Witam, czytam to forum już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować, przy okazji chciałbym również dać kilka sugestii, które mogą pomóc w rozwinięciu forum, oraz ułatwić pracę Obsłudze. Przejdźmy do rzeczy:
1. Regulamin:
- Przydałoby się zmienić ten regulamin przy rejestracji, gdyż nie dość, że jest po angielsku, to jeszcze różni się od właściwego regulaminu forum (PA > Rejestracja> Modyfikuj umowę rejestracyjną)..
- Właściwy regulamin forum jest tak ukryty, jakby Administracja nie chciała, aby ludzie go czytali… Proponuje stworzyć nowy dział np.
Regulaminy i wrzucić do niego wszystkie najważniejsze tematy. Dla uzyskania jeszcze lepszego efektu można zmienić kolor nazwy tego działu przy pomocy tagów html-a.
2. Ostrzeżenia- z tego co zauważyłem, kiedy ktoś popełni jakieś przewinienie Obsługa zmienia jego grupę na taką, która zapewne ma ograniczenia w dostępie do forum. Póki co się to sprawdza, ale kiedy użytkowników przybędzie będzie to dla Administarcji dość niepraktyczne i męczące. Dla tego polecam mod
Visual Warning (zapewne jest też spolszczona wersja na stronie
polskiego supportu), zdecydowanie ułatwi Wam to karanie nieposłusznych użytkowników ;).
3. Styl- to już kwestia gustu, ale moim zdaniem forum wygląda profesjonalnej, kiedy jako jego domyślny styl nie jest ustawiony jeden z podstawowych stylów.
Tutaj można znaleźć wiele ładnych styli.
Mam nadzieję, że ten temat zostanie odebrany jako konstruktywna krytyka, a nie atak na Obsługę, gdyż absolutnie nie miałem tego na celu.