszke tego : )

1. -Regulamin - nikt tu nie zagląda - ohoho, to zle, bo powinno sie przeczytac regulamin (w tym przypadku 17 punktow) zanim sie skorzysta z forum.
    2. Odnosnie subforum o uwaga dotyczacych serwisu i forum, to niestety musza byc takie działy. Moze wiele sie w nich nie dzieje, ale gdy trzeba bedzie oglosic konkurs albo zeby moc napisac jakis temat z sugestiami i trzeba gdzies to zmiescic
    3. Rozdział forum... tak, to jest problem, jeszcze dzisiaj zaczniemy z moderacja radzic co z tym zrobic :)

dzięki za posty i obiecuje zmiany : )

"dzięki za posty i obiecuje zmiany : )"- Soner, Ty się nie baw w polityke :P
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2010, 18:33:53 wysłana przez Alkhadias »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122